Kötözködés (beszélgetés)
olvastam
Még csak meg sem lepődöm, kriminális ami megy ma.
Én multkor a pécsi szállodákról olvastam a hvg-ben... Na le sem írom... De hasonló ipam bátyám kapcsolatok alakítják ott is a vezetést... főleg egy éve... na de.
Az egész országban ez megy és mi lehajtott fejjel csak bólogatunk és hajtogatjuk,hogy ejnye meg ez de igazságtalan.Nem történik semmi a sok mocsoknak lógni kéne mint annó!!!
Amikor a nyugdijjas beteg néninek vinni kell a gyógyszert a kezelésre és az elemet a 24 órás ekg gépbe hát igen felháborító és ők meg a magánklinikán ,hogy ne gyógyulnának meg....
N aigen felháborító és a csutka naplójában írtak is ...no comment puffff most durrantam.
Elolvastam.Én ilyen dolgokon már felsem kapom a fejem...Mindenhol ez van sajnos.
Nálunkaz oviban vannak most furcsa dolgok...
a szurikatakat en is imadom, regen mindig neztuk Carlossal is ,asszem vasarnap delelott volt a TV2-n...
jokat nevettem mindig rajtuk..
Sziasztok!
Szar napom van:(Már korán reggel szervízbe vittem a kocsit.Az anyám meg megsértődött mert nem megyek át hizzá, a párom kocsijával:(Nem érti meg, hogy a kocsi már elvan adva, és kurvára nincs kedvem közlekedni vele:(:(
Éljenek a megértő emberek:(Biztos egy karton ásványvíz kéne neki:(
nem mondja,
lehet eppen a puskakat pucolja,mert tamadas lesz.
en mar folvettem a J.I.csutka harci szerelest,te mibe josz??
jaj, ne is mond a korupciot...nekem is eppen ebbol van elegem...
irtam is ma eppena naplomban rola...
itt meg az keszit ki idegileg, hoyg ezt a q...va szerbet eroltetik, de mit csinaljak ha a gyerekem egy kukkkot se tud...szerbul..
majdnem meg buktattak tavaly ez miatt,
de ment potvizsgara..
ne is mondjam mentem vele en is..
fol voltam ra keszulve, hoyg ha megbuktatjak akkor, olyan cirkuszt rendezek, amilyet meg nem latott a vilag..
kihozom a TV2, meg amit csak lehet...
es egy par szeket is kiakatam vagni az ablakon, ha a gyereket megbuktatjak,es amilyen bolond vagyok, elhiheted, hyg meg is csinaltam volna...
szoval, en mar lassan J.I. csutka leszek :))
Hali!
Na most totál kiakadtam! Ekkora egy korupt,gazember országot,falut mint ahol mi élünk!
Hihetetlen.
koszi az uzit, draga vagy, de tudod....nekem aztan hiaba minden szo:)))
ugylatszik jo nekem a szenvedes is:)
nem , nem ,dragam nincs jobb kedvem, csak ugy elvagyok...
semmi okom, hogy jo kedvem legyen...
Szurikátát imádom, nagyon vagány kis állat! Köszönöm a megtiszteltetést...imádnék szurikáta lenni!
Jó éjt nektek, addig én őrködök....ahogy azt nekem kell!!! :-)))))))