Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb! (beszélgetés)
Sziasztok.
Megvettük a fehérje port, két hét alatt lehet 7 kg-ot leadni vele. Plusz fehérjében gazdag ételeket eszem. Plusz a torna:)
csak összejön valami:)
Sziasztok!
Én most stagnálok, de legalább nem több egy dekával sem!!!
Ma spenótot csináltam, meg maradt pörkölt, abból ha teszek rá egy kicsit, nem gáz ugye?
Sziasztok!
Ha megengeditek csatlakoznék hozzátok:)
Magamról pár szót.
Évek óta "fogyizok", de igazából nem nagyon van kitartásom:(
Súlyom nagyjából 77-80 között van 3 éve.
Karácsonyra én is szeretnék megszabadulni pár kilótól...
Magasságom ehhez 173 cm. súlyom, tegnap reggel: 77,1 volt.
álomsúlyom, (ha lehetne így nevezni) 65 kg.
Számomra ez az ideális.
Jelenleg semmilyen "módszert" nem alkalmazom.
Igyekszem többször keveset enni, és mozogni mellé.
Tömören ennyi.
Na ez aztán ösztönző lehetett!!
S-s méret??
Hú az nem semmi,lassan a gyerekosztályra kell menned vásárolni:-))
Sziasztok.
Én sajna nem haladok a fogyással, de holnap veszünk fehérjét,és azzal hátha összejön:)
Torna nem szokott összejönni, kicsi lánykám egész nap alszik 1-2 órát:(
így amikor alszik, főzök, takarítok, és ezzel ki is telik az idő:)
ráadásul most hogy hideg-esős idő van a séta is kimarad, pedig az napi szinten megvolt.
Sziasztok! A light cola a gyenge pontom. Annyit tudtam haladni, hogy napközben ásványvizet, teát, egy cukormentes cappuccinot iszok. Délután szoktam colát, mert kicsit olyan mint a kaja, telít, energiát ad :( és hidegen nagyon ízlik.
Most pedig szóljatok rám hogy reggelizek! Ott vár a saláta a hűtőben..
Tegnapi sikerélményem: Intimissimiben próbáltam hálóinget . Az eladó lány bűbájos volt és gyönyörű, egészségesen vékony. Mondtam vegyen le M-es méretet. Erre hogy S-es bőven elég nekem. Kinevettem. Képzeljétek, tényleg jobban állt rajtam a kisebb, S-es :))) Meg is vettem.
Most már a tornára kéne ráállni, hogy formásodjak!
Sziasztok!
Tudtátok, hogy kint Amerikában cólát használnak a közúti balesetek után a vér feltakarításához?
Én már több mint egy éve nem ittam egy korty kólát sem.
Néha hiányzik de ahogy múlik az idő úgy lesz egyre könnyebb elviselni. :)
Iszunk vizet, Gumicsirke fizet! :)
A light kóla meg valami nagyon abszurd dolog nekem.
Elmesélek egy régi sztorit, értsétek, mire ez a light kóla iszony. (Úgy, hogy én anno kólafüggő voltam - értsd úgy, hogy ha hajnalban felébredtem, anélkül vissza se tudtam aludni. Átlagban 1,5-2 liter kólát ittam meg egy nap.)
Egy faluban lakom mostanában (remélem, már nem sokáig), és pár éve volt nálunk egy jóféle kerti party. Nyár volt, dögmeleg, a hűtő befogadóképessége meg véges. Így hát azt tettük, hogy az üdítőket, borokat, ásványvizet, sört (hálóban) leeresztettük a kútba, hogy hidegen tartsuk őket. Minden le is süllyedt szépen. (A rendes kóla, mint a kő, bluggy, hisz tudjuk, a cukor nehéz.)
A light kóla meg lebegett a vízen... El se tudom képzelni, mi lehet benne, hogy könnyebb, mint a víz. Én ezen azért akkor rendesen lehidaltam.
De persze nem trollkodni akarok, mindenkinek megvan a gyenge pontja, nekem is. :D (csilis whopper pl... :D) Csak érdekességképpen meséltem el.
Szia, üdv a klubban:)
Nem tudom, azt nem ismerem, de én a teát is nagyon szeretem. Próbálj meg ízesítettet venni:)
Sziasztok! Én előreláthatólag még karácsonykor is diétázom, úgyhogy csatlakoznék, ha lehet.
Olvastam itt mindenféléket a teákról. Én csak zöldtea kapszulát szedek, remélem, az nem veszélyes:) Tudom, hogy jót tesz a zöldtea diéta idején...csak sajnos képtelen vagyok meginni. Fekete teával keverve sem, sehogysem... :(