Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Ezen ne muljek :) johetnek a katonak-par nap mulva :) juhuu!:)
Tesztelek holnap, de biztosan érezném, ha lenne valami/valaki. Nekem a doki azt mondta, hogy kezdjem már el a terhesvitamint most, mielőtt beköltözne a kis lakó. Így felkészül a szervezet is. Remélem nem valami felfázásom van, attól is lehet barnázni, és késhet is tőle. Hát remélem a következő hónap sikeres lesz.
Borso igen, spermanak hivjak ;))))
Jovanna, nem tudtam kihagyni :))
Szerintem tesztelj holnap ha neem jon meg. En meg kovetkezo honapra startolom magam! Van valami csodaszer ami segit hogy lakoja legyen a pocakomnak?:)
Mindenképpen csinálj tesztet, a dokinak az lesz az első kérdése, csináltál-e :)
Már így feleslegesnek tartom a tesztet, mert szerdán úgyis megyek orvoshoz a késés miatt. Ha van valami, vagy valaki, akkor úgyis látni fogja.
Szia!
28 és 30 éves koromban szültem. A fiam 3 éves, a lányom 13 hónapos. Az új hónap viszont most valószínűleg tolódik. Januártól vissza kellene mennem dolgozni, hogy a 3. gyerkőcre ne megint legalább 20e Ft-val kevesebbet kapjak :(, osztottunk, szoroztunk a napokban, s így döntöttünk. Tél végén tavasszal folytatjuk a megkezdett projektet.
A közeljövőben olvasni foglak benneteket, mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok.
Mindenképp irok ha többet tudok :)
:( Még nem teszteltél ugye? Ha jól emlékszem holnap akartál...Hátha...én drukkolok mindenképp!
Köszönöm! Szerencsére még van pár hetem a bejelentésig! :)Aztán jelentkezz az újdonságokkal te is!
ÉRtem. :( akkor nagy a hajtás! Egy kis ideig még nem látszik a terhesség úgy sem, de elég nagy szemét dolog ha terhesen kirúgnak valakit..! Drukkolok neked hogy minden jól menjen! :)
Nekem is jelentkezett ma kis barnázgatás. Nem tudom mi lesz a vége, de szerintem nálunk is sikertelen volt a múlt hónap.
Jajj én olyan boldog vagyo:)köszike
ÁÁÁ, az enyém is ilyen volt először! Gratulálok! Majd szépen erősödik! :)
Ez || :))) 2 naponta duplazodik meg a hormon mennyisege, szal 2 nap mulva valsz erosebb lesz, 4 nap mulva plane, gratula! :)
Igen abban, ráadásul turizmusban, két kollégám ment el tavaly babázni, egyet kirúgtak, egy pedig magától ment el máshová. Egyedül maradtam mint tapasztalt munkatárs, tavasszal kaptam magam mellé egy új kollégát, de nehéz betanítani, közben a cégvezetés is cserélődött. Nagyon számítanak rám, a munkámra, tapasztalatomra, és ezek után kell bejelentenem. Persze nem lesznek álmatlan éjszakáim miattuk, sok szemétséget megléptek, úgyhogy most azt olvasgatom, hogy írásban (hivatalosan) hogyan közölhetném, nehogy megelőzzenek...
Sziasztok.bocsi hogy rég irtam már ide.de elvoltunk foglalva központi fűtést csinálták.....
képzeljétek nem jött meg tegnapra vártam de nem jött ma csináltam egy tesztett mindjárt rakom fel aképet szerintetek az vagyok.magam szerint igen mert a második csik halványka.
ohh hát akkor neked csak a pocid fog nőni :) álatalában legalább is igy van :) Miért nem fognak neki örülni gondolom..:S irodai munka körben dolgozól?
Én annyira nem bánom. Megbízok benne, ha hasin keresztül is látja hogy minden rendben, akkor kár a felhajtás. Rám nem jött még egy deka se, nem tudom mikor fog látszódni majd. Igen vékony vagyok, a 173-as magasságomhoz 52 kiló, szóval szerintem azért nemsokára beindul a dolog. Ha bekajálok, na akkor van has, de az is inkább délután, este. Mivel munkahelyen még nem tudják, szerencsére napközben rejtve marad. Na az lesz még szép menet, bejelenteni! áhh...
Lehet egy kicsit ideges is voltam. Nem tudom. álmos is lettem. Á már minden bajom van. Azért köszönöm! :-)
Ha nem tudsz pihenni akkor nek tudsz, kas valasztasod nincs, sztem abban is van magnezium, de igyal meg egyet es akkor megnyugszol, nem gondolnam, h akkora mennyiseg van benne, h artana :))
De az nem gond,hogy nem tudok pihenni? Meg h.pezsgőtablettát ittam?
További ajánlott fórumok: