Kinek mi a tapasztalata a férfiak mekkora bottal járnak? (beszélgetés)
Kinek a mérete számít?
Nem kizárólag a férfiak, hanem a nők is szoronganak nemi szervük mérete miatt. Ők, azonban szerencsésebbek mondhatóak, mivel a férfiakkal ellentétben, szemérem-testedzéssel némiképp alakíthatnak veleszületett adottságaikon.
Tekintélyes szakirodalma van a péniszméret-szorongásnak. Minden elhangzott már, s azok ellenkezője is, szóval ember legyen a talpán, aki eligazodik a férfiak 90 százalékát időlegesen, vagy folyamatosan foglalkoztató kérdésben: nem kicsi az enyém...?
Tudósok egészen odáig mentek a téma boncolgatásában, és az aggódó urak nyugtatgatásában, hogy optikai pontatlanságnak nevezték a péniszrövidséget, mondván, mindenki felülről tekint önnön csípőtájékára, ami a látvány horizontális zsugorodásával jár együtt. Javallott tükörből, kellő távolságból becslésekbe bocsátkozni. Mások úgy vélekednek: ha megtalálja folt a zsákját, akkor nincs miért tenyérnyirkosító szorongásban élni a hímvesszőméret kielégítő, vagy elégtelen volta miatt.
A plasztikai sebészet sem késlekedett a válasszal: inplantátum beépítésével lehet, ha nem is sokkal hosszabbra, de mindenesetre megnyugtatóbb állagúra pumpálni a legnemesb' testrészt. A fallosz-növelő varázsszereknek pedig évezredes múltra visszatekintő folklórját tartja számon a néprajztudomány.
Méretbeli frusztráció tekintetében a hölgyek sem sokkal maradnak le a férfiak mögött, bár az ő aggodalmuk ellentétes irányú: nem vagyok túl nagy? A legújabb kori, computer-tomográfos vizsgálatok kimutatták: a szerelmi aktus közben a hüvely és a méhnyak "helyet változtat", pontosabban előbbi összeszűkül és felfelé "kunkorodik". Az akaratlan szex-reflex célja az, állítják a tudósok, hogy minél rövidebb utat kelljen megtennie a spermasejteknek a petesejtig, növelve a megtermékenyülés esélyét.
Igaz, ez még sovány vigasz azoknak a hölgyeknek, akik vaginális tágasságtól tartanak, s emiatt akarva-akaratlanul kerülik a párkapcsolatot. Szexuál-pszichológiai kutatások szerint nagyjából ugyanannyi nő szorong hüvelyük "nagysága" átkától, mint amennyi férfi, péniszük kis mérete okán. Csakhogy, vélik a lélekbúvárok, a nőkkel sokkal nehezebb elfogadtatni a minden tekintetben optimális társ felkutatásának, erkölcsileg bátran vállalható kívánalmát.
Szemben a férfiakban genetikailag kódolt örökségnek mondott "vadászösztönével", ami gyakorta a tudatosan befolyásolható adottságokat is felülírja. A nők nagy bánatára, mivel azt ugyan tolerálják, ha a férfi nemi szerve nem épp méret-kompatibilis az övékkel, de az "elkapkodott" előjátékot, az ápolatlanságot, az érzelmi elhanyagolást már sokkal kevésbé.
Mindamellett a szakemberek évtizedek óta biztatják, főként az első szülés előtt álló asszonyokat, lehetőség szerint ne hanyagolják el medencetáji izomzatukat. Intimtornával fenntartható, hovatovább fokozható a hüvelyi izmok feszessége.
Nekem volt egy pasim, úgy hívta magát hogy 22+kupak ;-)
Én nem szeretem ha "...közben" jojóznak a szemeim :-)
Szerintem ne centizgessünk, a mértékegység legyen a marok.
1 marok: még elmegy
1,5 marok: pont jó
2 marok: azon már keresni kell a furulya lyukakat.
Sztem azt a körméretre mondta ez 15 osztva pivel asszem így kell mérni és akkor megkapod a vastagságot ;)
23 centis kevés pasinak van itt sztem Mo-on...
Hát lehet, hogy vaksi vagyok, de nem látom az ok. gombot sem. Nekem ezt a linket tölti be, mindenki másnak megvan??
Megéri? :-DDDD
Maximum azért hogyha még nemtalálkoztál ilyen kicsivel, de ami ennél nagyobb, és mégis kevésnek tartottad, azt tudd ezekután értékelni! :-))))
Jesszusom.....
Még nem találkoztam ilyennel, de szerencsétlenek...
Milyen szar lehet már nekik....:SSS
Én sajnálom őket:(
Ezért nem szabad látatlanba ismerkedni, első randin meg kell markolni a dolgot, aztán ha van ott valami , akkor jöhet a második randi.
Basszus még mindíg a látottak hatása alatt vagyok:SSSSSSSS
akkor most ezt nézzétek...óriási:
bebújt mint csiga a házikójába :-DDD nem 1.6 cm, hanem -1.6 cm.
én azt hiszem, nincs több kérdésem.
:)
Átlagos pénisz méret ernyedt állapotban: 8,5 cm
Ugyanaz erekció közben: 13-16 cm
Legkisebb mért pénisz: 1,6 cm
A legnagyobb: 29 cm
A legnagyobb pénisszel rendelkező állat: kék bálna (3,4 méter)
Egy ejakuláció átlagos mennyisége: 1-2 teáskanál
Egy átlagos férfi ejakulációinak száma egész élete során: 7200
Ebből az önkielégítések száma: 2000
A teljes mennyiség: kb. 60 liter
Ehhez képest egy fürdőkádnyi víz: kb. 120 liter
A spermiumok kilövellési sebessége: kb. 45 km/h
Egy városi busz általában ennél valamivel lassabban halad: kb. 40 km/h
Egy teáskanálnyi ondó tápértéke: 7 kalória
Egy Tic-Tac-é: 2 kalória
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Szerintetek mekkora a nők és a férfiak közötti űr?