Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
köszönöm lányok a lelki támaszt!attól hogy en
most feladtam,mêg olvaslak ám titeket!
Sokasodjatok babásodjatok!
O, most mar sokkal nagyobb, nem poci, hanem babahaz :)
Koszi amugy :)
Nalam az elso volt tobb ido, 4 honap utan azt mondtam, h oke, ha nem akar jonni akkor nem jon a baba es kesz, biztos van ra oka. Teljesen dobtam a temat, majd kovetkezoleg mar nem jott meg.
Unokatesomek meg elmentek minden kivizsgalasra, kiderult egyikuknek sem lehet gyerekuk, megnyugodtak, majd a csaj hopsz, terhes lett, es a fiuk tiszta apja :)
Es megegy, bnomek evekig probalkoztak, majd elment egy petevezetek atfujasra, majd terhes lett.
Szoval sok dolog lehet a megoldas, olyan is, amit nem is gondolnank :)
Én is jártam fitboxra, az igen jó :)))
Azért ne búsulj nagyon, én hiszek benne, hogy ha nem foglalkozunk valamivel görcsösen, akkor megoldódik :)
Bízom benne, hogy még látunk itt :)
Na csajszik,hölgyek,lányok!
Ma ismét megjött a mikulás....16hónap
sikertelenség....most visszavonulót fújok egy
időre.Jövőhéten mêg szerelmecském elmegy
kivizsgálásra,utána az ő eredményével és az
én eddigi eredményeimmel vissza a
nődokihoz.Aztán pihi.Itt az ideje,hogy
lefoglaljam magam mással.Melóval/végre
előléptetnek/ és nekiállok egy kis
fitnessboxnak.
Nektek nagyobb sikert és kitartást!
Hű, szuper! :)
Én egy óra múlva nőgyógyásznál leszek, drukkoljatok! :)
Köszi Sibetti :)
Épp most indulok a sógornőmmel beszerezni a köszönőajándékhoz az ételfestéket :) Szív alakú mézeskalácsot gyártunk jövő héten és menyasszony-vőlegény mintájúra dekoráljuk :)
Gondolom, a gyógyszer hatása elmúlt és a hormonjaim megint nem szuperálnak.
De én már nem izgatom magam...
Óóó láttam a képeken! Gyönyörű poci!!! :)
Hát én most nem remélek semmit (3. gyerekre várva már sok tesztet ellőttem és pofira estem)
De ki tudja..... :)
Pé nem lehet,mert az nem tejfehér,hanem átlátszó
...
Szilke nálad most mi is a helyzet?
Panka tényleg? De neked most miért nem jött meg?
Tuti nincs baba a dologban?
Hali lányok! :) Igen-igen, tessék csak mindenkinek velünk maradnia, nekem is hiányozna a fórum! :) Jól teszitek, ha másra is koncentráltok, nem csak a babaprojektre, mert aztán, ha egyszer tényleg összejön, akkor a terhességet fogja végigaggódni az ember, aztán a szülést, aztán, hogy rendesen fejlődik-e a gyerek, és ennek sose lesz vége. Lazaság és némi humorérzék viszont sok mindenen átsegít. :)
Én hallottam, hogy nagyon alacsony testsúly okozhat meddőséget, előfordulhat, hogy túl vékony a nyálkahártya és nem tud a babó megtapadni. Egy kedves baráti házaspár is ezzel küzd, most kezdik a Kaálit... :(
Sovanne: nekem szokott lenni fehér folyás, nem tudom miért van, mindig a ciklus második felében jött, a legutolsó ciklusban, amikor babás lettem nem volt.
Juppiii :)
Én is maradok :) Nekem is most a mozgás került előtérbe, én is szeretnék minimum 10 kg-t leadni, de inkább többet, ez azért pár hónapba beletelik :)
Aztán majd hozza az élet a többit :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés