Kötözködés (beszélgetés)
hmm...ebbol eleg, hol vagytok??
elo lehet bujni, erre avygtok, vagy arra, bab vagy borso??
heeejjjjjj
hol van szegeden a samsung sakuzlet, me tv-t akarunk venni, de nem en,me en csoro boszi vagyok, mar a szaritott bekabort is loptam tegnap, hanem az apam akar venni tv,es neki kutatom ,szoval fel a seprure osztan irany a varos, me ha nem,akkor oylan bekava varazsollak itt titeket, hogy az csak na!meg beka
haho, ha mar ilyen szepen egybegyultunk kell nekem segiteni, halllljatok eee????
szevasztok, latom uj-boszi a lathataron:)
hééééééééééé, hol van, nem látom, uristen már vak is vagyok, nemcsak dilis:))
csajok, ti hol a máriában vagytok, nekem kellene kivételesen dolgoznom a munkahelyemen, oszt ti ????
Kööösziii:))) Ez aranyos volt:)
na látod, megy ez neked:))) már be is kedveltelek:) mi ezt azért szeretjük, mert ha valami érdekes van - biztos veled is lesz:) - akkor nem kell itt külön leirogatni, elolvassuk egymást,oszt jól kitárgyaljuk:)) mindjárt küldök is neked valamit.
Csajok! Vár egy meglepetés rátok a naplómban:DDD
és tudol te boszi lenni, van neked seperőd?? mert mi azzal közlekedünk erre, vissza, meg még emerre is:) ja és kössé már belém, vagy mi a turó a fórum cime, he????
Oké értettem, akkor majd intézek valamit:) Szegeden tanulok jogi asszisztensnek és még van egy évem. Na akkor jön a világvége, mikor a vizsgáim elkezdödnek, már rágondolni is rossz:)
na, némi keserűség szag van a levegőben, persze,hogy nem muszáj naplót irogatni, nézd meg Doxit, neki is csak képei vannak, amiket kap itt a hoxán. Természetesen semmi nem kötelező, bár, jól megverünk ha nincs az tuti:)))
mit csinálsz a suliban, tanulsz vagy tanitasz?
Ugye? Ennél szebb már nemis lehetne:)
Nem boldog, csak unalmas:) Bocsi, ha csalódást kell okoznom:) Ha lenne gyerekem legalább arról lenne mit írnom, de semmi. Lényegtelen dolgokkal meg nem akarom kitölteni a naplóm. Beleírom: hoxán voltam, kimentem ettem, újra hoxa,utána msn estig:) ennyi
Nem baj, naplót írni kötelező!!!
Amúgy én se járok ki a lakásból nagyon, de akkor leírom, hogy mit láttam, mikor kinéztem az ablakon. Te nagyon gondtalan és boldog lehetsz, ha semmi sincs amit leírhatnál, hogy mit olvastál a neten, hogy hányszor kaptál ki a game-ben. :P Meg ilyenek. De hejesírást ne tőlünk tanújjá! :)
Azért van kettő, hogy összezavarjalak meg azokat akik nyomoznak utánam. meg azért, mert az egyik csak a kislányról szól, azaz nem csak róla, de a magánjellegű, apával, anyóssal H.P.-val kapcsolatos bosszúságaimat nem akarom a babanaplóba írni, de összekeverni sem szeretném őket. :)
Utálok naplót írni, úgyhogy nem vagyok ide való:) Ugyanis a napjaim általában mind egyformák pár hónapja, mert nyáriszünetem van és nemsok kaland történik velem.kb.most azt tudnám írni bele minden nap,hogy felkeltem, gépnél ültem, takarítottam, újra gépeztem, gép, gép, gép:) Szerintem elég unalmas és egyhangú lenne, mert nagyon a házból sem járok ki. Na de szeptembertöl talán tudnék vezetni egyet,mert akkor már indulok neki a sulinak:)
emigy, meg én még ezt a naplód nem is láttam, mindig a másikat nézem:))) mi a manónak kettő, he, hogy bezavarodjak, azéééé????
ó hát ez nálam unicum:) de igérem nem töröm össze magam
Azt azért nem mondanám, mert csak addig nem sütött a nap, míg fürdőruhában voltam. :DD de nem baj, legalább a le/fölégés miatt nem kellett félnem. :)
Amúgy babónaplóban kép...
Ancsi, te meg mit kepzelsz mar magadrol''''????heee??
micsoda dolog az, hogy dolgozol a munkahelyeden???
ki hallottttt man ilyet??
tessek ide nezni a monitorra, es irogatni, vagy mitudom en mit csinlani, de dolgoznia munkahelyen...ez elo ne forduljon tobbet!!!!
:))
osztán mindenhol barnultál -e???
jajaj, ne izéj má, én is kérek kv-t, mert fel kell másznom a háztetőre, hogy kiirjam a kéményre, hogy ma DOLGOZTAM A MUNKAHELYEMEN:)))
üdv. a Boszik között, ha a többiek is így látják, első próba, napló köllene, hogy tudjunk csámcsogni rajta, a többit meg majd a többiek. Doxink ma nem lesz, mert turbózza a gépét, de majd kapsz tőle olyat, hogy a kísértés az csak laza előéltel lesz:)))
megyek iszom a kavemat,mert kihul. voltak kozben vasarlok,es itt felejtettem magam a gep elott, de latom ti is elvagytok ,valahol, valamerre...
a masnaposok, az eleg jo lett,azt is elaludtam, de masnap vegig neztem ,delutani szieszta alkalmabol