Kötözködés (beszélgetés)
Tudtátok hogy tommyatya tényleg atya? Nem tudom, mit szól, ha látja ezt a sok erkölcstelenséget, ami itt megy. :) Lyányok... a papoknak szabad netezni? Ez nem az ördög műve?
Köszi, de este már nem kell...Miért?
Csak:D
Pusszancs
na tessék, ez mind a miénk, na de ....miért???
jo reggelt,
most nem, majd este...:))
most mennem kell az oreganyam papirjait vinni a dokihoz...
pf..mit mondjak...
majd jovok delutan..
puszancs
nem értitek ti semmit, miért mondta volna,hogy reggel eszik, miért nem gondolta, hogy reggel nem kell neki,hát azért, mert különben hogy kérdezte volna,hogy miért??????
de miért ígérte meg,
mert ő nem akarta megenni, nem? ... csak azt nem tudom, ő miért nem akarta megenni, pedig előző este azt mondta, hogy megeszi reggel :D
Miért, Miért! Mert megigérte:D
aha...miért akarnál reggel tortát enni ? :)
Nem jól látod:D
A torta kérdés arra irányult, hogy MIÉRT nem kaptam reggel tortát?!:D:D:D:D
hát csak azt szeretnénk kérdezni, csutkababától, hogy miééért nem kér reggel kilenckor tortát, ha tegnap éjfélkor azt mondta, hogy majd reggel eszik... de nem eszik reggel sem... csak azt nem tudom , h. miért, ha pedig tegnap este mondta... mi változhatott azóta???
milyen torta, miről maradtam le? aszem iszom még egy harmadik kv-t is
Jóóóó reggelt!
Csutkababa
Torta?!
:)
Ez aranyos, csak nem értem, hogy jön ide;)
az agyam... valaki közben felmászott a hátamra... ééés már ketten vannak
jó reggelt mindenki, gyerekek suliba leadva, könyveket most kötözködöm itt a melóban, legalább csinálok valamit:D
Nagyon megy neked ez a kötözködés....
De most nem lenni hozzá hangulatom, útnakengedtem apát Prágába és nagyon nagyon bőgtem megint mint régen, mert féltem nyűves bürkéjét neki.
ja, te estél le az ágyról!!!
Ma szőnyeg alá leszel seperve?? :-DDDD
Hogy mi ez a költözködés dolog. :D
Mi nem esett le? A pohár a polcról?
Basszus, nekem abszolút nem esett le hirtelen. :)
Helló atya, de mi nem költözködúnk, óóóh, dehogyis. Mi kötözködünk, de igazából barátkozunk és hülyülünk, hogy könnyebben átvészelhessük a mogorva mindennapokat!
De azért üdv, itt!
Tudom mi a költözés mert augusztus elsejével áthelyeztek. Nem rossz csak sok izgalommal jár.
Bocsi lányok, megint nem volt net és csak most jött vissza.
Tele van már velük a hócipőm, mert újabban kétnaponta elszáll az egész!!
Asztalborogatás lesz...
Most csak kukk,me meggyött az emböröm!oszt anyás.Holnap jövök!Szép estét!