Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
:) ez tetszett nagyon
Fáradtság....hát igen én is hulla vagyok estére (napi menet: reggeli picinek nagynak,öltözés,esetleg még előtte tízórai,játszótér,bevásárlás,irány haza csomagokkal,biciklivel,két gyerekkel babakocsival fel az emeletre,villámgyorsan ebédet tálalok,kicsinek turmixolok,nagynak melegítek,berakom a mosást,én is eszek,teregetek,alvás jön ill. altatás, ilyenkor tudok fürdőt takarítani,hajat mosni,olvasni vagy ledőlni,ha felváltva ébrednek rohanok ahhoz,amelyik előbb kel,és csöndben tartani amíg a másik alszik,uzsonna készítés,főzés,mosogatás,kicsi még pihen egyet,de a foga miatt nehezebben alszik el ilyenkor,fürdés a naggyal és csak ezek után ér haza apa. Persze közben millió pelluscsere,és hiszti,a lányom itthon már bilizik egyedül,de eddig melós volt a sok pisis nadrág meg legyek ott vele stb......lehánynak,kiöntik az innivalót vagy magukra,boltban jelenet a tictac miatt stb........és ez csak egy sima nap amikor nem megyünk gumit cseréltetni az autón,orvoshoz,apeh stb persze mindenhova egyedül a kettővel. Mégis imádom őket,csodálatos káosz tud lenni de tényleg megéri :)
Sziasztok Csajok!
Én is fáradtan vagyok. Itt voltak a barátaink két gyerekkel (1 és 4 éves). Nagyon cukik voltak, de iszonyat elfáradtunk. De most láttam, hogy megéri küzdeni! :)
Köszi :)
Én nem bízok benne, hogy sikerült volna, az esélytelenek nyugalmával várom a jövő hetet...
Múlt vasárnap volt nyúlós folyásom, akkor is együtt voltunk meg előtte 2 nappal is.
Még 1 hét minimum szerintem, mire meg kéne jönnie.
Megvagyok, köszi :)
Most pihengetős napom van :) Mensi még most se sehol, már nem is tudom, hányadik napnál tartok :/
Szedem a cseppeket, amiket ajánlottak, kíváncsi leszek, hogy használ-e :)
Jó reggelt Mindenkinek :)
Hogy vagytok Csajok?
Sibetti mi a helyzet nálad?
Ma a 22. nap.
Sovanne, igen, emlèkeztem, hogy te írtad, és válaszoltam is, hogy a ciklus 2. felében nekem szokott, de az nem ilyen, mint most... No hát majd kiderül....
Szia. Nekem os ilyen volt tegnap,kérdeztem is mindenkitől hogy mi lehet. Ugyanaz amit te os írtál. Bár nekem mára inkább áttetsző lett,de tegnap még fehér volt.....ma van a 22. Napom.
A gyerekeimnél nem figyeltem ilyesmit,de a fiamnál volt beágyazódásos vérzés. Lányomnál nem volt,szóval más és más lehet ez is mindenkinél....
Sziasztok!
Megnéztem a hődet, szerintem is lehet most aztán minden. Most légy nagyon erős és higgadt, tudom milyen nehéz ilyenkor, de kitartás, Betti! Erős lány vagy, minden rendben lesz! Puszi, ölelés neked! Hőmérőt el ne törd! :)
lányok ez akkora szemétség....most hogy
elkezdtem magamban lerendezni ezt a baba
dolgot...hogy nem akarok vele foglalkozni,ma
azt álmodtam hogy van egy gyönyörűséges
csodaszép életvidám egészséges babucim!!
mindenkinek boldogan mutogattam,le se
tettem a kezemből..Lilinek hívták. :'(
Sziasztok!
Babát tervezük a párommal :)
Sajos nem jön össze már lassan 1éve.
Hátrahajló méhem van, talán ez az oka amiért nem sikerül.
Valaki esetleg nem tud nekem ajánlani egy jó nőgyógyászt Eszteromban.
köszönöm
Mindenkinek kívánok gyönyörű hétvégét!
Vigyázzatok Magatokra! :)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés