Kis pénisz, kis mell és egyéb frusztációk (beszélgetés)
Basszus... én meg reméltem, hogy már meggyógyultál. Nem tudsz pihenni, ugye? Pedig ki kellene feküdnöd.
Én voltam dokinál a lábammal, megröntgenezték, de semmi eredmény. A fájdalom viszont nem múlik.
Most már igen!Vagy majdnem igen!2 hete küzdök mellhártyagyuszival,ami nem akar múlni,az antibiotikumtól majdnem megfulladtam,ki kellett hívnom a mentőt,mert allergiás vagyok mint kiderült.
De egyébként megvagyunk!Paki jól van szerencsére!
Sok a szar,de nem foglalkozom vele!Nem engedem,hogy elnyomjon!:)
Voltál dokinál?
Kösz, megvagyunk.
Ti jól vagytok?
nekünk is van kettő, a 200 ezer még ezen felül van, de azt rögtön kell fizetni. A hiteleket meg nyögjük minden hónapban.
Szar az egész...
van pár hitelem,amik lógnak itt-ott.amit tudok fizetem,amit nem ,azokkal meg pereskedem:(
néha felidegesítem magam rajtuk,de majd lesz valahogy!
olvastam a naplód.:( nekem 3 millát kéne fizetnem:)))
kérjetek részlet fizetést!
Jujj, szegénykém. Legalább ki tudod feküdni?
Az komoly, ugye?
Dani még nem szalad, csak kapaszkodva.
De már lépeget anélkül.
Paki jól van,én kínlódom a mellhártya gyulladással.
Dani fiú?Szaladgál???:)))
itt van a kutya elásva!:)))
nincs mire panaszkodjon a férfiember!:)))
hát mi lett vele,mi lett vele.összeköltözött egy jó csajjal:)
már ezt sem tudod?!
NA MI LETT A KIS PÉNISZEMMEL?
JA...MEG A KIS MELLEMMEL...
Na, ezt megértem!
Inkább mennék a híd alá, mint hogy anyósommal kelljen együtt élnem.
háhá.egymás idegein.
tudod én albiban vagyok a Patrikkal,meg egy kolléganőmmel.A gyerek apja meg az anyjával lakik.:( Nagy szerepe volt abban,hogy szétmentünk.inkébb élek egy csőben,de velük még egyszer nem!
További ajánlott fórumok:
- Elégedettek vagytok a párotok péniszméretével?
- Mosogatógépet vennék, milyen költségekkel jár? Valami só kell bele, meg a tabletták? Ezek az egyéb ktgek - víz ktg. mellett - mennyi?
- Fizetés mellett egyéb jövedelem?
- Szed valaki Stimulotont? És mellé egyeb gyógyszert?
- Ha az első levél fogamzásgátló szedése mellett kellene használni egyéb fogamzásgátló módszert is, azt beleírnák a gyógyszer leírásába?
- A has, mell, és egyéb plasztika, ami felesleges bőrt távolít el, támogatott ha kóros elhízás utáni fogyás következtében kell elvégeztetni?