Kötözködés (beszélgetés)
Na Nyugi van!!!!
az uramat is kapkodja az ideg,mert a gyümicentri megadta magát és 5 percel később indult el mint azt ő akarta volna.
Remélem csak én paráztam be, de tényleg annyira megijesztett!
Ha meg nem mi vagyunk, akkor: Encsykém, hová is járkálsz te a mi tudtunk nélkül, ahol még baántanak is téged? He?
Nem kéne szólni, hogy ott gonoszok veled????
Mire vannak a boszorok ha nem erre?
Mire is? :-DD
Encsy! Ne bomolj te mert megcsaplak, milyen zöldségeket irsz te? Meg ne próbálj lelépni ,mert seprűre pattanok, oszt emegyek hozzád:DDD
Butaság megsértődni, mert néha nem kapunk választ, a kérdésekre, hóhó, hányszor kérdeztelek, oszt nem olvasol soha vissza és nem is válaszolsz. Jól belédkötök utána oszt kész.
Ebből a csapatból, pláne az alapítónak azért nem lesz ilyen egyszerü lelépni, csak hiszed,hogy békén hagyunk.
na most visszaolvastam reggelig, én válaszoltam neked, hé lehet, hogy nem is erről a fórumról beszélsz a naplódban, akkor bocsi.
na tessék csak megmondani, mi az igazi baj, ki bántott, pofán csapom
Encsy!!
te miről beszélsz??
Ugye nem rólunk?
pucimanci videjjjjó, az menő lesz, megy ancsi is menő lesz , mert menőzik hazafele.
jók legyetek, este, ha a gépem is ugy akarja jövök. jó lenne már egy olyan régi péntek esti buli, bimbóval, meg vottkával, meg kanmacskával
Az jó lesz! Én meg a Pucit!
Aztán összemixeljük és kutyaoperát csinálunk.
Mancival szép kórust alkotnának, hallottál már francia bulldogot ugatni? Olyan mint egy hangos macskanyávogás emberi bőgéssel mixelve.
Ritkán ugat, de akkor nekem végem van, fel fogom venni a szép uj gépemmel videóra.
ÁÁÁ, a kettő ugyanaz. Ez a kutya becsületes neve!!
Az igazi, Svarcival mit kezdenék??? Tovább tartana megmászni, mint a Mount Everest-et!!
Meg lepattannék róla!
Ott azt mondták bolond vagyok.....hát még ilyet...na és, ha az vagyok? Akkor mi van? Ki normális egyébként is?
Szeretek bolond lenni....és kész!!!!!!!!!
izgi élet lehet, szegény:(
megyek, mit megyek repülök
ÁÁÁÁ!! Az nálunk csak a jövő héten lesz!
Még az sincs kiírva, hogy hánykor lesz az évnyitó!
Dani átment a barátjához ottalvósra, az 12 km-rel arrébb van és én vittem kocsival.
A gyerek anyukája meg egyedül van, mert a férj külföldön dolgozik, és nincs nagyon társasága. Az a falu ahol laknak, 23 fővel büszkélkedhet, abból 15 öreg, 4 hetednapi adventista, a maradék meg ők, meg egy hülye....a férje nem enged nekik internetet, tehát még hoxázni sem tud... :-DD
Én ütök, ő vérzik?? Így gondolod?
Jajj, hát én bocsika,de nem akartam....de a Dani osztálytársának az anyja....nem lehet onnnan eljönni gyorsan!! 3 órát dumáltunk!
Mea culpa, mea maxima culpa!!!!!!