Keresztfiunknak kistesója született. Milyen értékben illik ezután ajándékozni a két gyereknek? (beszélgetés)
4. rekamer
2012. ápr. 12. 10:26
Mi megkülönböztetjük a gyerekeket, keresztlányunk, mindig pár ezer forinttal nagyobb értékben kap, mint a másik. Igyekszünk folyamatosan igazságosak lenni, de nehéz ezt, mert a pénzügyi erőforrásaink is végesek...
3. d2da6f36f6
2012. ápr. 12. 10:25
Én nem vagyok benne a cipőben, de biztosan nem tennék különbséget. Az oda szánt összeget felezném. Én gyerekkoromban szenvedő fél voltam. A tesóm keresztszülei minden jóval elhalmozták Őt, nekem meg nem jutott, és nagyon rossz volt.
Az én gyerekeim között sem tesznek különbséget a Tesómék, pedig csak az egyik keresztszülei.
2. e16fe97baf
2012. ápr. 12. 10:21
én nem tudnám meg tenni hogy megkülönböztessem őket sem így sem úgy....de ha megtennéd sem bántó...én is pont ilyen szituációban vagyok...eddig nem is gondoltam bele, most hogy mondod?! auuuú
1. ee1dc9ba06
2012. ápr. 12. 10:17
A keresztfiunknak nagyobb ünnepekre értékesebb ajándékokat szoktunk venni, de most itt a kicsi. Aki hasonló cipőben van, megkülönbözteti ajándékozás szempontjából a gyerekeket?
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- 2008.októberében született kisbabák, mit tudtok már?
- 2008 szeptemberében született manók...
- Mit ajándékozzak a keresztfiamnak, ha elköltöznek?