Késői 34 évesen második babát szülni vagy épp ideális? (beszélgetés)
Én az elsőnél 20 voltam, most 32 vagyok és év vége fele akarunk "nekilátni" a másodiknak. Mire az összejönne és megszületne már én is 34 leszek addigra. Az eéső gyerkőc már a 2. hónapban összejött, elég hamar.
Unokatesóm pl 21 volt az elsőnél, 38 meg a másokidnál, a második áprilisban született. Senki nem mondta neki hogy örg lett volna hozzá.
Miért lenne késő?????Sokan az elsőt is később szülik!
Egyébként szép-szép hogy így eltervezed,de biztosíthatlak hogy úgysem akkor fogan meg az a baba amikorra tervezed. ;)
Szia!
Sok sikert a tervedhez,nem késő még 40 évesen sem :-)
Szia!
Mi is mindig vártunk, hogy jó lenne ledolgozni a próbaidőt, aztán legalább egy évet. Mire eljött a dátum, csődbe ment a cég, vagy találtam jobb állást, és kezdődött minden előröl.
A végén meg csak nagyon nehezen jött össze a baba. ha ezt tudjuk, akkor már korábban belevágtunk volna.
Egyébként a 34 év nem késő. De én most már nem várnék egy munkahely miatt ennyit.
????
Ne már, 34 vagyok, és még egyszer sem szültem!
Ha jönni akar 34 éves korod előtt a 2.baba, úgyis jön!
Én meg megyek, és elásom magam.:))) Vén szatyor vagyok.:)
Én 33 évesen szültem az elsőt. :)
És kb. 38 leszek a másodiknál.
Már gyakori hogy 40 körül szülnek a nők.
??????????????????????????
Soha nem késő!
Honnan veszed ezt!??? :)))
Tudom, nem vészes még ez a kor, hiszen sokan ekkor vállalják csak az elsőt. Nekem is van már egy 3 éves lányom. Most találtam egy munkát, ami most még szerződéses, de augusztusba van esély a véglelegesítésre. Most kezdek bele egy 3 éves suliba majd szeptemberben, mivel most 28,5 éves vagyok, így a suli végére kb 32 éves lennék. Egy évet minimum jó lenne dolgozni az új munkakörben ezen a munkahelyen, és ugye majd egy év lenne mire a terhesség végéhez érnénk, ha egyből összejön minden. Tehát kb 34 éves lennék, és ez mind ideális eset. Most még nem vágyom a tesóra, kicsi is a lakás, élvezem a munkát, úgy érzem, most a "semmire" szülnék, és vége úgy érzem, alakulnak a dolgaink. Vagy csak nekem tűnik későinek, és lehet épp ideális lenne majd az a kor?
Igazából a suli alatt nem mernék babát tervezni, hiszen ki tudja sikerülne-e így elvégezni a sulit időben, és az új munkakör betöltése nagyjából kötött (3- 3,5 év mivel többen mennek majd nyugdíjba).
Igazából most még tényleg nem aktuális annyira, meg ki tudja minden úgy lesz- e ahogy ígérik, de érdekelne mások véleménye, hogy ki hogy csinálná a helyemben?
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Szólánc - Az utolsó szó második betűjével írj értelmes szavakat
- Három betűs szavak/lehet rövidítés is/a második betű abc-ben
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot
- Az ideális testsúly tanulható
- Ideális 27 évesen szülni?