Kislány nélkül élni... (beszélgetés)
Megbolondítja vagy sem, az ÉDESANYJA akkor is Te maradsz.
Lehet, hogy megbolondítja a FÉRFIT, de a FIÚ örökké a Tiéd, ...elvehetetlenül!:)
De reméljük, Te aranyos, szerethető lányt kapsz, mint én!:)
Én a menyemet annyira szeretem, mintha a sajátom lenne, pedig egy ritka makacs, kemény kis feje van, mégis, ha valami problémája van, vagy csak pletykálni akar, engem hív és nem az anyját.:)
Hát, ha ilyen világszépe lesz a második is, mint az első, akkor Te lehetsz a világon a legboldogabb.
Én annak idején csak lányban tudtam gondolkodni, mert mi "lányos" família vagyunk. Fiam lett és attól a pillanattól oda nem adtam volna egy tucat lányért sem.
Tudod, milyen jó dolgod lesz a fiúk mellett, ha felnőnek?
Ámen :)
És hogy aki szeretné, mindenki megélhesse :)
Tudod, azzal vígasztalom magam, h biztos van oka, h ennyi gyerek közül egy se lány.
Inkább egy egészséges fiú, mint egy beteg kislány-és nem magam miatt.megszakadna a szívem, ha szenvedne.
Néztem az adatlapod.
Jó kis csapat a tiéd, gratulálok :)
Köszi :D
Nem kérdezték, mit szeretnék-ezt"kaptam"
:D
De nem panaszkodom :)
Köszi...és ilyen mind a 4 :)
A legkisebb elém állt tegnap és közölte:
-Anya, már csak egy évszak és kibújik a baba :D
Várják mind a négyen :)
Ez annyira jó :)
Akkor rögtön nem. De hetek múlva megfordul majd a fejedben-annak ellenére, h nem adnád a kisfiadat semmiért.De olyan jó lenne egy kislány (is) :D
Nálunk nem azért van "sok" gyerek, mert nem tudunk vigyázni, hanem mert imádom a gyerekeket(másét is)
Annak ellenére, h 10 hete tudom, h megint fiam lesz, a kisördög néha piszkál, h hátha tévedett az uh-s dokinéni.
Megbeszéltem magammal, hogy a 32. heti uh-n is megkérdezem, és ha ott is fiút mondanak, feltétel nélkül elhiszem.
Vásárolni nem vásárolok, van a fiúkról szinte mindenem :)
Valóban más a lány, de inkább közelebb áll a "rivális"-hoz.. Mi sokat küzdünk. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szeretem, sőt ezáltal még jobban megismerjük egymást..
Én inkább a fiúkba vagyok szerelmes, nekem ez így jön természetesen.. Ővelük inkább emócionális a viszony, a lánnyal racionálisabb..
Minden gyerekkel más az ember viszonya, hiszen más emberekről, személyiségekről van szó..
Nem, ebben tévedsz.Többszörösen:
1: ha a kezedbe adják, kicsit benned lesz, h bárcsak lány lenne...
2:A fiúk sokkal ragaszkodóbbak. Ugyan nincs lányos tapasztalatom, de látom, h a mai lányok nagyon2veszettek" értsd: sokkal hamarabb belemennek a hülyeségekbe, mint a fiúk (akié nem ilyen, attól bocsi, természetesen vannak kivételek)
Tudom, hogy imádni fogom a második kisfiam is,és amint a karomban tartom nem is gondolok rá, hogy bárcsak lány lenne.
Csak valahogy most azt érzem, a fiúkat előbb-utóbb "elveszítjük", egy lány talán jobban kötődik felnőttként is. De ez más téma (és lehet, nem is így van, de én sajnos ezt látom magam körül)
Múlt nyáron rakta le a legidősebbem a jogsit.
Karácsony előtt vitt vásárolni, benzinkútnál mutatja, milyen autót szeretne.Kövi párbeszéd:
-Kérd a Jézuskától, mert ez nekem húzós anyagilag!
-Nem kérem, mert mindig kislány kistesót kértem tőle és sose kaptam meg! :D
Minden nap simogatja a hasam, iskola előtt korábban kel, h ne nekem kelljen az állatokat megetetni...pedig most se kapja meg, amit szeretett volna :)
További ajánlott fórumok:
- A kislányom most ment első osztályba. 21 fős az osztálylétszám és az első nap padtárs nélkül maradt. Mi a teendő ilyenkor, mivel biztassam
- Attól félek, hogy méhnyakrákom van. Mi lesz a kislányommal nélkülem?
- Miért lehet az, hogy a másfél éves kislányom minden éjjel kivétel nélkül éjfél körül felébred?
- Egy óvodás kislány anya nélkül!
- 5 éves kislányom fején egy haj nélküli folt van
- Hogy tudnám 14 hónapos kislányomat cici nélkül elaltatni?