Kötözködés (beszélgetés)
én jól el vagyok egy kukkot nem értek az egészből, de borsóm már van egy csomó, ütettem.
de én csak törölni tudok vagy ültetni, valaki segitsen mán ............., hogy lesz több pontom, mi a manót csináljak, hogy valami történjen?
Már bejelöltelek...meg a Zancsit is.
De hová írjam a kódot?
en is megyek nemsokara, majd 16 kor...
de mar tuuuukon ulok, me olyan de olyan ideges vagyok, mi lesz .....es foleg mikor...
akkor jól elleszek, most éppen beültettem egy részt aztán kitöröltem, utána voltam nálad oszt láttam az üzenetet amit kaptál, vagy irtál a szomszédnak:DDDDDDDDDDDDd
na jó lassan én megyek, de majd még ezt bogarászom
köszi a bizalmat:DDD
most éppen azt próbáltam megnézni,hogy van e a farmnál is magyar nyelv, de nem tanátam, igy meg egy kicsit nem értem, de majd rájövök.
megnezem a kave vizet, forr e mar, me meg is kell inni,es mar mindjart fel 4 =
az 1/2 Ancsi :DDD
Nézz be, és majd meglátod, hogy mit szeretnél küldeni:D:D
Mindjárt megnézem, hogy mit bénázik:D:D
oooohaaa:DDDD
hoppa, ezt jo tudni, majd ha csiklandoz, mashova kotom :DDDDDDDDDDDDD
:D:D:D
MAjd az milyen kellemes lesz , amikor kiszöszösödik belül:Dés csiklandozza az orrodat:D:D:
mimmo, kolottt itt farmozni, a Zancsi most eltunt, es beultet mindent, es rank se fog hederinteni...
ja, es amugy mit szeretnel mit kuldjek neked???
marmint a farmra??
az a baj, hogy ahogy rajtam amaszka, es ahogy szuszogok, a szemuvegem meg beizzad...
nyilvan kiirok egy tudasbazist erre, hoyg szerintetek mit csinaljak???
vagy csak egyszeruen nem kene szuszogni???:()
még csak az 5.-en.kezdő paraszt vagyok:D:D:D:D
tegnap kezdtem, de már most függök:D:D:D
Itt vagyok...hajszínt elvitte az eső..zuhog egész nap, így nem megyek fodrászhoz. Majd csütörtökön, vagy pénteken.
Én is akarok farmkodni...megnézem.
Kész vagyok három párnával, tök szépek lettek. Feltettem arra a bizonyos oldalra, erre kiírta, hogy hiba történt, mert azok nem a saját termékeim...basszus, hát ki afen egörcsölt vele it esténként?? Vagy ennyire jók?? Azt hiszik Picasso festete? Ááááááááááááá