Kötözködés (beszélgetés)
na de ennyire? beszámitható ejj?
sör? kevés! igyá valami ütősebbet, hogy ütősebb legyél
Vottka Ancsinak, most már akkár festheted is magad.
Nagyon belassulta a vottkázástól, vagy
szóval lassan mennem kell mert nem leszek beszámítható ejj
Azt nem fogok, de megyek, veszek sört és terápiálom magam. :P
ha szóltál volna, kisminkelem magam, akkor sem vagyok egy matyó-bigyó, de tán nem ijedtél volna meg. Add vissza a vottkámat, most!
azé jó pasid lehet, ha ennyire kell neki is :P
Egyébként meggyőződésem,hogy vannak nők, akiknek azért kell a volt fickójuk , mert vki mást szeret:S
Nekem ilyen pasim volt... mindig akkor jött, mikor már utáltam :P
beengedem, méé ne? elmondom neki a magamét azt felisút-leisút, de egyébként van hova mennie.
Annyira nem lehetek fáradt hogy már a vottkádat is megigyam. Nem az kizárt. Komolyan megijedtem
Na, ha ideér ez a bugyogós, akkor én szépen eltávozom a sötétbe sétálni. Kicsit veszélyes ilyenkor a környék, de most simán lezúzok akárkit. :D
Nem az a lényeg hogy mit csinál hanem az hogy ki csinálja. Ne idegeskedj!!! Ennyit nem érhet az a nőszemély hogy te agyvérzést kapj.
Mazsola nyert, megette Böbe babát, basszus!!!
az tuti:P
ilyenkor aludhat az ablakalatt, vagy beengeded?
Próbáátam, de aszonta, ne erőőköggyek, mert nem vagyunk egy értelmi szinten (tudod, mee én aluliskolázott vagyok). Aztán úgy döntöttem, hogy igaza van, tényleg nem vagyunk egy szinten.
Meséltem, amikor egyszer beleüvöltött a telefonba, hogy büdös kurva és lecsapta?? :D
tutttttttam, te ülsz itt esténként a fenyő alatt, hallottam én valami fura hangot, szóval te Zsuzsogtál itt nekem:DDDDDDDDd, ja meg a vottkám is megittad:D
Mondom én a Főnimnek hogy megárt de nem hiszi el, vagy rajtam tesztel. Ki tudja?
te beszéltél már evvel a bigével? méé nem beszélgetsz el vele?
Ippen az előbb küldtem lukra, erre micsinál, idejön!!! Varázsoljatok már neki tüskés kaktuszt a valaga alá!!!
Ez basszus azéé él, hogy engem kiidegejjen!
remélem is mert a héten csupa jó dolog történt körülötted.
zöldeket beszélsz, itt nem vót, esetleg ott, én csak tudnék róla. Sok munka a vottkádra megy, vigyázz
:DD Gyors voltam?
Az van, hogy hétfőn hazajöttem anyámtól, erre még be se lépek a lakásba, hív a barátnőm, hogy na vajn kivel találkozott az utcán??? Azzal a kullancs nőszeméllyel természetesen. Azóta minden nap készül haza, legalábbis Balázsnak ezt mondja, de még mindig itt van, mert napról napra kitalált valamit, hogy miért!
Egész nap Balázson jár az esze és folyamatosan hívogatja minden baromsággal. Balázs idegbajos, ami azt jelenti, hogy a munkájába dugja a hülye fejét, ami azzal jár, hogy egész héten csak tegnap voltunk együtt pár órát azt ennyi. Már kedd óta mondogatja, hogy majd holnap... de természetesen most is dolgozik, mert az anyja kiakasztotta. Csak nekem a kis tokom tele van velük. Miért nem lehet úgy kezelni az a majmot, mint más elvált kapcsolatokban szokás?
Ha összeköltözünk, majd kivonul a híd alá, amíg az itt meresztgeti a picsajat a városban???
dehonnnnnem, csak kiváncsi vótam figyelsz-e, jah, kedvesem én vagyok csak igazán régi.
Különben sem érek rá keresem a vottkád. Itt vót a szekrényben ..............
hát anyám már megtettem, de ezek szerint észre sem vetted. Szép modhatom te sem vagy már a régi
IGYÁÁÁ VALAMIT HÁTHA ELLAZULSZ.
ránc ránc eszterránc eszterránci cérna... vagy az más...
jó észrevétel:DD ja lukra nagyon tudok futni, tanultam az egereimtől. akkor te legalább belém kötnél? légyszi..........
legalább van időd vlünk beszélgetni :P