Kötözködés (beszélgetés)
sziasztok, mi ma itthon, délelőtt berohanok a kórházba, aztán főzés, mosás , bakot ugrás.
mit főztök csajok? nálunk ma gyros, olyan fini pitát tudok ám sütni? holnap meg kacsa, még nem vettem hátha encsi kacsája ideér fénypostán....
Kicsit most már meg kéne ráznod magad!
A pici is meg fogja érezni, hogy milyen negatív vagy!
Na, irány a hideg zuhany, aztán: Keep Smiling!!
Elmegyek egy kicsit turizni, aztán elnézünk a Danival Lentibe, ott most ilyen Family Fesztivál van. Megnézzük milyen, ha nem jó, akkor délután elmegyünk kicsit íjászkodni.
Apa dolgozik, úgyhogy ma kicsit lazára vesszük a figurát...nem mintha vele nagyon szigorú menetrend szerint lennénk!! :-))))
jön anyós, hoz ebédet. Aztán meg előtte nem tudom
tegnap meg tegnapelőtt ezért emberi állapotúvá varázsoltam a házat :P még nem tökéletes, de már nem sopánkodnak annyit majd :)
Virtuális kávé még a naplómban!!
Korán reggel csináltam.
Mit csináltok ma?
ja Lénárd főzött...
sejtettem, h. elalszom, elég kába voltam egész nap is :)
Szia Paya!
Tudtál aludni???
Hát ahogy vesszük, mert nekem mindkettő új volt. :DDD
Jó reggelt!
Amúgy tényleg, én azt hittem, hogy a tűzesettel lett vége az előző évadnak...ezek szerint nem.
Teeee, te tudtad, mi? És nem szóltál!!
Kv-t, ittál?
Jóóó reggelt, vadvirágosat!!
Én is dühöngtem az ismétlés miatt, ráadásul szerintem ez még nem is az utolsó két rész....még minzha lenne! Húzzák az ember idegeit!
Süssek kávét??? Megyek szedek, fermentálok, pörkölök, sütök!!
feküdj le, nézz valami laza filmet, olvass egy jó könyvet, aztán erre majd holnap gondolj -Elfujta a szél, kedvenc mondatom -.
én megyek mert két igen nehéz nap áll mögöttem, próbálok aludni,
jó éjt
Ilyenkor mindegy. :S
De tényleg csak az van bennem, hogy vagy megölöm...és még képes is volnék rá, vagy elmegyek olyan messzire, hogy elérhetetlen legyek...
Van amikor csak úgy tudom megoldani, hogy kikapcsolom a telefonomat, se számítógép, semmi és elmegyek barátnővel sétálni, oda, ahol tuti, hogy nem keresnek.
Holnap viszont főzni fogok...majd az eltereli.
De most már tényleg annyira rosszul érzem magam, hogy még emberhes sincs kedvem. :(
Azéé bőgök, mee remélem, hogy kicsit oldja a feszültséget és nyugodtabban alszom...
Mee tele a tököm ezzel a sok barommal és világgá akarok menni!
méééééééé bőgöl, ne csinádd má, ???
a szomszédnak, hogy segit edzeni az idegeimet:)))
Én itt vagyok. Itt bőgök. :(
Ancsi a szomszédnak mit köszönsz?
csutka, ne dühöngj! Az ismétlés az olyanoknak van mint én, akik még ott tartanak, hogy Porter úgy kb 8 éves. :)
De ezért van ma 2 rész... mert vetítenek egy újat is.
hahó, jaj elbódultam az illatoktól, csajok ki vagyok virágozva, köszönöm, köszönöm, de nem az én érdemem, szeretném megköszönni, anyukám nőgyógyászának, anyunak , apunak, a szomszédnak, a többit most nem irom.
főztem nektek finomt, de a sok kölyök mindmegette,
van még valaki, vagy aludtok?
nos, utlom,hogy ismetles van, tudtam elore...
de legalabb csak az utolsot ismeteltek volna,es adtak volna 1 uj reszt is, de nem, es nem ,es nem...
hhhhrrrrrrr