Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre? (beszélgetés)
Sziasztok!!
Egy ideje én sem mozgok semmit, van is miatta lelkifurdalásom rendesen...
De megígértem magamnak, hogy a jövő héttől ezen a téren is bekeményítek...
Jó éjt mindenkinek!!
jo reggelt!
Tegnap csak hulyessegeket ettem, de abbol sem sokat, mert enni nem volt idom. Egesz nap rohangaltam a gyarba, alig ultem le egesz nap. Maskor seggen ulok 9 orat, ugyhogy betudom mozgasnak. Mellette tornaztam otthon 20percet. Miotta meghultem meg nem tornaztam, csak tegnap kicsit. Mar hianyzik. A hatam is faj, gorcsol a labam, szoval mar tornahianyos tuneteim vannak:)))
Jovoheten megyek dietetikushoz, mert kicsit nagy volt a cukrom. Akartam menni ma, csak nem jott ossze.
Szia Marylu93!
Szerintem rendelj a jövőhétre, mert nagyon hatásos és jó. Én február elseje óta leettem és ittam magamról -35 kg-t, és a bőrömön meg se látszik az a hatalmas súlyveszteség. Az első hónapban 9.75kg-ot fogytam. Még Karácsonyig a cél -15kg. Akkor lessz meg az álomsúlyom.
Én evvel a fantasztikus étrenddel kaptam egy új életet, amiért hálás vagyok a Cégnek, hogy ilyen hatásos ételeket készítenek.
A totyogásom, fulladásom, lustaságom elmúlt a súlyveszteséggel. Megint NŐNEK érzem magam.
További szép napot Neked, és aki ezt olvassa!
Szép napot mindenkinek!!
Ügyesen halad mindenki, gondolom:)
Igazából, csak mi magunk tudunk tenni azért, hogy változzanak a dolgok. Munkára fel!!
Csajok!
Jó reggelt mindenkinek és erőt, elszánást a mai naphoz! Kajára figyelni, mozgást nem kihagyni! Ennyi idő jár magunkra!
Jó reggelt mindenkinek!
Ma jött el a nap hogy nem úgy érzem hogy kényszer a dolog ma szerintem jobb lesz.Sok sikert mindenkinek!!!!!!!!!!Később még jövök.
Jo reggelt.
A pont dieta. Sulyodnak megfeleloen kell egyel minden nap bizonyos pontszam kozott.
Minden etelnek van pontszama es sok zoldsegnek/gyumolcsnek 0-as az erteke,vagyis akarmennyit ehetsz. E mellett a sportnak is vannak pontjai. Mindegyiknek mas es idotartalomtol fugg. A pontokat amiket a sportal szerzel le lehet vonni a kajalos pontokbol, de nem kotelezo.
persze tudom. Olvastam a blogot, cikkeit.
A német WW-nek vannak találkozói. De van olnline verzió is. Ott tool segítségével tudod beírni a napi pontjaidat. Csak elég drága...
Ott pl a gyümölcsök és zöldségek 0 pontosak.
sziasztok
én is jelentkeztem
kezdtem norbival most gastroyal
Nonó nem a pontos diétával fogyott le...
Mi a különbség a német, és (melyik a másik) között?!
Jól megfogalmaztam, igaz?
Azt hol találom?
Akkora a különbség?
Neked miért nem jött be anno?
Szia!
milyen pontokkal csinálod? Én csináltam a németet anno. De most megváltoztak a pontok és annyira nem jön be...
Sziasztok!
Én is jelentkeztem, ez már a 2. A nyárit nem vettem elég komolyan:(
Én W.W. diétát csinálok,olyasmi, mint a kalória számolás, csak itt nem kcal-t számolunk, hanem pontozzuk az ételeket.
További ajánlott fórumok:
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Terhesség korai tünetek!? Kinek jelentkeztek nagyon korán?
- Ha Szverldowszkban vagy környékén élsz jelentkezz légyszíves, nagyon fontos lenne
- TV2 nagy kvíz-show marathon. Jelentkezik valaki közületek?
- Szerintetek nagyon korai terhességben jelentkezhet elhúzódó gyenge alhasi fájdalom?Olyan mint mielőtt megjön a mensi?Előre is köszi!
- Mi okozhatja azt, hogy havonta egyszer nagyon erős viszketés jelentkezik az egész testen?