Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Szóval ennyi: 1 folsavat, 2 magne B6-ot, meg a pusztulat gyógyszer (utrot vagy mit) eszek a hematómára. 1 egy kupica hipp natal:)
Hétfőn megyek védőnőhöz is.
NIncs kedvem gyümölcsöket, zöldségeket enni.
A hematóma miatt gyors sétálni is most mertem csak elkezdeni kilómétereket.
Előtte lehajolni sem mertem a hematóma miatt.
Hát ilyenek vannak:)
Sziasztok!
Köszönöm, hogy gondoltok még Rám!:) Én is gondoltam rátok, csak nem akartam itt már irkálni, terhesen, mert tudom, hogy ez a csoport nem azért jött létre:)
10 hetesek vagyunk, van a petezsák mellett hematómánk (vérömleny), ez csökken elvileg egyre jobban, de folyamatosan aggódok miatta. Nem tudni mitől van. Olyan gyógyszert kell szednem rá (amit elvileg más terhes kismamák is szednek),amitől öklendezek:( Napi 4 szemet kell ennem még mindig, amíg el nem múlik a hematóma.
A pici jól van, múlt héten mocorgott, meg van mind a 4 végtagja. 2 hétig émelyegtem egyfolytában, meg ki voltam, este 7-től reggel fél 7-ig aludtam. Mint valami zombi.
Még a munkahelyen nem mondtam el, titkolom, bő rucikat hordok.
Most egy jó pár hétig nem főztem semmit, az ember tisztára ki van, hogy nem kap enni:)Csak, amit nagyon muszáj volt azt csináltam meg, de bent a munkahelyen nagyon nehezemre esett szimulálni.
Jún. 13-án megyek genetikára, akkor tervezem kihirdetni:)
Nagyon boldog vagyok amióta láttam mocorogni.
A facen csináltunk egy decemberben szülők csoportját, de ott azt látom, mintha a legtöbbjük otthon lenne..
Én szinte nem is érek rá ennyit töprengeni a babán, alig tudok hozzájuk szólni, vagy azért lehet, mert ők előrébb vannak pár héttel? Annyi újat írnak, hogy mikre mennek.. Én meg úgy érzem, hogy még sehol se tartok, szóval nem is értem sokszor miket írnak..
Én semmilyen kapszulás terhes vitamint nem szedek, csak Hipp natal rossmanos löttyöt ami
várandósoknak való.
Sziasztok, végre ideértem :)
Ma megint előre dolgoztam, kész a holnapi ebéd is :)
Örülök, hogy Alíz jól van.
Mindenkinek kellemes pénteket :)
Jóreggelt!
Hogy vagytok ma? Én alig tudtam reggel kiverni magamat az ágyból ...
Képzeljétek, 4 napja tartósan 36,2 a reggeli hőm, ez normálos vagy kiakadt a hőmérő?:) Ez azt jelentheti, hogy volt peteérésem csak kitudja mi lett vele?:)
Jó reggelt Lányok!
Írt Alíz! Jól vannak, már 10 hetes. Ígérte, hogy majd ír ide is.
Sziasztok! Mikola: gratulálok a babóhoz, legyetek nagyon boldogok és egészségesek! :)
Kata: hű, de telik az idő :) kitartás már nincs sok hátra.
Brigi: igen, előfordulhat, nyugi, mérd kitartóan, a teljes görbét elemezni úgyis egy teljes ciklus képéből lehet.
Érdemes róla véleményt alkotni?
Ha igen, megtennétek? Hogyhogy 3 napja egyforma a hőm?? Pedig lerázom a hőmérőt :)
De múlt héten voltunk a nődokimnál, és ő mondta akkor, hogy most abba lehet hagyni... uh már egy hete nem is szedem, csak a magnéziumot...
Ha azt nem szedném minden éjjel begörcsölne a lábam.
Igen, hatalmas... és most hetente 200 g-okat fog még nőni...
A méretek alapján kalkulált kora így jelenleg 32+6 nap.
Naptár szerint pedig 30+2 naposak vagyunk (mert pontos, átlag 28 napos ciklusaim voltak.
Azt mondják a vitamin miatt van, nem törvényszerű, hogy előbb fog születni, de meglepően nagy.
Eredetileg augusztus 5-re vagyok kiírva, és a tegnapi ultrahang súly alapján a születés várható időpontja: július 18.
Durva, mert az mindjárt itt van! :)
Rohan az idő...
Két és fél héttel nagyobb, mint ahogy eddig saccolták? Ez durva!
A lényeg, hogy minden OK! :)
Képzeljétek, tegnap megvolt a 4D.
Múlt héten elmérték a baba súlyát...
A doktornő szeme kikerekedett, amikor meglátta a vizsgálat összesítésénél a baba súlyát... az enyém is! :) Két és fél héttel nagyobb, 2060 g.
De minden rendben, egészséges, jól van... :)
Végigaludta az egészet, nem akart aktív lenni :)
Ideje lassan a körházi táskát is összerakni, nehogy meglepetés érjen :)
Ti hogy vagytok? Minden ok?
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés