Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Csajok! Én ráírtam Alízra, hogy mi van velük... Azóta nem írt ide, hogy pozitív lett a tesztje. :(
Remélem, azért minden OK!
Köszi köszi :)
Igyekszem nagyon, hogy kitartsak, de mindig van itthon diabetikus nápolyi, ha nagyon végét járom, megbontom :D
Az a baj, ha abbahagyom, megint tök nehéz lesz hozzászokni, ha újra elkezdem :D Így inkább nem állok le :D
Viszont éjjel nem is aludtam jól, a nyakam még mindig nagyon szar, ahányszor fordultam, mindig felébredtem, mert belenyilallt.... Reggel vettem be gyógyszert, meg most is veszek be, hátha jobb lesz éjszaka :)
Az pedig tök jó, hogy így érzed magad, most hogy felhőtlen a boldogságod, tuti meglesz a gyümölcse is :) Egy 2015-ös baba is tökéletes lesz :)
Sziasztok! Köszönöm a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok. :)
Hát én mondanám, hogy tesztelős időszakban vagyok, de ismerve, hogy a valószínűsíthető peteérés alatt 200 km-el arrébb tartózkodtam, nem sok sikert fűzök ehhez a hónaphoz. No de majd meglátjuk, hét vége felé kéne megjönnie, ma vagyok a 33-dik napon, hosszú hónap lesz, megint a 19-21. nap körül volt peteérésem. Reggelente kíváncsiságból mérem a hőmet, és tetszik, hogy eléggé egyenletes a luteális szakasz, talán most kezd beállni.
Panka: szerintem is úgy jó, ha úgy érzed, hogy besokalltál hagyd egy kicsit a méregetést. Lehet, hogy csak egy hét kell, nekem jót tett, hogy kihagytam egy hónapot, amikor a vizsgáimra készültem.
A csokit én se birom ki, főleg mikor stresszes vagyok, tudom, hogy almát is ehetnék, dehát a csoki mégiscsak csoki :D
Jenny: remélem mihamarabb nekivághattok a próbálkozásnak, nagyon szurkolok neked!!!!
Sibetti: igen, gondoltam rá, hogy félreérthető leszek, de ez is-az is nagy hír, nekem legalábbis nagy boldogság, most kezdem el igazán érezni, hogy sikerült túllépni a régi dolgokon, és igazi új életet kezdeni. :)
:DDDDDDDDDDDDDD
Igen! Erre szokták mondani, hogy nagyon kívánod inkább napi egy kocka, mint egy idő után egy nagyobb mennyiség.
Igen, csinálom rendesen :)
Pénteken már 2 hete, hogy nem ettem egy falatnyi csokit sem, nem is értem hogy bírom :D
Én mindent csinálok, csak nem görcsölök :)
Az az idegesítő, hogy szabályos mensim sincs, ha legalább az lenne, akkor mondhatnám, hogy görcsölök, mert nem jön a baba, de így nem.
Eljön a mi időnk, nem kell félni :) 16.-án megjövünk Olaszból, másnap hívom is a dokit, valszeg délután már mehetek is. Úgyis tavaszi babát szeretnék, így jól jön majd, hogy most kezdjük el a clostit újra. Remélem, hogy most engedelmeskedik is a testem :)
Ne add fel Panka! Nem tudom mióta próbálkoztok, de menni fog nektek is. Nekem az elmúlt pár nap volt olyan negatív, hogy nem igaz .. foylton negatív tesztek, de érezni meg mintha éreznék félidőt ... szóval nem tudom. Tegnap megfogadtam, nem csinálok több tesztet, pedig vettem egy halommal, ott sorakoznak a fiókban. De sorozatos csalódás, mert a világért sem akar besötétedni. Rábízom mostmár a természetre és majd jön ha akar. Hőmet még egyenlőre mérem, bár egyre macerásabb felkelni mindig hajnalban, viszont kíváncsi vagyok, a higanyos mit fog mérni a következő időkben. Várhatóan nekem jövőhét végén lenne nem várt, addig tuti nem tesztelek.
Szóval Panka neked is fel a fejjel és te is próbálj meg nem görcsölni rajta:)
Nos, valóban jogtalan volt, hogy a védettség akkor jár, ha bejelented!
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés