Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést fórum

Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)

2013. aug. 4. 14:13
köszönöm a biztatást lányok! ő hota fel hogy úgy érzi nembiztos ez volt múlthéten.aztán én éreztem hogy valami nincs rendben és rákérdeztem hogy jövőre se akar babát? innen indult hogy nem tudja mit akar, nem akar becsapni,gondolkodott azon hogy ez szerelem e még egyáltalán..szó volt a tiszteletről is hogy nagyon szeret meg tisztel,rákérdeztem azóta is ezerszer hogy mi a probléma de azt mondja nem tudja..ezzel mit tudok kezdeni? azt mondt adjak időt..eszébe sem jutott hogy szakítsunk..annyira tanácstalan vagyok, szívesen eltűnnék egy kis időre hogy legyen ideje gondolkodni de ugyebár egy kiló kenyeret nemtudok venni mert nincs munkám.bár azt mondta nem engedne el. szörnyű hogy valami baja van de ő sem tudja mi..nagyvonalakban ennyi.
2013. aug. 4. 13:42

Képzeljétek megnéztem én is a jónás napjaimat és pont 9én lesz:) igaz előtte 3 nappal már akciózni kéne, de remélem talán ígyis eredményes lesz, mert ugye akkor jön férjem..de ha nem akkor majd a szeptember..

én tengerben fürödtem az első terhességem alatt, 5 hónapban, persze óvatosan:) a 2. terhességemnél 10hetesen gombát szedtem össze ami elkísért szülésig, nagyon megkeserítette az egészet, és persze férjem is ki volt akadva mert gyermekággyal együtt kb 8hónapig hozzám se érhetett..én a köv. terhességnél nagyon kell hogy vigyázzak mert tényleg megszenvedtük!

828. bozo79 (válaszként erre: 820. - Tercsi1)
2013. aug. 4. 13:11
Amikor voltunk nyaralni, mi is bementünk 11 és 16 óra között. A fürdés miatt meg kár aggódni, mert a természetes vizekbe nyugodtan mehet a kismama is, a strandok a veszélyesek. Viszont ha gondolod vegyél ellen tampont, én is ezt használtam amikor Zoéval voltam kismama, mi rengeteget strandoltunk abban az évben, és semmit sem kaptam el. Közvetlen fürdés előtt kell feltenni, és amikor kijössz akkor kivenni.
827. Anna8808 (válaszként erre: 825. - Beata21bea)
2013. aug. 4. 11:59

[link]

valamint az első hozzászólótól egy kis segítség a kitöltéséhez.

826. Anna8808 (válaszként erre: 825. - Beata21bea)
2013. aug. 4. 11:58

[link]

Szia! Én itt tudtam megnézni. Egyébként megdöbbenve figyeltem, hogy az !!!összes!!! naptár szerinti fogamzás lehetőség a mensis napokra esik! vagy az elejére, vagy a közepére, vagy a végéra! hát kész...

825. beata21bea (válaszként erre: 821. - Tercsi1)
2013. aug. 4. 11:42
Szia! Ebben a Jónás naptáros dologban tudnál segíteni? Ami linket nekem adtak, az már nem volt elérhető a neten
824. tercsi1
2013. aug. 4. 09:31

hát azt hiszem sikerült végigolvasnom az elmúlt hét eseményeit - ha valami lemaradt volna komment nélkül akkor bocsi :-D

További kellemes vasárnapot nektek!

823. tercsi1 (válaszként erre: 819. - Anna8808)
2013. aug. 4. 09:29
Köszönöm Anna, nekes is megy a drukk, hátha már ott lapul a babóca a pocidban!
822. tercsi1 (válaszként erre: 814. - 45f5ce422c)
2013. aug. 4. 09:27
köszi hanim, egyenlőre izgatottan várom a péntek estét, mert akkor megyek dokihoz - tünetek még vagy már nem igazán vannak :-)
821. tercsi1 (válaszként erre: 813. - Andoca78)
2013. aug. 4. 09:25

igen én is eléggé szkeptikusan álltam ehhez a Jónás naptárhoz, de végülis úgy voltam vele veszteni valónk nincs ha akkortájt is együtt vagyunk.

Nekem amióta szoptatás után visszajött a menses nagyjából elég szabályosan beállt; kb 30 napos, és csak június végén találkoztam ezzel a Jónás naptárral ami eléggé megdöbbentő dátumokat adott meg pl.: júliusban 24.-ét írta úgy hogy elvileg 26.-ára nem vártam a mensest és lehet hogy végül ennek az extra termékeny napnak volt köszönhető a babóca a pocimban :-) Egyébként kisfiamat visszakerestem és a fogantatás évében nagyjából kp. időkre dobta a Jónás napjaimat...

820. tercsi1 (válaszként erre: 806. - Bozo79)
2013. aug. 4. 09:18

Köszi, igen jó volt a nyaralás - egy nyaralót kaptunk kölcsön a Tisza-tónál a picurka nagyon élvezte napi 2szer strandoltunk délelőtt és 12-15 időszkra feljöttünk(akkor aludt a kicsi 2órát) majd újra vissza. Kellemes volt a víz, bár péntekre már kezdett nagyon gyűlni a nép és szombatra már igazi tömeg volt. Épp azon gondolkoztam vajon szabadott volna nekem terhesen ilyen szabadstrandon pancsolni?! - de szerintem utólag ezen kár rágódni elvileg zárt a méhszáj és akkor nem mehet fel semmilyen kórokozó; és tényleg nagyon szép volt víz, csak szombaton romlott egy kicsit a tisztasága.

Leginkább a strandon ettünk, így volt igazi a kikapcsolódás mindenféle házimunka nélkül :-)

819. Anna8808 (válaszként erre: 807. - Tercsi1)
2013. aug. 4. 09:16

Kedves Tercsi1!

Akkor elsősorban gratulálni szeretnék a kis jövevényhez! :)

Mióta írtam, változatlanok az eredmények, még mindig mindenem fáj, görcsöl, ma is alig bírtam felkelni, hogy elmenjek dolgozni, pedig a nemvárt napja még egy hét múlva esedékes. Max annyi a változás, hogy most már mindenért "harapok". :D

A legjobbakat kívánok neked is, valamint minden leendő babázó és babázni vágyó anyának!

818. tercsi1 (válaszként erre: 802. - Bozo79)
2013. aug. 4. 09:13

Nem hinném hogy bajotok lesz, és amúgy is védekeztetek, ha meg jó volt kár utána elrontani ilyen gondolatokkal hogy "remélem nem lesz baj"

Úgy is nemsokára jön a mensi azután meg már mindent lehet! :-)

817. tercsi1 (válaszként erre: 798. - Helguci23)
2013. aug. 4. 09:11
szerintem át kéne gondoltolnotok ezt a kapcsolatot, hová juthat ki tudtok-e emelkedni ebből a hullámvasút völgyből vagy sem?! - igen bozo jókat írt a tisztelet nagyon fontos, és szerintem a hasonló a hasonlóval közhely is fontos lehet, mert hosszú távon amit a férjem és környezetemben lévő párokon látok ez is nagyon fontos...
816. tercsi1 (válaszként erre: 785. - Helguci23)
2013. aug. 4. 09:06
helguci ez az eredmény már jobban hangzik, gyulladás könnyen orvosolható!
815. tercsi1 (válaszként erre: 779. - 45f5ce422c)
2013. aug. 4. 09:04

tudsz ajánlani valamilyen könyvet erről az alternatív gyógyászatról? - nagyon tetszett amiket leírtál.

Én személy szerint nem vagyok a gyógyszerezés híve amikor csak lehet másképp oldom meg a dolgot és ezt tanácsolom a hozzám fordulóknak is.

Mondjuk mi is igyekszünk egészségesen élni; halat legalább heti 1szer eszünk, csirke, pulyka, stertésből max karaj és ünnepnapokon előfordul azért kacsa, liba, marha de azok éves szinten csak pár alkalmat jelentenek.

Férjem egyik hobbija a kertészkedés másik a horgászat így könnyen be lehet szerezni megbízható friss alapanyagokat. A kisfiam 6 hónapos kora óta falja a halat amit mindenki rémülközve néz hogy a kezeget,pontyot, harcsát hogy merem odaadni neki -egyszreű átnézem hogy ne legyen benne szálka aztán már mehet is a szájacskájába.

2013. aug. 4. 00:01

TERCSI GRATULÁLOK!!!!! :) várjuk a további híeket, tüneteket:)

helguci, engem is felhúzott ma apjuk, lehet van vmi a pasikkal most..:S

nehéz lesz ez a 6 nap még ami hátra van..mire hazajön végre..

813. Andoca78 (válaszként erre: 804. - Tercsi1)
2013. aug. 3. 22:59
Gratulalok. :) Tenyleg lehet ebben a jonas tesztben valami, mert mikor en megcsinaltam 2 hettel kesobbi idoszakot irt, mint a kb felido. (Nekem akkor van pe-m). Gondoltam, na ez nekem nem jon be. Erre kesett annyit a mensim, hogy megis a kb kozepidot szamolta ki. :) honnan tudta?! :)
812. tercsi1 (válaszként erre: 765. - Sibetti)
2013. aug. 3. 22:18
szerintem se aggódj feleslegesen, első hogy doki lásson és ő megmondja a tutit ha meg lenne is valami, akkor ő azonnal orvosolni is tudja!
811. tercsi1 (válaszként erre: 760. - Bozo79)
2013. aug. 3. 22:15

Örülök, hogy jó híreket kaptál a dokitól - és 1,5 hónap múlva lehet akciózni az újabb baba érdekében.

Kívánom mielőbb a mensit hogy nekikezdhesstek!

810. tercsi1 (válaszként erre: 741. - M.Edina)
2013. aug. 3. 22:11
üdv a csapatban, és mielőbbi babócát a pocidba! - mikorra nem várod?
809. tercsi1 (válaszként erre: 735. - Sibetti)
2013. aug. 3. 22:10
sajnálom, ez tényleg nem volt szép tőlük...
808. tercsi1 (válaszként erre: 717. - Enoryka)
2013. aug. 3. 22:04

gratulálok enoryka!

Én is hamar kezdtem magam beleélni, a tesztek sokáig negatívak maradtak de 1 hetes késés után végre a teszt is igazolta hogy jó volt a megérzésem:-D

807. tercsi1 (válaszként erre: 708. - Anna8808)
2013. aug. 3. 22:01

Szia!

Én is érezgettem menses után 1 héttel ezt azt, amiket ide is megírtam kicsit feszesen kidudorodott a hasam, érzékenyebb lettem a szagokra, olykor a derekam is fájt és olyan melegséget éreztem a pocimban. Mi nagyon ráálltunk a júliusra így mensi után igyekeztünk 2 naponta együtt lenni, még a nemvárt napján sőt utána sem álltunk le, mert egyszerűen jó volt, hát akkor meg miért is ne, elvégre szeretjük egymást és újabb babát is szeretnénk.

Persze nemvárt napján kezdtem vadul tesztelgetni - vaterás tesztettel negatív lett, aztán 1 napos késénél gabriell teszt viccelt meg 18 perc körül lett 2. vonal és 2 óra múlva el is tűnt az a kis vérszegény 2. vonal, aztán 3. napos késéssel szintén negatív vaterás teszt, majd 5 napos késéssel vérszegény xepil teszt - annyira halovány hogy a férjem rá is vágta ő ott nem is lát 2. vonalat, 1 hetes kismaradásnál 7. napon újra teszteltem akkor már egyérteműen látható volt a 2. vonal - az összes tesztelés reggeli első vizeletből történt.

Nekem is sokan mondták várjam szépen ki az egy hetes késést mert az a biztos, de persze könnyebb mondani mint megvalósítani :-D

Meg aztán kisfiamnál nemvárt napján pontban éjfélkor nem reggeli első vizeletből lett bikaerős két csíkos gabriell tesztem ezárt is álltam érthetetlenül a mostani események során. Hisz kisfiamnál és most is szentül hittem hogy már babás vagyok, és most hogy már teszt alapján egyértemű eltűnt minden jellegű "panaszom" - talán a szagok még jobban feltűnnek mint pl.: a férjemnek, de másegyéb nincs meg.

Izgatottam várom a jövő hét péntek estér, mert akkor tud a dokim fogadni, mert most nyaral...

Nagyon izgat hogy vajon mikor keletkezhetett a babó, mert nem várt menses előtt kb 1 héttel éreztem szurkálásokat a pocimban - hogy vajon ez már a beágyazódás vagy csak a tüszőrepedés lehetett?! Megjegyzem én sosem tudom, hogy mikor ovulálok, sosem érzem úgy mint mások, a menses is így van nem szoktam görcsölni a naptárt kell figyelnem, hogy nehogy meglepjen :-D

A hónapban ezért is vettem a vaterán ovulációs tesztet, amit 9-20. napig használtam de sosem volt egyérteműen pozitív így az is meglehet hogy tényleg menses előtti héten volt az ovulációm és azért sem mutatta ki csak 1 hetes késéssel a teszt?! -mert ha így állunk akkor mégis csak a Jónás naptárnak lesz igaza - ami nekem július 24.-ére tette az e havi extra termékeny napom :-D

De akkor meg miért kezdtem ezt azt érezni jóval előtte?!... Na mindegy ezen már nem fogok sokat töprendgeni, hiszen amúgy is csak a végeredmény számít :-D

Bocsi a hosszú irományért, száz szónak is egy a vége; szerintem próbálj meg várni a teszteléssel és addig is szeressétek egymást amikor csak lehet!

806. bozo79 (válaszként erre: 804. - Tercsi1)
2013. aug. 3. 21:53

Üdv. újra itthon!

Ezek nagyon jó hírek Tercsi! Akkor csak halkan gratulálok, és péntek után meg kiabálok!

Jó volt a nyaralás? Bírtátok a hőséget?

805. tercsi1 (válaszként erre: 649. - Waniii)
2013. aug. 3. 21:37
üdv a csapatban, és gratulálok a kis pocaklakóhoz!
804. tercsi1
2013. aug. 3. 21:35

sziasztok!

Most este érkeztünk vissza a nyaralásból, igyekszem visszaolvasni az elmúlt héten írottakat.

Hát a nyaralás során sem bírtam magammal 2 naponta teszteltem.Hétfőn induláselőtt vaterás teszt negatív, szerdán xepil rossmanos teszt nagyon halvány pozitív oly annyira halvány hogy a férjem rá is vágta nincs is rajta 2. csík, erre pénteken már egyértelműen ott volt a 2. csík (bő 1 hetes menses késéskor) szintén Xepil teszten. Annyira boldogok vagyunk!

Csak jövő héten péntekre kaptam időpntot a dokimnál mível ő is nyaral, így péntek estig még csak halkan mondjuk az örömünket hiszen jó ha a doki is áment mond rá, még mielőtt terjedne az örömhír :-D

803. bozo79 (válaszként erre: 794. - Sibetti)
2013. aug. 3. 15:42
Jó hétvégét és pihenést!
802. bozo79
2013. aug. 3. 15:17

Csajok, nem bírtunk magunkkal, és összebújtunk apával.

Nem fájt, nagyon jó volt! (természetesen védekeztünk)

Remélem nem lesz baj belőle.

801. bozo79
2013. aug. 3. 15:12

Folyt.köv...

De ha már nincs, engedjétek el egymást, és adjatok esélyt magatoknak a boldogsághoz.

Tudom, hogy nehéz, de tapasztalatból beszélek.

Kitartás, mi melletted vagyunk!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook