Korkülönbség - túl idős a párom..... (beszélgetés)
"Áthidalható, megoldható"
Hogyan?
ezt mások nem tudják eldönteni helyetted.
de ha te bizonytalan vagy (azért írtad ki), akkor valószínű, h nem jó úton jársz.
Akár itt laktok,akár külföldön,a pasi akkor is 51éves.
Ha vannak közös célok,közös érdeklődés..és érzelmek..ezeket már neked kell tudnod.
Attól függ, mit vársz az életedtôl.
10-15 évig talán jó, de aztán?
Össze nem költöznék vele.
Örülj az életnek háztartási munka nélkül!
Elég felnôtt ember ahhoz, hogy a saját szennyesét mossa-vasalja, meg takarítson maga után.
Keresztapámék közt 22 év különbség volt.A felesége 27 volt,amikor összejöttek.Keresztapám nagyon fiatalos,sportos volt,vigyázott is mindig magára.(hiú volt erre:))Gyönyörűen éltek keresztapám 92 évesen bekövetkezett haláláig.
Szóval a körkünönbség önmagában nem lehet akadály szerintem.
Nekem 21 év a baromi sok, ha belegondolok abba, hogy mikor mikor Te 50 éves leszel, Ő 71, a hideg kiráz a dologtól!
De ebben csak Te tudsz dönteni...az meg, hogy magyar, vagy sem nem sokat nyom ennél a dologban a mérlegen...
Szia!
Végülis a korkülönbség nem gond, ha szeretitek egymást és ha megvan a kölcsönös tisztelet a másik iránt. :)
Köztem és a párom közt 13 év a korkülönbség az ő javára. Nálunk sem lenne semmi gond, ha nem italozna. Csak az ital az ami közénk állt. :(
Ez egy nehéz kérdés,gondolom sokan feltették magukban azt a kérdést mi az ideális, hány évvel fiatalabb férfi vagy hány évvel idösebb férfi jöhet szóba mint társ.
Én 30 évesen eddig úgy gondoltam +10 év nem gond és -6 sem probléma.
Nemrég megismertem egy 51 éves férfit és mostmár ott tart a dolog, hogy össze akar velem költözni.Nem tudom itt külföldön van-e értelme jövője ennek a kapcsolatnak.
Ti mit gondoltok?
Anyit tudni kell hogy a férfi ugyanugy magyar mint én.
További ajánlott fórumok:
- 25 év korkülönbség van a párom és köztem
- Mennyi a normális korkülönbség férfi és nő között, ha a férfi idősebb?
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb)
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat
- 9 év korkülönbség sok, ha a nő az idősebb?