Kopogtat az ősz. VÉGRE!! (beszélgetés)
Én is nagyon várom.Nekem az ősz és a tél a kedvenc évszakom.
Nem nagyon szoktam programokat csinálni.Mondjuk sétálni ilyenkor többet szoktam,mert hűsebb van.
De én programok nélkül is imádom.Szerintem gyönyörű a természet.Imásom a színes leveleket,a szakadó esőt,a borús időt,a szelet és mindent,ami ősz. :)
Mondjuk azt nem szeretem,hogy kitolódik a nyár és sokszor még szeptemberben is van közel 30 fok.Nekem a 10-20 fok közötti hőmérsékletnél kezdődik a jó közérzet és akár mínusz 20 fokig is jól bírom.A telet nagyon jól viselem.
Én is várom már! Kicsit enyhébb idő, éjszaka friss üde levegő! Úgy novemberig szeretem, aztán jön az igazi lucskos idő...azt már annyira nem. Én a tavaszt szeretem a legjobban. Minden évszak szép és jó, de a 40 fok brutális. Ha már 30 fok fölé mutat a hőmérő, rosszul vagyok...:D
Ilyenkor áldom az eszemet, hogy olyan munkát választottam, ahol a nyár java részén nem kell dolgozni...és hősnek tartom azt, aki képes rá...:D
Jesssszus!! Édesem, borogassssáá!
Bocsi, csak vicccőőttem! Én csak a színeit szeretem, a pocsolyákat, sarat, fűtésszámlát utálom!! Az iskola, munka már nem érint, vén trotty vagyok.
Én az őszt és a tavaszt szeretem. Nem bánnám, ha ez a két évszak váltogatná egymást. A 40 fokos hőséget nem bírom, a telet-hideget szintén nem.
Viszont szeptemberben indul az iskola, a gyerekek végre nem itthon lopják a napot nagy unatkozva a szám.gép előtt ülve.
Az a helyzet,hogy én nem várom:OO
Nyárimádó vagyok::DD
Úgyhogy engem nem tölt el boldogsággal az ősz közeledte:oo
Sziasztok!
Ti is örültök, hogy végre nemsokára vége a tikkasztó nyárnak? Jön az iskola, megkezdődik a munka, jön az ŐSZ!!! Hallelujah! Én már alig várom!
Ti milyen programokat szoktatok ősszel csinálni?
További ajánlott fórumok:
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Miért érzékeny gyökértömés után kopogtatásra a fogam?
- Őszi kopogtatót hol lehet kapni?
- Otthon végezhető súlycsökkentő kopogtatásról mik a tapasztalatok?
- EFT kopogtatós gyakorlatok tapasztalatai
- Meddig gyűjtik még a kopogtatócédulákat?