Főoldal » Receptek » Főzelékek receptjei » Kínai kel főzelék sült tofuval recept

Kínai kel főzelék sült tofuval recept

A Kínai kel főzelék sült tofuval hozzávalói:
2 maréknyi kínai kel pici falatkákra vágva
4 vékony szelet bio tofu
diónyi kókuszzsír a sütéshez
szószhoz:
1 dl nyers zabtejszín
1 ek szotyi
1 ek bio sárga lenmag (sűrítésre használom)
1 csipet só
1 maréknyi medvehagyma
1 kk kömény


A Kínai kel főzelék sült tofuval elkészítési módja:
A hozzávalókat összeturmixoljuk, és máris ráöntjük a kínai kelre. Jól összeforgatjuk, és tehetjük is a tányérkára. Most egy picit megmelegíteni a sütőben. Felszeletelni a tofut, és megszórni fokhagyma granulátummal, sóval és borssal. Egyik felét beirdalnim, és kókuszzsíron kisütni. A tetejét igazi görög, házi, olívabogyóval díszíteni. Ráhelyezzük a jó meleg főzelékre.


Kategória: Főzelékek receptjei


A kínai kel főzelék sült tofuval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook