Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést (beszélgetés)
Drukkolok Sovanne!
Én elkezdtem a palástfűteát, igaz egy hete volt a pé. Szerintetek így jó, vagy inkább hagyjam a köv.ciklusra?
Iszom rendesen a palástfű teát,elvileg hétfőre nem várom. Az lesz a 28.nap. Nem tudom,szerintem nem sikerült. Sokat voltunk együtt,de a legpozibb napra legyengítettük a katonákat....de azért reménykedem.
Emlékszem a kisfiamnál voltak pecsételő vércseppek a beágyazódásnál,mindig ezt figyelem ;)
Pé után mikor van a beágyazódás?
Hát ez a szomorú, hogy én sem csodálkozom. Mondjuk azt nem írtad, h határozott idejű volt. Akkor egész más a helyzet, akkor sajnos tényleg ennyi :((((
De azért ilyet megcsinálni egy kismamával... És jól alszik a kedves főnök? :(
Najó, tényleg csak pozitívan! De nem értem, ezt hogy gondolják, hogy a tb-dolgot így elhúzzák? Addig te sem tudod befizetni magadnak, csak mert az első emeletről el kell vinni a papírjaidat a második emeletre és az két hétig tart? :( Uh, nagyon sajnálom, azért remélem hamar megoldódik, tényleg ne stresszelj sokat, arra gondolj, hogy itt ez a pici ajándék, akiért megéri a sok harc, akiért érdemes ezt végigcsinálni, akit úgy vártatok! Ez lebegjen a szemed előtt és minden könnyebb lesz :)
Uff azért ez durva...
Persze, átgondolom, nagy döntés ez nem fogom elhamarkodni. :)
Panka: akkor most kivételesen örülünk :)
Én holnap megyek interjúra, nem tudom még mit fognak ajánlani... nem tudom így a babaprojekttel is mi legyen, kész káosz a fejem. Közben meg csinálni kellene a szakdogámat, de most is alig van erőm, elfáradtam nagyon :((((((
Ja, és tetszik ez a hőmérőzéses dolog, ma megbántam, hogy nem kezdtem el sokkal előbb :)
Köszi a bíztatást :)
Nos, jó hírek Csajok, a délelőtt folyamán megjött, úgyhogy lett egy 30 napos ciklusom :)
És nagy boldogság, mert így szombatra már nem lesz sok gond vele :)
Én olyan boldog vagyok :)
Elvileg éhgyomorra kellene,kortyonként inni de nekem az ize miatt nem megy reggel...
Kipróbálod? :)
Panka, ez mindenkinél máshogy van.:) Nálam előtte 1-2 nappal, vagy Aznap, de persze, itt is van kivétel, miért ne lenne..:):)
Betti, szerintem megvolt az ovud feltehetőleg.:)
További ajánlott fórumok:
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- Akik idén tervezik a teherbeesést
- Lombikkal teherbeesett kismamák beszélgessünk.
- Olyan lányokat keresek, akiknek myóma miatt nem jött létre a terhesség, de a műtét után sikerült a teherbeesés