Kötözködés (beszélgetés)
Kiszolgáltatom...utasítottam magam, hogy csináljak egy mentateát nekemRendes csajszi, meg is csinálta(m).
És meg is iszom magamnak. Ügyes, mi?
hat a tea az nem er semmit.
ami esetleg jot tehet, az a hoxa,szoval csak hajra :DD
most megnyugodtam, mert amit tegnap doxitol kaptam sutit, meg meg van..
nem ettetek meg elolem:))
nagyon helyes...
mit akartok ti??nyavajgos forumot, minek????
aztan tuti senkinek nem lenne mit nyavajogni, kar a gozert, meg se nyissatok...
paya, latod -e minden o.k. lett.
nyavajgok....de nem vészes, még élek.
Teázok meg hoxázok...majd elmúlik.
haho, tudom, ma a Zancsi, aszonta,ne doogozzunk, de en azota is folyamatosan nyomom a melot, ezerrel...
hat hiaba...
de msot jottem...
doxi, te mi a nyavajat nyavajazol??
ja!Tiszta gyagya ez az áram,áram kimaradások vannak.
Kikapcsolom, mert kinyiffan a gép.
Majd délután jövök!Kiderítem mi van.
Jók legyetek!
Tényleg ne offoljuk szét a gondjainkkal, inkább nyissunk egy nyűglődő fórumot, az is legyen a miénk és ott nyavajogjunk, utána meg pucolunk ide vissza röhögni. Nincs ennél jobb higgyétek el...ezt más úgysem érti...csak mi!!
Jó hülyének lenni?...JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!
ne magyarázkodj, ide hallom,hogy röfögöl:)))
igyá gyorsan valami jó kis ütőset:))))))
na lemegyünk a városba
szijasztok
Valamelyik nap egy olyan fórumba keveredtem ahol szavakat kellett írni, ami eszedbe jut az előzzőről és folytatni a sort .
Én írtam, utánam egy kertén ugyan azt írta amit előtte kettővel ,persze én nem hagytam szó nélkül, hát nem voltak kedvesek ráadásul még bele is keveredtem két ember flörtölésébe vagy mi ,de nem volt jó.
Nem tévedsz, igazad van, ezért tűntem el, de igazából nem eltűntem, hanem elmentünk itthonról és este már nem kapcsoltam be a gépet... Szóval igen, azért jövünk, hogy hülyüljünk, amire én tegnap valahogy képtelen voltam, ezért nem is jöttem, nem sértődésből, csak nem akartam blokkolni a jókedvet és ha megtehettem volna, azt is töröltem volna, amit addig leírtam. Kétségbe estem. Sorry... igyekszem majd nem részletezni többet, oké???
Nem csináltam másikat, ma reggel akrtam, de ma reggel olyan görcsökkel ébredtem, hogy azt hittem beledöglök.