Kiszakadt az óvszer! Mit tegyek? (tudásbázis)
Szia,
Hat ha tenyleg nem akarod azt a babat, akkor azonnal menj el nodkihoz, szerintem felirja a gyogyszert mindenfele vizsgalat nelkul.Nekem volt ilyen egyszer de az ejjel tortent, bementem az ugyeletes dokihoz es adott mindenfele recept nelkul. Ja es a 7 napos terhesseget az otthon elvegzett teszt nem fogja kimutatni, csak az elmaradt menzes utan 1-2 hettel akkor meg mar 5-6 hetes terhes vagy.
Orvos- esemény utáni (72óra), ennyi.
AKi normálisabb megvizsgál (de nem a terhesség miatt), aki nem, az csak oda fogja adni /receptet/.
Szia!
Szerintem mindenképp látogass el egy nőgyógyászhoz, aki rögtön felírja neked az "eseményutáni" tablettát, hiszen ő még nem tudja megállapítani, hogy fenn áll-e a terhesség, vagy nem.
Viszont, nem ajánlatos a dologból rendszert csinálni...
További ajánlott fórumok:
- A barátommal lefeküdtem és kiszakadt a gumi. De előtte 5 órával elélvezett és időbe észrevettük, hogy kiszakadt. Lehetek terhes?
- A kiszakadt dzsekit kivel tudom rendbe hozatni?
- Abortusz után kiszakadt a gumi, van esély a terhességre?
- 6 hete szültem, együtt voltam párommal, az óvszer kiszakadt. Ilyenkor lehet gond?
- Sajna kiszakadt az óvszerem, és elmentem orvoshoz 1 szemes tablettát kaptam 48 óra mulva vettem be, mikor kellene megjönnie?
- Lehetséges a terhesség, ha a ciklus 11 napján óvszerrel védekeztünk, de az aktus végén kiszakadt, viszont a párom nem élvezett belém?