Kedves hoxások nem kellene szervezni valamikor egy nagy "hoxa"találkozót? (beszélgetés)
Jó reggel
(_)O(_)?
Ritkán jár erre valaki, csak mi egy páran.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Itt a péntek, mindenkinek kívánok kellemes hétvégét! Gondolom a dolgozók nagyon várták, én nem, mert nekem mindennap egyforma, ha bár az utóbbi időben - amióta a férjem dolgozik - egy kicsit én is várom. Na ezt jól megfogalmaztam, de csak értitek mit akartam kinyögni.
Access örülök, hogy megszóllaltál! Köszönöm a jeleket, amiket Tőled kapok.
Hű, gyerekek a találkozó még olyan messze van, javuljon az idő, mert még nagyon télies az időjárás. Főleg mostanában állítólag még most jönnek majd a nagy minuszok. Legalább egy kicsit nosztalgiázok. Én szeretem a kemény napsütéses hideget. Ma reggel pont ilyen volt felénk, igaz, hogy "csak" minusz 5 fok volt amikor a kutyákkal sétáltam.
Jó reggelt.
(_)?(_)?
Jó reggelt,szép napot!
(_)? (_)?
Szia! Bocsi, de a tehénkét elviszem a vicces naplómba!
Ahogy elnéztelek jó humorú, vicces srác vagy! Számomra szimpatikus! Persze ne értsd félre anyád, vagy nagyanyád lehetnék, ezért nem is férnék már bele a szervezett "tini" találkozóba. De biztos mehetnél, sőt!
Jó reggelt és szép napot kívánok mindenkinek! Igazad van Anikó jóformán csak Te és acces barátunk kávéi jelennek meg a fórumon.
Mx-nek! Nincs mit reagáljak a beírásodra. Magadat minősíted, nem tartom valószínűnek, hogy bárki is szívesen találkozna Veled! Én, ha beleférnék az Általad megjelölt korhatárba, akkor se mennék el!
(_)?(_)?(_)?(_)?
Jó reggelt.
További ajánlott fórumok:
- Férfiak Tapasztalata találkozó
- Pécsi találkozó
- Mit tennétek, ha férjetek a valamikori menyasszonyának irogatna az egyik portálon?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Pánikbeteg találkozót szerveznék Budapesten!
- Ki szeretné ha Debrecenben tartanánk egy hoxás találkozót?