Kinek van rh negativ vércsoportja? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én "0" Rh negatív vagyok, a férjem "0" Rh positív.
A kisfiunk szintén "0" positív lett.
Sziasztok!
Én A- , férjem 0+ én csak az első gyerkőcömnél kaptam szurit mert ő A+ lett
a kislányom meg szintén A-
Sziasztok.
Most találtam a topicot,és igen megörültem neki.Én is a 0 - csapatot erősítem:)Rendeszeres véradó is vagyok.
Nálunk anyu 0- ,apu B+,én pedig szintén 0-.A férjem A+ a lányom 0+.
Gabka77,
Tudsz a vérképedből ellenanyag-szintet nézetni. Szólj a dokidnak, és kérj beutalót rá, mielőtt elindul a babaprojekt :)
Szia!
Ha az apuka is negatív, akkor nem lehet semmi probléma, mert két negatív szülőnek biztos, hogy negatív lesz a gyerkőc is.
Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra!
Én is RH negatív vagyok (0), ráadásul volt már terhességmegszakításom, ami után tuti nem kaptam Anti D-t. Most szeretnék kisbabát, és nagyon félek mivel nem kaptam meg az ellenanyagot milyen következménye lehet. Jár még valaki ebben a cipőben?
Köszi!
39. krucifix:
Ha nem vagyok túl indiszkrét, voltak valaha bőrproblémáid? Akár akne, akár miteszer, akár bármilyen jellegű érzékenység?
Az immunrendszeri gyengeséget szakkönyvek alapján mondtam, és az életben is azt tapasztalom az AB RH negatívosok különösen gyenge és a mi a legrosszabb toleránsabb az immunrendszerük bacikkal szemben. Persze ehhez még nekem hozzájön a vashiányos vérszegénységem, szóval nekem csak akkor működik a dolog ha odafigyelek a kajára - ami már szerencsére évek óta meg van - és tápkiegre.
Szia!
Én már írtam ide hogy AB RH - vagyok, de vitatkoznék azzal hogy gyengébb az immunredszerem és beteges lennék! Ugyanis egy évben ha kétszer van valami kis náthám aztán kész. Annyi meg kell az immunredszernek hogy ne tunyuljon el. És nem hogy nem szedek semmi féle táplálék kiegészítőt, de még időnként nagyon helytelenül is táplálkozom, ez az én hibám tudom. Lehetne másképp is. De néha nem úgy jönnek össze dolgok.
Szóval tök jól vagyok köszönöm!! :O)
Zezsua információja kissé hiányos, RH negatív valóban nem gyakori, de az igazán ritka vércsoport az ami nekem is van: AB RH negatív. Ez az emberek 5%-nak van csak körülbelül.
Kincs olyan szempontból, hogy ritkaság azonban megvannak a hátul ütői is. Aki ilyen vércsoportú általában gyengébb immunrendszerű, vagy betegesebb mint a többi ember. Szerencsére ez tápkieggel már könnyen kiküszöbölhető. Na AB Rh negatívos ki közűletek?
Ez volt a helyes!Azért kaptad a szurikat hogy ne is legyen!!! Csak akkor kell a szurit adni ha az anya negatív vércsoportú amilyen Te is vagy.
A és O-ás szülönek A vagy O-ás gyereke születhet!
További ajánlott fórumok:
- Az anyakönyvi kivonaton kívül hol szerepel még valakinek a vércsoportja? Esetleg honnan, kitől lehetne megtudni?
- Pozitív vércsoportúak pozitívabbak, és negatívok negatívabbak?
- RH-negatív vércsoportú anyák és második terhesség!
- A negatív vércsoportnak van hátránya?
- Rh negativ vercsoportu kismama elso babajat varja. Mire kell ezzel a vercsoporttal figyelni? Van itt mas is?
- Negatív vércsoport