Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót? (beszélgetés)
Ne haragudj Krisztám de ezzel a beírásoddal nem értek egyet. Igenis lehet jó hangulatú. Akik ott összejönnek azok nem szomorkodni mennek, hanem ismerkedni, tapasztalatokat cserélni.
Annak idején mi is idegenül találkoztunk és olyan jókat beszélgettünk: dominózásról, naplókról, naplószépítésről, fórumokról, a fórumokra beírtakról, aztán családról, munkákról, mindennapokról. Téma van bőven.
Ugyan már Andi, most miért kell ezt mondanod?
Miért nem vagy "kedves"? Akkor Rád is vonatkozna!
Én ezt természetesnek veszem, hiszen jómagam is sokszor gondolkodtam már ezen a dolgon. Mondjuk nehéz dió. Annyit tudok javasolni, hogy tavasznál előbb ne legyen, mert sokkal jobb olyankor találkozni, amikor jó idő van és nincs olyan hamar sötét, mint pl. most is.
Rám számíthatsz, én mindenben segítelek. Nagyon sok Hoxás barátnőm van az ország minden részén, tehát jó lenne találkozni velük. Gondolom ezzel nemcsak én vagyok így, hanem mindenki szinte.
Itt a beírók között is hirtelen hármat ismerek és barátnőmnek tekintem, sőt pótlányomnak.
"Kedves hoxások"
Mi nem vagyunk kedves hoxások, ránk ez nem vonatkozik :DD
elképzeésem az rengeteg lenne,szerintem ha lenne érdeklődő ez iránt ...hát nem lehetetlen össze-
hozni.én általában pozitivan gondolkodom és köszönöm hogy mellém áltál!
Én ezt a dolgot már régen gondoltam. Csak a nagy kérdés: hogy hol legyen, hogy mindenkinek jó lenne? Hiszen az ország minden részén élünk. Itt helyben már szerveztem kilencet. Volt, hogy többen eljöttek, de olyan is volt, hogy ketten voltunk.
Mik az elgondolásaid ezzel kapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Férfiak Tapasztalata találkozó
- Pécsi találkozó
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Pánikbeteg találkozót szerveznék Budapesten!
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?