Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ki hogyan oszlatja el magában a kételyeit? (Bizalom-féltékenység) fórum

Ki hogyan oszlatja el magában a kételyeit? (Bizalom-féltékenység) (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
91. 01c8755c79 (válaszként erre: 88. - 4b2f94d8ef)
2008. aug. 6. 10:49

... elképzeltem, amint a párom, a Fő utcán mellettem sétálgatva mutogatja nekem a jobbnál jobb pasikat... hogy milyen jó segge van... meg tök izmos a combja... háááát én tuti azt hinném, hogy beteg, de azért most jót röhögtem. :o))))

Persze ez férfioldalról gondolom elképzelhetetlen lenne, csak mi nők vagyunk kicsit ....mh...mh...mh...:o))))

90. 01c8755c79 (válaszként erre: 88. - 4b2f94d8ef)
2008. aug. 6. 10:46
... persze, miért ne férne bele... elvégre nem büntetik.... és különben is ha két ember közt nincs jobb téma... főleg esküvő előtt... :o)
89. Zizisicc (válaszként erre: 88. - 4b2f94d8ef)
2008. aug. 6. 10:22
Szerintem ezzel csak sokszor azt a megerősítést várjuk, hogy a pasi azt mondja: "Ááááááááá, melletted ő labdába sem rúghat!" :o)) De mi van akkor, ha "vicces" kedvében van és azt mondja: "Na, ő pl. sokkal jobban tetszik Nálad!" Asszem, vége lenne a nagy lazaságnak! :o)
88. 4b2f94d8ef (válaszként erre: 83. - 2250724d1a)
2008. aug. 6. 09:59

amikor a nőket miutogatjuk a párunknak az utcán ezzel fitogtatni akarjuk a lazaságunkat,és mutatni,h mi mennyire nem vagyunk féltékenyek senkire..(bár az utcán sétálókra valymi lehetnénk)

ez sztem belefér,háasság előtt meg pláne

2008. aug. 6. 09:55

Szerintem csajok a lentebb szólóknak mindmind igazuk van...úgyérzem mindenki meríthet vmi okosságot

az önbizalomhiány szerintem is soxszor oka a kétkedésnek

2008. aug. 6. 09:22
Hát, ha egy nő sokat nézegeti a csajokat az utcán, pláne, ha azért méregeti őket, hogy vajon vetélytársak lehetnek-e, akkor ez biztos jele annak, hogy baj van az önbizalommal.
85. senico
2008. aug. 6. 09:02
Én azt vettem észre magamon, hogy még a csajokat jobban megnézem, mint a pasikat.
84. 01c8755c79 (válaszként erre: 83. - 2250724d1a)
2008. aug. 6. 07:35
Te mutogatod neki a nőket az utcán? ... ezek szerint Te figyeled őket? Háááááát, tudod... ha a párommal megyek, de akár ha egyedül is.... kb. annyira nézem meg a nőket (és a férfiakat is) , mint egy széklábat a kirakatban.... nem is értem...
83. 2250724d1a (válaszként erre: 82. - Zizisicc)
2008. aug. 6. 00:34
Nagyon igaz... Nekem is mondta már a párom, hogy ha sokat mutogatom neki a nőket az utcán még talán ő is észre fogja venni. Mondtam neki hogy mivel 2 nap mulva összeházasodunk még utoljára mutogatom hogy gondolja meg magát ha akarja, ne majd esküvő után jöjjön rá hogy jobb nők is vannak mint én. Remélem sikerül betartanom ezt a "még utóljára" dolgot.
82. Zizisicc (válaszként erre: 81. - 01c8755c79)
2008. aug. 5. 10:48
Igen, sokszor bizony érdemes rendet tenni a fejünkben, sok felesleges gyötrelemtől kímélnénk meg magunkat. És az is előfordulhat, hogy pont, a mi bizonytalanságunk, vergődésünk, féltékenységünk az, ami megadja az utolsó lökést a partnerünknek, hogy valóban megtegye.
81. 01c8755c79 (válaszként erre: 80. - Senico)
2008. aug. 5. 09:20
Ne gondolkodj ilyesmin, mert tönkre teszed magad. Az agyunk nem tudja különválasztani a valós dolgokat és azokat, amiket beképzelünk magunknak.
80. senico
2008. aug. 5. 08:56
Én most megint féltékeny vagyok. A hatodik érzékem az súgja, hogy a párom flörtölget valakivel:(, tovább nem hiszem, hogy elmenne, de azért eszem itthon a kefét, hogy merre járhat egész nap. A legkevésbbé sem mutatom ki, hogy gyanakszom, állati kedves vagyok mostanában vele, de a gondolataimba már beköltözött a kétely.Már előre tudom, hogy nem fogom kibírni, hogy ne kezdjek egy kis szimatolásba.:)
2008. aug. 4. 22:40
metállédit utólag olvastam csak ,miután beírtam ezeket az üziket.Azt kell mondjam,hogy ő a legokosabb mindannyiunk közt.Azt hiszem én is megfogadom a lentebbi idézeteket és tanácsokat.
2008. aug. 4. 22:21
Mi éjjel nappal együtt vagyunk,nincs külön munkahelyünk,párom otthon dolgozik én otthon vagyok és MÉG is bennem is megfogalmazódnak sokszor kételyek!DD
77. ejmi (válaszként erre: 62. - Metalllady)
2008. aug. 4. 22:04
Köszönöm a könyv címeket, meg fogom nézni, érdekelnek a párkapcsolati dolgok ! :))
2008. aug. 4. 22:00
Nemrég láttam egy filmet amiben a nőci összebalhézott a pasijával és lordította a hajat a fejéről.Azt kiabálta a nő,hogy "anyuci pici hülye fia vagy!".Mostanában ez sokat eszembejut,vajon MÉÉÉ??!!))
2008. aug. 4. 21:58
Megfelelési kényszerei is vannak,csak az a baj hogy nem felém,hanem más nők felé.Na és nemsokára lesz a névnapom,de tuti hogy az enyém nem fog eszébejutni,ellenben az exnagyszerelme névnapja(ami pár nappal az enyém előtt van)-az egész biztos hogy eszébe jut majd.Tavaj is így volt,most sem lesz másként.Az elmüs ügyintézőről is az exnagyovis szerelme jutott eszébe rögtön.
2008. aug. 4. 21:56
Nálunk is vannak furcsa telefonhívások,van amikor átrohan a másik szobába,vagy legalább is elrohan mellőlem míg telefonon beszél._Mit tudok tenni?Megkérdezem ki volt,de azt mond amit akar.
2008. aug. 4. 21:54

Ezek olyan nehéz dolgok.

Most is csak azt tudom mondani hogy ha egy nőnek gyanus,akkorra az a dolog már nagy valószínűséggel meg is történt.Mi nők megérezzük az ilyesmit.Másrészt ha egy másik nő kinézte a ha[{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]pink[{[{[/A]}]}]at,akkor szerintem tökmindegy mit teszünk mert úg yis megszerzi magának előbb vagy utóbb.A férfiak gyengék,főleg a szex terén.Az én pasim jóképű,okos,pénze is van humora is van és fitalabb nálam.Állandóan a nőket bámilja akárhova megyünk.Most legyek féltékeny?Minek?Nem vagyok féltékeny,inkább megalázva érzem magam mindezzel és azt érzem ,hogy előbb utóbb úgy is megcsal majd.Nem tudom miért érzem ezt,de határozottan érzem.

72. 4b2f94d8ef (válaszként erre: 71. - Senico)
2008. aug. 4. 21:22
akkor valószínűleg nem..kezdek én is rájönni,h a férfigondolkodás egyre messzebb lökődik a nőétől az élet zord tengerén...
71. senico
2008. aug. 4. 18:39
Csak azért kérdeztem, mert én valamiért a második helyzetet érzem ijesztőbbnek, pont erről beszélgettem a párommal egy ismerős kapcsán, és nagyon furcsálltam, hogy ő ezt nem így gondolja. Szerintem ha az ember érzelmileg belecsúszik valamibe, bármennyire tisztességes a párjával, akkor is nagyon fájdalmas lehet. Ezt nem igazán akarta megérteni, lehet, hogy a férfiak nem így gondolják???
70. 4b2f94d8ef (válaszként erre: 68. - 6a062297d0)
2008. aug. 4. 17:56
ÁÁÁÁÁÁÁ-...bizonyos férfiszemmel...
69. 4b2f94d8ef (válaszként erre: 67. - Senico)
2008. aug. 4. 17:55

...mindkettőt veszélyesnek érezném..-nehéz a kettő közt választani ebből a szempontból..

1-ha már megcsalt egyszer,bármilyen okból is,

megteheti újra,hisz már belekóstolt..

2-ha a munkatárs már rámozdult akár érzelmileg.akár másképp...nos,ott bármi történhet.

egyik sem jobb a másiknál,sztem:(((

2008. aug. 4. 16:45
Nincsenek kételyeim, az asszony félre..., és kész.:)
67. senico
2008. aug. 4. 16:41

Sziasztok!

Ti melyiket éreznétek veszélyesebbnek a kapcsolatotokra nézve, ha kiderülne, hogya párotok megcsalt egy bulizós éjszakán, de nem jelentett számára az egész semmit, és már megbánta, vagy ha lenne a közelében egy nő, pl. munkatárs, akiről tudod, hogy nagyon tetszik neki, és bár nem lépte át a megengedett határt, de érzésed szerint a gondolataiba, már kellően befészkelte magát?

2008. júl. 28. 15:17

Újra én:--mostanság nincsenek kételyeim, de érdekel mások véleménye,erről a témáról!-továbbra is!!:)))

Szép napot mindenkinek!

65. 4b2f94d8ef (válaszként erre: 62. - Metalllady)
2008. júl. 20. 20:50

:(

Köszi a címeket,engem mindenképp érdekelnek, amúgy is szeretem a pszichológiai tartalmú könyveket.

Várom továbbra is csajok, és fiúk a hozzászólásokat!:)

2008. júl. 19. 23:53
Nézzetek bele az "Ebbe belegondoltál már?" c támába is, (ugyanitt) nagyon jó gondolatokat találtam. És a vitaindító cikk, Dorcs írása ha jól emlékszem valamelyik könyvből való. Izelítőnek ajánlom
2008. júl. 19. 23:43

És még egy szép idézet jutott eszembe:

Aki szeret, annak varrd fel a kabátja gombját, mert könnyen meglehet, hogy felvarrja más.

Aki szeret, annak hallgasd meg gondját, baját,

mert könnyen meglehet, hogy meghallgatja más.

Aki szeret, azzal sose légy morc, goromba,

mert könnyen meglehet, hogy rámosolyog más.

Aki szeret, öleld meg naponta,

mert könnyen meglehet, hogy megöleli más

És akkor hiddel, nem ő a hibás!

Ez mind a két nemre vonatkozik!!

2008. júl. 19. 23:34

Kurt Tepperwein: A párkapcsolat művészete,

Hermann Meyer: Mert megérdemellek!...akár tetszik, akár nem.

Kezdésnek ezeket ajánlom, de ha szétnéztek a könyvespolcokon, rengeteg hasonló támájú könyv van. Nagyon sokat olvastam, még egy pár ami így hirtelen eszembe jut: Gyökössy Endre: Mi és mások, C.S. Lewis: A szeretet négy arca, Peter Lauster:Szeretetről, szerelemről, ahogy egy pszichológus látja, Stephan Lermer:Szeretet és félelem. Legalább a tartalomjegzékbe nézzetek bele. És senkinek sem kötelező, csak ha akarja. ha lelki fejlődésnek azon a fokán áll, hogy be tudja ezeket fogadni, és nem marhaságnak tartja. Vagy kétségbeesésében "odáig süllyed", hogy könyvet vesz kezébe. Javaslom, ha marhaságnak tartod, akkor is nézz bele, legalább tudd, hogy mit tartasz marhaságnak.

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook