Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Jajj! Neked volt p3. Műtöttek is vele, vagy csak valamilyen bogyót kaptál? Szegénykém, gondolom megijjedtél rendesen.
De furák a pasik. Van egy barátnőm neki is rendszeresen van ilyen gondja. Az Ő pasija is egyből arra gondol, hogy biztos megcsalta. Na, én nyakon is csapnám az Uramat, aztán alhatna a nappaliban. Kutyafáját! :D
Jó reggelt Lányok! Ma is melegünk lesz. Ti hogy bírjátok?
Bozo! Ezek jó hírek! :) Drukkolok Nektek (is)!
Betti! Szerintem nem gáz visszamenned a régi dokidhoz, ez mindenkinek a saját döntése, neki pedig kutya kötelessége legjobb tudása szerint ellátni. Remélem nincs nagy gond, lehet csak egy kis felfázás. Esetleg a Betadine hüvelykúpot nem próbálod meg? Vény nélkül kapható, és egy csomó nyavalyára megoldást jelent.
Mi ma vagyunk 8 hetesek, szombaton megyek orvoshoz. Remélem mindent rendben talál, kicsit izgulok, de talán ennyi még belefér. :) Azt vettem észre, hogy a nadrágom, ami pár hete nem volt rajtam, ma már szorít pocakban, elég kényelmetlen így ücsörögnöm egész nap, és még kigombolni sem tudom, mert gumis derekú (de persze az a jó vastag, erős gumis, ami még véletlen se enged egy picit se). :D Nem gondoltam, hogy ilyen hamar felszedek (?).
Szép napot!
De jó! Akkor hamarosan megjön az első mensi és újból lehet próbálkozni.
Tök jó, hogy megkérdezted a méhpempőt. Én is rá akartam kérdezni. De valszeg az én dokim a héten szabin van.
Kicsit olyan fura érzésem van odalenn, félek,hogy összeszedtem vmilyen gombás fertőzést. Szerintetek nagy gáz, ha a régi dokimhoz megyek vissza ezzel? Azóta nem voltam nála, hogy a 12. heti uh-on kiderült a baj. Utána még telefonon értekeztünk, tudja, hogy műtöttek stb.! Kontrollra már nem hozzá mentem, hanem aki műtött...
Minden rendben volt, 1,5-2 hét mulva szerethetjük egymást megint apával:-)
Próbálkozni baby-vel a műtét utáni első rendes menstruáció után lehet :-) Remélem nem kell rá sokat várni. Említettem doktornőnek a méhpempőt, nagyon támogatta az evését, mondta, h Ő is szokta enni. (nekem ez volt a pont az i-re)
Holnap reggel azzal kezdek!
Sziasztok! Csak gyors bekukkantottam, visszaolvastam. Nagyon szuperül telik a szabi. : )
Üdv az újaknak! Remélem nem kell senkinek se sokat várni a pozi tesztig! (Ez mindekire vonatkozik!)
Szia!
Drukkolok, h minél hamarabb babás legyél!!!
Folyt köv....
A gyerekeknek, előtte életmentő inkubátorra a Bajcsinak)
Viszont azóta havonta többször hívogatnak, h adjunk. A multkor már elég ingerülten beszéltem a hölgyel, mert nem fogják fel, h évente csak egyszer tudunk adni.
Sajnos, ha a kisújjad nyujtod, utánna a karod kell.
Adnék én többet, de a saját gyerekeimre és a taníttatásukra is gondolnom kell.
Még ha el is halasztjátok egy kicsit, attól mitmég szivesen látunk és hallunk rólad!
Amúgy meg ki tudja nem e jön mégis majd 2014-ben a baby!
Szia!
Megy a drukk! :) Mióta próbálkoztok?
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, idén tervezem a teherbeesést, szeretném, hogy jövő évben megszülessen az első kisbabám. Szorítsatok, hogy augusztus közepén ne jöjjön meg :) Mindenkinek szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés