Kötözködés (beszélgetés)
hello,
:)) bruce willice bacsi az a csutkaje!!!!
ezt mindenki tudja hejjj:)))
De hát látod hogy ő is János nem?Nem szólhat egy szót sem vagy ez helytelen ?Még jó ,hogy nem a szomszédom.....
ok, bevállalom, már csak a kedvetekért persze
nagy ő, meg ilyenek, na mit kapc te ezért, ha a zurad, aki nem tibi, egyszer beleles a naplódba!!!
Jó meló:)
Az jutott eszembe,hogy tegnap kifelejtettük Bruce Willist,ne mááá!Hát csak befér ,nem?
én meg dolgozom, a munkám hoxázni munkaidőben, ja és sziasztok
Most komolyan televágtatok HÉT teljes lapot a nap folyamán?Hé csak én dolgozom itt?
eszembe jutott ki a pasim hát leblokkoltam és nem jutott eszembe ..John Corbett
:DD Milyen fertő??? Előtte takarítom ki! :P
Pontosan? Állva meg ülve, a falon meg a széken meg ilyenek. :P
konyhában????? anyám, micsoda fertő:DDD és a konyhában pontosan hol, és hogyan, és különben is részleteket kérünk.
Na azééé, ez a minimum!
Most elmegyünk mi sétálni a kishölggyel, majd mekukkolok este...
Sziasztok! Visszatértem!!! Tessék újjongani. :)
Csak közben megjött apa, megebédeztünk meg játszottunk irodásdit a konyhában. :P
Én mindig elmentem a másik suliba a banyához aludtam két órát nyitott szemmel és év közbe amiről pofázott beírták az aktuális eljövetelét.
Na gondolom ez mindenhol így van
Fogadjunk kívülről tudod, mit fognak mondani....itt meg hátha lesz egy-két érdekesség.
Na én megyek, meglesem van-e gomba, meg megsétáltatom a Pucit. Estefelé érkezem.
ááááá, nálunk ez felesleges bla-bla. három havonta van fogadó óra, az jó, ott a gyerekekről van szó, nem dátumokról, meg ünnepélyekről, meg ilyen baromságokról.
levagyok maradva!De lassan az óviról is.Na pááááá
nem tegnap nem mentem, mint ahogyan aztat már jól kitárgyaltuk:DDD tegnap Bencének volt, ma meg Gabié lesz, de hogy megyek -e azt még nem tom.
Na megyek csesztiért az óviba,majd később jövök!!
Menjél. Rendes anya legalább egyremegy. Te kettőre....se!
:-))
De nekem, egyremegy!!!
nekem sem küldött tegnap senkit,megjegyeztem, menjek ma szülőire, vagy má mindegy?
na akkor vértezd fel magad, küldjek neked a rizses pudighoz paradicsomot? nekem az van a hűtőben?
Na hallod a szöszi azóta se jelentkezett!
Mit kapott? Tegnap osztogattama pasikat, de te is kaptál a múltkor...tudod, a szőke. De ki kéne neked, mondjad...van még egy-kettő a doboz alján!
Asszonyság !oszt én nem kapok egy olyet mint a paya?Elbírnám!!!