Főoldal » Receptek » Kenyerek, péksütemények receptjei » Kolbászos-sajtos csiga recept

Kolbászos-sajtos csiga recept

A Kolbászos-sajtos csiga hozzávalói:
Tésztához:
60 dkg liszt
1 tojás
1 teavaj (10 dkg)
1 kefir
1 kefires pohár tej
1 tk só
1 száritott élesztő
2 ek szezámmag
1 mk cukor

Töltelék:
10 dkg kolbász
2 ek tejföl
15 dkg füstölt sajt reszelve
1 tojás
1 kis fej lilahagyma
2 ek ketchup
1kk paprika
Őrölt kömény


A Kolbászos-sajtos csiga elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit a kenyérsütő gép üstjébe mérem és hagyon a gépet dolgozni. Közbe na kolbászt apritom, öszekeverem a többi hozzávalóval, hagyom melegedni amig a tészta kel. Ha megkelt a tészta fél cm vastagra, téglalap alakúra nyújtom, majd rákenem a tölteléket. Feltekerem és a kakós csigához hasonlóan kb. 2 cm-es gurigákra vágom. 20 db csiga lesz belőle. 180 fokon 25 perc alatt sül készre.


Kategória: Kenyerek, péksütemények receptjei


A kolbászos-sajtos csiga elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook