Késik a mensim, lehet terhes vagyok (beszélgetés)
kivételesen valami amiben egyetértünk :)
Sosem vizsgálgatom magam. Ezt az orvosra hagyom. Nekem hiába mondja bárki, hogy ha ez lent van, vagy az fent, meg duzzadt, stb. Én nem tudom miről beszél. Ezért van szükségünk dokikra.
Ezeket a kérdéseket szeretem a legjobban...terhes vagyok??? El kell menni orvoshoz, vagy cisnálni egy tesztet. Így virtuálisan a neten keresztül, ezt senki nem tudja megmondani..
Mosogatni magunkat ott bent?? Ki így, ki úgy. Ha gondolod, még szivaccsal is jól dörzsöld át magad, csak nemhogy valami kis kosz ott marad..
Sok szerencsét..
Méhnyák vizsgálatánál is fel kell nyúlni
Sajnos akik régóta babát akarnak, azok megtanulják vizsgálni magukat és figyelmesebb orvos meg is mondja, h mit kell nézni (pl méhszáj fent vagy lett, folyás állaga, színe stb...). Ezekből sok mindent meglehet állapítani, így az ovulációt is.
A hüvelyi öblítés pedig fertőzésnél ajánlott. Egészséges szervezet esetén a folyás szagtalan, ellenkező esetben orvoshoz kell fordulni és kezelni kell.
odaent nem kell mosni mert magátol tisztul a folyással és az ujjadal akár bacit is vihetsz fel.egyébként nekem 19 napja késik egy rakás tsztet csináltam mind negativ ugy hogy nekem is dokihoz kell mennem mert nem tudom most mi van!?
Szerintem rosszul tudod. Ha folyásod van menj orvoshoz és kezeltesd.
Nekem nincs ilyenem és sosem szoktam tusoláskor sem felnyúlkálni. A dokik az intim lemosót is ellenzik, mert az szükséges bacikat is megöli.
Belülről megmosni? Ilyen hülyeséget se hallottam még! Meg magamat vizsgálgatni, arra ott van a doki! Amúgy egy tesztet érdemes lenne megcsinálni!
kézmosás nélkül nem és utána azért kell használni intim mosakodót...
nem szabad megborítani a hüvelyflórát mindenféle vizes kezes benyúlogtással
az más vagy ő is megmossa belülről neked? :))
belülről nem szabad megmosni! de ha több fölösleges fertőzést akar valaki nyugodtan... kati
És mikor a párom nyúlkálgat azt szabad?:)
Őőőőőő. TILOS felnyúlkálni! CSak szólok. Komoly fertőzéseket lehet így felvinni, felborítod a hüvelyflórát, stb. A folyás magától ürül, az véd a a kórokozóktól. HA normális, nincs vele dolgod. Esetleg hetente 1-2 nap irrigátort használni, de semmiképp benyúlkálni. Intim mosakodót lehet használni, de csak külsőleg. De nyugodtan kérdezd meg a nőgyógyászt. Ha terhes vagy, pedig irrigátort SEM!
Nem,akkor sajna nem. Ha baba van,akkor nagyon magasan van,zárt,puha és picit mintha duzzadt lenne. Remélem érthetően fogalmaztam!:)))
most mennem kell de 8 után leszek.sziasztok
Szerintem el lőhetsz egy szép pozitív tesztet:))Várjuk ám majd a beszámolót is:D
Bocsi de a folyást, hogy meg a sok trutyit ami benned van ott , hogy jön ki,Vagy én tudom rosszul?Többiek mit a véleményetek?:)
legalább nem csak én vagyok ilyen véleményen.
Amikor ilyen keményet érzek mint a mini golf labda és rögtön ahogy felnyúlok nem is kell nagyon mélyre nyúlni akkor babás az ember?
odabent is meg kell mosni tusoláskor??
nem hallottam még erről.
nőgyógyász mit mond erre?
A méhszáj állapota simán megállapítható,semmi bajt nem okozhat vele!!!
Aki régóta próbálkozik babával,az mind ismeri ezt a dolgot. Ha lent van,és nyitott,akkor mensi lesz. Ha fent,és zárt,esetleg duzzadt is,akkor nagy valószínűséggel baba van a dologban.
Nekem is csak a nemvárt mensi napján húzódott fel,úgyhogy még bármi lehet!!!
Segítséget kért,nem kioktatást!!!! Ha meg nem tudjátok miről beszél,előtte nézzetek utána!!
Bocsi de mikor tusolsz odabent is meg kell magad mosni nem?Így fel kell nyúlni nincs benne semmi szerintem mikor a párom nyúlkál az sem különb:)
Én nekem is lent volt terhesen:)Nálam pco-os óváriumot állapítottak meg januárban állítólag műteni kellett volna mert nem lehet majd babám(Előtte már 2 szor terhes voltam ennek ellenére:D )És Februárban pozit teszteltem:))Igaz mind 3 alkalommal elvetéltem:(Szóval lehetsz te még babás:)Drukkolok:)
ha a méhszájat néztem vagyis tapintottam akkor csak egy helyre nyúlhattam!!!!!!!és nekem rendszeres a menstruációm.dokihoz csak jövőhéten készülök.
én sem nyúlogatnék fel
nem is tudom, hogy jut ez eszedbe!
Lehet én vagyok az ostoba.
De hova nyúltál fel? Honnan tudod, hogy nyitva volt a méhszáj és teljesen lent van? Mi vagy te nőgyógyász?
Nem lenne egyszerűbb orvoshoz menni, mint itt kérdezgetni? Mi úgy sem tudjuk, hogy terhes vagy e vagy sem.
A PCOS-nál meg amúgy is rendszertelen a menzesz, nem?
pcos vagyok és metet is szedek.most viszont késik a mensim .a metet 3hete szedem.tegnap este fürdésnél (bocsika)de ahogy felnyúltam nyitva volt a méhszáj és teljesen lent volt.ma reggelre viszont megint fenn van és zárt a méhszáj?lehetek terhes????5napja késik.
További ajánlott fórumok:
- 11 napja késik a menstruációm, de terhes nem vagyok, mi lehet az oka?
- 5 napja késik a mensim, az első teszt halvány pozitív, a második negatív. Terhes vagyok?
- Késik a menstruáciom, nem volt február óta, terhes se vagyok, a tesztek negativak, dokihoz se mehetek, mert tb nincs fedezve, mit tegyek?
- 3-szor megjött most késik, ugye nem kell aggódnom hogy terhes vagyok?
- Terhes nem vagyok, de 10 napja késik a menstruációm, mi lehet a gond?
- 2 napot késik a menzeszem, a teszt negatív lett, van esély rá, hogy terhes vagyok?