Kertbirodalom játék (beszélgetés)
Változó. Pl amikor mindenki rámozdult a feladatokra 3 hónapig nagyon ment a spenót. Most inkább brokkoli, karfiol, spárga. A szeder ára is szépen kúszik fölfelé.
A lényeg: ne legyen üres a kert! Akkor se gyT-t, se pontot nem hoz.
Ha vásárolni kell mindig megnézem a piaci árakat és össze hasonlítom a BB áraival.
igyekszem nyomon követni melyik feladatot csinálják a legtöbben és arra ráállni.
konkrétn meikre gondoltál ezzel?
Szerintem ies féle tippeket/ötleteket mindenki szívesen vesz.
Én egy idelye jól leragadtam annál az egy feladatnál, már bő 1 hónapja. H őszinte legyek ki is ment a fejemből h feladat van, a minap vettem csak észre.
A vevők... noss hátt némeiket elzavarom, mert van h számolok számolóval mennyibe jön ki ha pl sárgaszilvát v hasonló drágaságot kell vegyek, megéri e megvenni, lesz e nyereségem.
Mert a hosszú idelyűeket, 24 ótán túliakat nem termesztem mr egy idelye, ha kell veszek annyit amennyi kell és kész.
Én nyüstölöm a a feladatokat, de tényleg unalmas... 1200 szeder...
Gyeden vagyok, így egész nap rá tudok nézni, de csak reggel, este szoktam. És így is csak locsolhatok, mert nem nagyon akarnak érni. Igyekszem a vevőket kiszolgálni, de az egy polcos rendszer miatt majd fél óra, mire minden növényt kicserélgetek, hogy egy vevőnek jó legyen...
Nem semmi!!!
Mennyibe kerül egy ülősarok?
Én a 2-esen vagyok.
6 millió pont fölött, prémiumra tallérokat összevásároltam piacon, 3 kerttel, 2 poccal, gyönyörű piros kocsival...
Mostmár nagyon jönnek a pontok.
Egész nap körömvirágot, spenótot, krumplit termelek, termésidők szerint kiszámolva. Piacon dől a pénz, aratásnál jönnek a pontok.
Ti mit csináltok azokkal az üzikkel, amiket a rendszer küld, hogy a szerződést visszavontátok? Mert ugye akinek nincs prémiuma, nagyrészt a szerződésekkel oldja meg a polchiányát.
Törölgetni már unom, de így meg nem veszem mindig észre a tényleg lényeges üziket.
Szia! Érdekel a dolog, viszont tanyát nem tudok.
Nem tudom, hogyan tudnánk kiegyezni. ötlet?
Próbálkozok még, hátha valaki ismer olyat, akinek nem kell a kertje...
Valaki segítsen légyszi, légyszi, légyszi...
Sziasztok!
kertbirodalom 3-as szerveréről vennék át kertet.
Cserébe kapibadosos kertemből küldenék át minden cuccomat 0,01pt/db áron-ért cserébe. Ha valakit érdekel, privátban üzenjen légyszi.
Kert 1. termékei
46 db csili,
204db acerola,
31 db földicseri,
217 db édesgyökér,
72db gyömbér,
111 db aloevera
50 db édesgyökér,
141 db garambullo,
610 db rizs + ami érésben van kb 600db,
38 db vanília,
58 db sárgadinnye,
8db banán,
338db tea,
és 116 db pacsuli.
vagy a másik kertem termékei az 1-es szerveren:
150db csili,
60db acerola,
130db földicseri,
414db édesgyökér,
5db gyömbér,
38db aloevera,
102db cukornád,
5db garambullo,
28db zöld citrom + érés alatt van még kb 50db,
216db rizs,
8db vanília,
7db banán,
351db tea,
92db aranykehely
81db pacsuli.
További ajánlott fórumok:
- Dominó játék 2.0
- Farmerama játék
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Az én kicsi tanyám és a kertbirodalom ingyenes játék?
- A kertbirodalom játékban milyen odőközönként lehet végrehajtani feladatokat?