Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
szerintem érdemes lenen egy újabb tesztet reggeli első vizeletből ellőni!
Meg talán ha még az is negatív lenne dióokihoz is elnézni! - ott uhgal látszik ha már az vagy, vagy ha ne adj isten méhen kívüli, mert akkor alacsonyabb a hcg szint amit a teszt nem mutathat ki...
Sziasztok!
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Átlagosan 30 - 32 naposak a ciklusaim. A 37. napon csináltam tesztet ami negatív lett. Ma már a 44. napon vagyok. Mensi sehol de még előjele sem. Viszont olyan mértékben megnőtt vagy felpuffadt a hasam 2 hét leforgása alatt hogy nem jók rám a nadrágjaim. Tesztet azóta nem csináltam.
Szia!
Örülj a petezsáknak, mi anno a lányomnál csak azt látták, hogy vastagabb a méhnyálkahártya, petezsák, babó sehol, csütörtök este. Azt az éjszakát nem kívánom senkinek, pénteken HCG vérvétel, kimutatta, hogy várandós vagyok, de hogy hol???? + ekkor kezdődött a barnázás vasárnap. Hétfőn újabb vérvétel, de elromlott a gép. Az eredmény nélkül az orvosom kuncsorgott egy uh-t, s így megláttuk a petezsákot. Ezt követően 2 hét múlva kellett menni, s akkor már ott volt a babó. Végig 2 héttel fiatalabb volt méretei alapján.
Sziasztok! Köszi a tanácsokat, tapasztalatokat. Ma szerencsére elmúlt - eddig úgy néz ki - de ma megjelenik még egyszer keddig, nem gondolkodom rajta, megyek dokihoz.
Tercsi te már a 12. héten tartasz? húú repül az idő...
szerintem ne csüggedj, nekem is 2 hetes mensi késés mellett csak egy 6mm embriózsák volt és egy corpus luteum(sárga test) az egyik petefészekben, 2 hét múlva visszarendeltek és ott volt a babó, már dobogott is a kicsi szíve így a semmiből azonnal 6hét 5 napos lettema méretei alapján -még így is volt eltérés a méret és a ciklus között 2 hét, tegnapi uhon meg utolérte a ciklusomat a nővekedésében én már túl vagyok a 12. héten - szóval ne írd le ilyen hamar a kicsidet.
Ott van, és majd 2 hét múlva nagyobb lesz és mindenki látni ill hallani fogja a kis szívecskéjét!
Igazából már az első UH-on nem volt rendben a petezsák. Kifli alakú volt és mondta a doki, hogy el fog menni. 2 napra rá el is vetéltem, de nem volt műszeres befejezés.
Lehet hétvégén ellövök egy tesztet, aztán majd ha még késik, akkor rá egy hétre. Még kicsit várni akarok a vizsgálattal, persze már amúgy is aktuális lenne, szóval mindenképp meg fogom ejteni. Nehéz ez a türelem dolog.
na ezt akkor most én leellenőrzöm a kisfiamét visszanézem :-D
fiamnál 22,18 - szóval nálunk ez nem jött be
Hát nem tudom, ma már elég cefetül keltem..ma megyünk dokihoz, nagyon kiváncsi vagyok mit fogunk már látni!!!
Örülök, hogy minden rendben veletek! hogy repül az idő!
Sziasztok! Másik fórumon is érdeklődtem már, de hátha itt több választ kapok.
Az a helyzet, hogy júliusban elvetéltem, de most mivel nem volt műszeres befejezés, így zöld utat kaptunk. Kb. kedden kellett volna újra megjönnie (azóta egyszer menstruáltam és azért írom, hogy kb., mert vetélés óta nagyjából tudtam belőni a ciklusom, mivel elhúzódó vérzésem volt).
Múlt héten pénteken és szombaton pici mennyiségű barnázásom volt, azóta semmi. A menzeszem nem jelentkezik azóta se.
Szerintetek lehetett ez beágyazódás miatt akár? Tesztet mikor lenne érdemes végeznem? Hétvége talán már jó időpont?
El fogok menni orvoshoz, csak addig még nem rohangálnék, amíg ki nem derül valami. Mit gondoltok? Köszönöm előre is a válaszokat.
De jó "látni" bozo, hogy még mindig itt erősíted a csapatot! :) A nevek már rég megvoltak, még a terhesség előtt! :)) Dóra, Kristóf :)
Amúgy ahhoz mit szóltok, hogy az AFP értékből lehet következtetni a baba nemére? :) nekem 22 körül volt, és állítólag 50 alatt kislány.
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés