Kötözködés (beszélgetés)
:))))))))
aranyos vagy, es meg el is mosolyodtam,azo amit irtal:))
de hidd el, annyira ki vagyok borulva mar megint, es faradt vagyok, agyilag foleg...
es csak nyugalomra vagyom...meg kikapcsolodasra, kettesben apaval..de ez nem jon ossze...marad az idegbaj,na, nesze neked csutka:S
neeeem ez nem a csutka azt ajánlom ,hogy KÖPÖDKI TE IZÉ !!!!!
nem lehet, dolgozom...
meg mar olyan nagyon kivagyok keszitve megint, mar inni se van kedvem:S
lanyok ,kiakadok, tudtok valami jo modszert, amivel lenyugtassam magam??
most rogton???
jójó csak nem igazán értem,mert elment ez a kérdés az éterbe!az a kérdés ,hogy mit kapott? azt ,hogy jobban van ellenőrizve és úgy látom elgondolkozott dolgokon és most nagyon megpróbál jól viselkedni:-)ennyi, na?
Moncsi 49744??????? he???
szia mindenki, én is pörögök:))) dógozás, rohangálás, voltam Ráckevén fakutyázni, gyerekek szuper bizit hoztak, azt se tudom mihez kapjak itthon, szalad a ház, velem együtt, ezer fok van, megyek medencézni, oszt jól be uv-sedek, kb ennyi...................
Sziiiiia!
Nekem, dereng valami....mimmo...mimmmo...aha, 2 gyerek, jópofa anyuka, világvégén lakik, más kapja a csomagjait, gyöngyöt fűz és optikus!...Jól emlékszem??? :))))
Látom, te is pörögsz ezerrel...nem baj, így a jó. Áronra ki vigyáz addig, míg te tömöd az agyadba az okosságot?
Máténak jó táborozást és pláne jó időt hozzá!
Szorítom én rohadtul, de a víz csak kifolyik az ujjacskáim közül!! :))))
megyek nemsokara az ugyvednohoz, tessek szoritani, hogy a mi vizunkre folyjon az a viz :DD
szia lanyok, meeeeerges vagyoooooooooooooook:S
Sziasztok!
Őőőőő emlékeztek még rám?!:D
Máté táborban, túl a ballagáson a kötelező fűzéseken.Most van egy lélegzetvételnyi időm, de aztán folyt köv.Vannak elmaradásaim...
Jövőhéten megint suli, és a héten két napot üzletben is leszek;)
Úgyhogy zajlik az élet:D
Hali, részemről is. Megrendelést varrok-festek, holnap postára kéne adnom.....holnap tán jövök. :(
szia mindenki, totál fáradt vagyok, holnap má jövök
Balu,buli, bebaszarintás..........
na így nem ér-)
olyan szép az a kölök!!!!!
melyik segíts ,mert nem értem oszt így ,hogy válaszoljak?
Tévedés...a tálból én cseresznyéztem tegnap Noellal, mikor a Gréti még nem az én hajamat csinálta, hanem a Daniét. Aztán én becseresznyézve rohangásztam egész nap a ballagáson és a banketten magassarkú pipellőben és mára nincsenek ujjacskáim a lábam végén....amúgy tök jó volt a buli! :)
azta, ezt én se mondhattam vóna jobban:)))
mirőőőőő beszész? má este van:)))
halóhi:))) Moncsikám, a pityókásra sikeredett kiránculás???????????
ja és nem , nem fotóztam le, mert nem van időm, sajna:((
tudom, tudom , mondta nekem greti, miko egyutt cseresznyeztunk a talbol:)
na látod erről beszélek nyuszómuszó:-)