Ki hogyan oszlatja el magában a kételyeit? (Bizalom-féltékenység) (beszélgetés)
... elképzeltem, amint a párom, a Fő utcán mellettem sétálgatva mutogatja nekem a jobbnál jobb pasikat... hogy milyen jó segge van... meg tök izmos a combja... háááát én tuti azt hinném, hogy beteg, de azért most jót röhögtem. :o))))
Persze ez férfioldalról gondolom elképzelhetetlen lenne, csak mi nők vagyunk kicsit ....mh...mh...mh...:o))))
amikor a nőket miutogatjuk a párunknak az utcán ezzel fitogtatni akarjuk a lazaságunkat,és mutatni,h mi mennyire nem vagyunk féltékenyek senkire..(bár az utcán sétálókra valymi lehetnénk)
ez sztem belefér,háasság előtt meg pláne
Szerintem csajok a lentebb szólóknak mindmind igazuk van...úgyérzem mindenki meríthet vmi okosságot
az önbizalomhiány szerintem is soxszor oka a kétkedésnek
Ezek olyan nehéz dolgok.
Most is csak azt tudom mondani hogy ha egy nőnek gyanus,akkorra az a dolog már nagy valószínűséggel meg is történt.Mi nők megérezzük az ilyesmit.Másrészt ha egy másik nő kinézte a ha[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}]at,akkor szerintem tökmindegy mit teszünk mert úg yis megszerzi magának előbb vagy utóbb.A férfiak gyengék,főleg a szex terén.Az én pasim jóképű,okos,pénze is van humora is van és fitalabb nálam.Állandóan a nőket bámilja akárhova megyünk.Most legyek féltékeny?Minek?Nem vagyok féltékeny,inkább megalázva érzem magam mindezzel és azt érzem ,hogy előbb utóbb úgy is megcsal majd.Nem tudom miért érzem ezt,de határozottan érzem.
...mindkettőt veszélyesnek érezném..-nehéz a kettő közt választani ebből a szempontból..
1-ha már megcsalt egyszer,bármilyen okból is,
megteheti újra,hisz már belekóstolt..
2-ha a munkatárs már rámozdult akár érzelmileg.akár másképp...nos,ott bármi történhet.
egyik sem jobb a másiknál,sztem:(((
Sziasztok!
Ti melyiket éreznétek veszélyesebbnek a kapcsolatotokra nézve, ha kiderülne, hogya párotok megcsalt egy bulizós éjszakán, de nem jelentett számára az egész semmit, és már megbánta, vagy ha lenne a közelében egy nő, pl. munkatárs, akiről tudod, hogy nagyon tetszik neki, és bár nem lépte át a megengedett határt, de érzésed szerint a gondolataiba, már kellően befészkelte magát?
Újra én:--mostanság nincsenek kételyeim, de érdekel mások véleménye,erről a témáról!-továbbra is!!:)))
Szép napot mindenkinek!
:(
Köszi a címeket,engem mindenképp érdekelnek, amúgy is szeretem a pszichológiai tartalmú könyveket.
Várom továbbra is csajok, és fiúk a hozzászólásokat!:)
És még egy szép idézet jutott eszembe:
Aki szeret, annak varrd fel a kabátja gombját, mert könnyen meglehet, hogy felvarrja más.
Aki szeret, annak hallgasd meg gondját, baját,
mert könnyen meglehet, hogy meghallgatja más.
Aki szeret, azzal sose légy morc, goromba,
mert könnyen meglehet, hogy rámosolyog más.
Aki szeret, öleld meg naponta,
mert könnyen meglehet, hogy megöleli más
És akkor hiddel, nem ő a hibás!
Ez mind a két nemre vonatkozik!!
Kurt Tepperwein: A párkapcsolat művészete,
Hermann Meyer: Mert megérdemellek!...akár tetszik, akár nem.
Kezdésnek ezeket ajánlom, de ha szétnéztek a könyvespolcokon, rengeteg hasonló támájú könyv van. Nagyon sokat olvastam, még egy pár ami így hirtelen eszembe jut: Gyökössy Endre: Mi és mások, C.S. Lewis: A szeretet négy arca, Peter Lauster:Szeretetről, szerelemről, ahogy egy pszichológus látja, Stephan Lermer:Szeretet és félelem. Legalább a tartalomjegzékbe nézzetek bele. És senkinek sem kötelező, csak ha akarja. ha lelki fejlődésnek azon a fokán áll, hogy be tudja ezeket fogadni, és nem marhaságnak tartja. Vagy kétségbeesésében "odáig süllyed", hogy könyvet vesz kezébe. Javaslom, ha marhaságnak tartod, akkor is nézz bele, legalább tudd, hogy mit tartasz marhaságnak.
További ajánlott fórumok:
- "Aki mást gyűlöl, az mindenekelőtt magát utálja. Másokban utálja, amit magában megismerni fél".
- Betegség-e, ha valaki társaságban magában beszél?
- Rendszeres gyermekvédelmi mit foglal magában?
- Tesóm magában beszél. Ez normális?
- Tojásrántottát szoktatok magában enni? Kenyér zsömle stb. nélkül vagy úgy nem túl jó a gyomornak és kell mellé egy kis kenyér?
- Létezik olyan, hogy a fenyőfa magában nem jó tüzifa?