Kötözködés (beszélgetés)
ugye milyen jó:-))
Megkaptam és rátok gondoltam...
Közlöm, rajta vagyok és ha minnden igaz, Rédics környékénn a Google Erth-ön még lendvakecskési képek is vannak fenn. Sőt, a házunk is látszik! :-PP
És nincs hideg...pont ideális az idő, sétára.
szia bébiiiiii!
Csak nem dolgozgatsz?
Valami papírt kellett aláírni.
Meg Manciról beszélgettünk,mert hogy Ő az osztályfönök is.Manci nem igazán szinpatizál az informatika tanárral,már többszőr jött haza sírva.
Ez a tanár második éve amit dolgozik a suli után.Még nagyon csak a "könyveket"tanítja,a gyerekekkel abszolútte de nem tud bánni ,én is ismerem.Egy nagyvárosi srác, aki egy kis iskolában kapott állást ,mint a mienk.
Szóval,a diri nagyon jó fej,és kértem,hogy oldjuk meg a dolgot úgy hgy mindenkinek jó legyen.
Ja és tanulószobából vettem ki.Mert többszőr hazajött úgy,hogy nem volt kész a lecke.
én meg mikor annyit dolgoztam, hogy lógott a belem, mikor hazamentem ugy pörögtem, hogy fél óra alatt megcsináltam mindent. Most meg, hogy egész nap ülök és nem csinálok semmit, olyan fáradtnak, lustának érzem magam, hogy csak lézengek.
Mit akart tőled a diri?
Hogy egyeseknek mennyi idejük van :S
Ez egyébként annyira gyerekes dolog, meg méltóságon aluli is.
Ha engem elhagyna lénárd, biztos nem mennék utána. Láthatná a gyerekeket, amennyit akarja, de nem törődnék vele többé. Mondjuk könnyen mondom a kis biztonságos helyemről :)
NA itt vagyok!
Hol jártok?
Jó reggelt!
Én is Hause-t néztem az este...
Meg nagyon szar napom volt, úgyhogy inkább nem is jöttem... beültem a tv elé.
jo reggelt
,megyek fozom a kavet,mert otthon csak 1 ittam,es meg nem latok semmmmmit se