Kötözködés (beszélgetés)
ma is kérek madarat!!!!
idő szar...
kedvem semilyen(ezjómertlehetenerosszis)
Ti,hogy vagytok?
fogok neked is madarat,na ne rijja man, meg pipamocsokkal is bekenhetlek,ha nagyon akarod:D
na jó akkor mostmár velem is történjen valami jó, mert ma boldogság nap ide vagy oda, übertelevanafaxoméselegemvan...........
hja...a kormice kert tolem egy madarat,a facen, me irtam neki, hogy megvan a jegyem a koncsertora, es hogy ma madarat lehet velem fogatni:D
>()☺
kormice, itt a madar:D
ok, közben rájöttem, hogy olvastam a naplódban, csak hát ugye a korom -már nem ami kéményben van:)-, meg a többi..... na mostmár aztán szerencsemalacka vagy:)
milyen jegyeket, és mikorholmiért???
baszki gyerekek!!!!nyertem jegyeket:-)))))))))
akko azt ne is mondjam, hogy tele van a faxom???? pedig tele van, úúútálom ezt az időt, az egyfeleim meghülyültek, kutyák pörögnek, én meg nézek ki a fejemből, na tessék, ez van...:)
nincs ebben semmi perverzijoooo, csak jooo!!:))
kiki,hát aki kérdezi:-)
combfix meg x meg még az atya sem tudja mifix?:-)
ejj azta perverzkedős mindenét nincs fa és ilyen meleg gondolatokkal fűtjùk magunkat:-)
hjaj, meddig meg?? meddig magyarazzak meg?:)))
aziksz? hát, inkább küldök még egy tortát, meg egy kis havat -mert szereted-, csak mondd meg má!
hat ha veszunk egy tangenset:D
lehetoleg csipkeset, akkor illik hozza egy combfix is:)
na, megvan az x:))
már majdnem értem, de közben becsenget logaritus, rögtön utána jön sinuscosinus és ha ezeket négyzetre emelem, akko primszám jönne ki vagy be? szóval számold ki, oszt lökjed az x-et! :)
haaat, szeLintem:))....(mondja a tesom kisfia)
majd akkor fogod tudni, mikor kene tenni a tuzre, es kinyitod a penztarcadat,es kiszamolod a tartalmat, es ami kozelbb lesz a forint aranylik a 3.14-hez, illetv a Pi-hez, es ezt negyzetre emelve,kobgyokot vonva az X-bol,es ami az eredmeny,na az lesz a megoldas:D
nem is azt akartam, csak véletlenül:) de aztán eszembe jutott a miért, oszt ennyi:) hát én nemtom, most mit vegyek, fát vagy briketet, oszt azt se tudom, mikor fogom tudni, tényleg mikor fogom tudni?
kosz a tortat:DDDDDDDDDDDDDDDDD
de mieeeeee??miert, miert, mikor azt mondtad, majd reggel :DDDD
na, azon mar tul vagyunk, hogy elfogy a fa:S
baccaaa meg..
vettunk 2 palettaval, az is elfogyott..
aztan jott az a verzio, hogy kilett szedve a haz korul amit lehetett, mert fa kiszedes ellenes vagyok, inkabb ultetni kell, na,de mindegy,mogyorofa suttyok,meg akacfa, az jo vastag volt, lett kab 1 kobmeter fa...
annak most mar ki kell tartania, mert leugrok a Himalaja tetejerol:D
jóóóóó reggelt, szép tavaszi minusz 10 van, elfogy a fánk, na nem a csöröge, oszt köll még venni, nem akaroooooom......... nna induljatok megfele dógozn!!!!!!!i
irgum burgumot irok minnya:DD
van biza ,de ha cidri van akkor ki nem megyek:-)
neharagugyá má, de ez összeférhetlen kötözke szabályaival, hát ki hallott má ilyet, ezért kapol még egy kis hót:)