Kertbirodalom játék (beszélgetés)
:-D
Igen,ez a rossz idő olyan lehangoló sajnos,a csajokkal sem tudok kimenni:-(
Mivel pár napig nem volt net, jól visszaestem a játékban. S igazán már nincs is most kedvem játszani.
Majd ha jön a jövő héten a nyár és a napsütés, bizti megjön hozzá a hangulatom. :)
Formásan, eltévedtél?
Babli, mivel mikor géphez jutottam, krumplit ültettem, megoldótott. Minden rosszban van valami jó! :D
Szia:) babli!
Én már nem öntözök a kertemben, mert viziszonyom van!
Valahogy egy kicsikét beleuntam a játékba, most szabit vettem ki:-)
Sziasztok!FormáSan,kevian s akik jelenleg nem látok :-)
Hogy vagytok?Haladtok?
Örülök,hogy lett neted kevian s annak is hogy megoldódott a burgi problémád:-)
Babli, hogy Neked milyen gyönyörű kislányaid vannak!
Hatalmas gratula!
A kertbirodalomban egy céhben vagyunk:)
Hát nekem is a játék a lényeg, hiszen ez egy játék! :D
Én az tuti, hogy egy pálmát sem fogok beadni. Mert tudod Tamara, az élvezetért játszom. Ültetek, logikázok, mikor ráérek, ha nem nem...
Te elég véresen komolyan veszed. Pedig ez csak egy játék, játék, játék. :DDDDD
Persze,hogy nem ,mert nem olyan régi még a játék.
Számold ki. 100 ember 777.777 db pálma.
Én jól érzem magam .Nagyon jó a céhünk,jókat dumcsizunk ,nevetünk együtt. Van egész család is a csapatban.
Nekem a játék a fontos. Ha évekig játszom ,hát évekig:)
Hát nem tudom,attól függ mit akarsz elérni a játékban,mert ha így fogod fel,akkor így akár évekig elszórakoztathatod magad vele. Mindenesetre a játék lényege a világcsoda felépítése,én egy hónap alatt értem el 8-as szintre,a célom,hogy minél hamarabb megerősödjek és ehhez kell még egy kert!Fizetni nem fogok érte,ezért muszáj gyt-t gyűjtenem.
Szóval én úgy vagyok vele,hogy nem szeretek veszíteni és számomra nem a feladatok a kihívások,hanem az,hogy részben én is győztese legyek a játéknak,mert ha jól tudom a világcsodát még sehol (külföldi oldalakon) sem tudták felépíteni!
január közepe körül kezdtem
de nem rohanok sehova, ráérek :)
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?