Kismellűek: ti hogyan tudjátok elfogadni magatokat? (beszélgetés)
Az tuti!Fizikailag lehetetlen,hogy lógjon!
De egy mammográfiát nem vállalnék be,szerintem a homlokomról húzná le a bőrt,hogy összenyomja a géppel!
Szavam járása...
Múltkor rendeltem hambit,erre megkérdezi hogy milyet,sajtosat vagy simát?Erre azt válaszoltam,hogy sima háztartási hambit!!
Röhögve vette fel a rendelésem. :D
Ismerős! :D
Csak egyszer vettem sima háztartási melltartót,még jobban lelapított.
Maradok én is a push-upnál és a mély dekoltázsú felsőknél,mert látványilag hihetetlenül nagyot csalnak. :D
Így van!Tök jó!
Nekem annyira kicsi ha egy hétig borogatnám el is múlna,pedig már szültem is!!
Mégsem vinnyogok,a férjem sem cserélt még le tejcsárdára.
Persze, hogy az!
Ilyen világot élünk, az evolúszijó nem kímél :))
Nekem sincs mit kirakni,pedig már szültem is!És akkor mi van?
Megnéznek így is!Ha nincs melled koncentrálj olyan testrészedre ami formás és azt hangsúlyozd!
Nem a csöcsök körül forog a világ,ezt értsd már meg!!
Értem. Szóval te elméletben sportolsz :D
Én meg igen :D mert meló van benne, és akarat. És baromira nem akar megfelelni minden pasinak :D
Mikor háttal viszed át a lécet? jah :DDD egész biztosan :DDDDD
Ha így haladsz, lassan de biztosan elfogynak az érdeklődök is. Aki nem elégedett magával, azzal más sem lesz az.
Igaz...ezt már leírtuk párszor.
Nálam változatlan a helyzet. Hiába vannak érdeklődő férfiak, ráadásul az egyikkel úgy tűnik, hogy kialakul valami... akkor sem vagyok elégedett.
Mostanság pedig kezdek rákapni a sportra és attól tartok, hogy ez a kevés mellem is tökre elfog tűnni. Azt mindig mondták, hogy olyan alkatom van, hogy sportolhatnék. Hát igen, magasugrásnál legalább előny lenne ez a laposság.
További ajánlott fórumok:
- Hogy érzitek magatokat?
- Nem tudom elfogadni, hogy a páromnak már van egy gyereke!
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Ti is mesebeli királykisasszonynak érzitek magatokat titokban?
- Ti nőnek érzitek magatokat?