Ki mit gondol arról, lenne-e petesejt donor (beszélgetés)
Félreérted, nem az az illegális, hogy valaki petesejtet adományoz. Hanem ha valaki elkezdi garmadával árulni a petéit, ill. ha valaki úgy "csináltat" magának gyereket, hogy megadja a kívánságait, pl hogy a létrehozandó csemete szőke legyen, kékszemű, minimum 170 magas, ne legyen hajlamos a hízásra, 150 felett legyen az IQ-ja stbstb na ez tiltott és szerintem nem kell magyarázni hogy miért.
HA valaki mindenáron gyereket akar akkor nem mindegy neki, hogy szőke lesz-e vagy barna?
Nem tudom van e gyereked,de ha van tudod milyen csodálatos kihordani és megszülni egy gyermeket. Ez egy csoda!
Ha nincs,akkor meg megérthetnéd,hogy mindent megtennének a nők,hogy lehessen!
Ha ezért a segítő pénzt nem kér és legális minden,mi a gondod vele???
Úgy látszik te az önzetlenséget nem ismered,ez elég szomorú!
Te csak érdekből teszel mindent!!
Elméletileg adnék, gyakorlatilag nekem sincs...
Viszont értelmét csak akkor látnám, ha igazoltan olyan problémája van az illetőnek ami nem csökkenti nagyon kicsire a sikeres megtapadás esélyét... több sikertelen lombik után a donor petesejt megtapadásának esélye minimális, ha már a sajáttal sem jött össze.
Egyébként sem vagyok meggyőződve arról, hogy ennyi sikertelenség után még mindig jó ragaszkodni a vér szerinti gyerekhez... sok problémát vet fel szerintem, főleg ha a donor is családtag vagy ismerős...
"ami jó" aha, meg amivel vissza lehet élni, meg übermenscheket lehet gyártani megrendelésre
Nem azért tiltják, mert rosszat akarnának egyszerűen az ember olyan, hogy gátlástalanul visszaélne még ezzel is, így a faj "elkorcsosulását", a társadalmi rétegek közötti abszolút szakadék kialakulását is gátolják ezzel, nem beszélve az erkölcsről, a család és az élet szentségéről
Azért mert neked petesejt kell, ne sikáld el a dolgokat! Nagyon durva mellék- és utóhatásai vannak a stimulációnak, főleg ha a doki benézi és sikerül az emberlányát túlstimulálni.
A stimulálást azt hiszem én akkor sem vállalnám be ha enélkül nem lehetne gyerekem.
..... nme tudom.... én erre azt mondom, h ki tudja? Viszont, talán emiatt is benne van az, h csak ismerősnek.... A petesejtem nem oylan árú, mint piacon a meggy.... ha eladom (mert az a minimum, h az előkezelések árát átvállalja az, akinek adom), akkor tudjam, h jó helyre kerül, és van értelme.... Segíteni jó.... adni is....
Én anno a csontvelő donorságon is gondolkodtam (véradáskor adtak egy szórólapot, h lehetne annak is menni).... csak közben láttam egy Jamshidi- biopsziát.... Na akkor letettem arról, h csak úgy.... Rokonnak, ismerősnek minden további nélkül azt is, ha egyezünk, és kell.... De csak úgy.... nem mennék bele.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz arról az emberről, akivel legutoljára beszéltél?
- Mit gondolsz arról, ha egy nő nem igazán végez házimunkát, inkább dolgozik, karriert épít?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Mit gondolsz arról ha egy lány már 16-17 évesen terhes?
- Mit gondolsz arról a nőről, aki elhagyja a gyerekeit?
- Mit gondoltok arról, aki másnak adja a kutyáját?