Kiknek a hozzászólásait olvasod szívesen? :) (beszélgetés)
Igen, én is 10 éve vagyok itt kb. és vannak a régiek, akiket már azért is bírok, mert itt vannak amióta én is (nem sorolom fel őket, mert nem akarok senkit kihagyni), köztük vannak olyanokat, akikkel nagyon elfogult vagyok és szerintem ők is velem (köszi nektek!):D, aztán vannak az újabb tagok, akik közül szintén vannak olyanok, akiket nagyon kedvelek, és persze vannak a legújabbak, akik lehet, hogy régiek?, de sokakat nagyon kedvelek közülük is.
Igen, időnként úgy tűnhet mintha kötekednék, pedig nem, csak őszinte vagyok, van véleményem és ha hülyeség én akkor is azt gondolom legjobbnak:D És ráadásul én, attól függetlenül tudok kedvelni sok embert, ha semmiben nem értünk egyet. Mondok is példát: Hópihével azért már összerúgtuk a port, de attól függetlenül, hogy szinte köpködve váltunk el egy-egy alkalommal, én őt nagyon kedvelem, és ha olyan téma van, akkor szívesen kérdezem meg a véleményét:D
Azaz, nem kötekedésnek szánom a kissé karcos hozzászólásaimat:D
Ezt mondom:)
Egyébként elolvasom mindenkiét,nyilván 10év alatt lettek ismertebb tagok is,és olyanok is akiktől falnak megyek...mint ahogy sokan tőlem is 😁
Ez van...hoxa én igy szeretlek❤️
Hogy én is válaszoljak: Tumbo, Lávli, Frittata, Lapbarna, Bless the cild, Piroska, Globus.. a teljesség igénye nélkül és hirtelen.
Akit kiemelnék, Guruljka. Számomra ő nagyon segítőkésznek tűnik, rögtön belinkeli amit talál, türelmes:)
L, L, A, P, P, F
Így hirtelen ők😉
További ajánlott fórumok:
- Ide írj, ha máshoz nem tudsz hozzászólni!
- Adj hozzá mindig annyit, ahányadik a hozzászólásod lenne!
- Elgondolkodtál már azon, hogy a fórum hozzászólások alapján bárki részese lehet az életednek?
- Legyen a Tiéd az utolsó hozzáSZÓlás
- Szerintetek már nem vagyok neki olyan fontos? /Bővebben az első hozzászólásban/
- Amikor elolvasod valaki hozzászólását megnézed az adatlapját és a naplóját?