Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer? (tudásbázis)
VIGYÉTEK EL ORVOSHOZ, AZONNAL
bármi lehet, ahogy az előttem szóló írta, lyukas gyomor, vakbél, terhesség stb.... többet ér az egész minthogy itt beszélünk róla és közben ő meg szenved, vagy hívjátok ki a mentőt
nézd, nem akarom festegetni a zördögöt a falra, de sajnos a nyáron az öcsém majdnem belehalt abba, hogy tüneti kezelést kapott (görcsoldót, fájd.csillapítót stb), jobban lett, és másnap jöttek, rá, hogy lyukas a gyomra... akkor persze azonnal műtét stb, nem tudom mi mentette meg (az égieken kívül).
Orvosnak hidd el, hogy semmi baj és hogy javul!
Nekem egyszer azt mondta egy orvos, hogy a kúp még egy 2 évesnek is kevés már. Szóval egy felnőttnek...
Tényleg nincs miért várnotok.
Eni,
ügyeletet hívd minél előbb, vagy mentőt, mindegy, de ne várj, sok komoly ok lehet! És tényleg inkább legyen vaklárma, mint baj.
Mielőbbi jobbulást neki!
Én is orvost ajánlok!!
A nagyim ha fájt a hasam fedőt melegített a tűzhelyen,és törülközőbe tekerve rakta a hasamra,És egy kupica"erős"sem árthat.
Mindenképpen orvoshoz kell vinni, mert ez lehet akár egy komolyabb vakbélgyulladás is:(
Nem adnék sem gyógyszert, sem konyakot, hanem haladéktalanul elvinném az orvoshoz! Inkább legyen vaklárma, mint nagyobb baj!
További ajánlott fórumok:
- Szülni valamilyen autoimmun betegséggel
- Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást?
- Van valamilyen fóbiád, iszonyod, undorod?
- Fogamzásgátló tabletta abbahagyása után jelentkezik-e valamilyen mellékhatás?
- Írjatok olyan dalokat, amelynek első sorában valamilyen szín van
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?