Kecskeméti szülészet és orvosok (beszélgetés)
kitartast neked is. Én i reméltem, hogy ma mar jobb lesz, de nem. Az éjzsakam meg egyenesen szornyu volt. En a pici lanykamtol kaptam el szerintem ,de mar o is egy hete huzza. Es erdekes, o csak most kezdett kohogni.
Boldog szülinapot! Amennyire most boldog tudsz lenni.
Szia, én a 12 hetest és két toxomat vetettem csak le Kecskeméten. Mert ugye genetika után oda kellett menni. A többit itthon vették le. De minden esetben úgy csináltam hogy amikor odaadta a védőnő a beutalót, azt odaadtam az orvosomnak hogy x-je be mit szeretne még ha megnéznének és ezzel mentem a laborba :)
Szerintem mond le a 4D-t, mindig megkérdezi Ildikó vagy az asszisztens. Tőlem is megkérdezte a 17 és 28 hetinél is hogy adjon e. De én mondtam köszönöm nem. Most jövőhéten Kecsóra megyek uh-ra is, ez már az utolsó.A vérvételt a 36 heteset is itt vetettem le :)
Szia!!!
Tudod mit szeretnék kérdezni??? Az utolsó labort, ami a terhesség végén kell, azt te itthon vetetted le, vagy Kecskeméten?
Már megint arra készülök, hogy variálok. :O
Tegnap ugyanis igaz voltunk 4D-n, de az én ravasz kislányom annyira elbújt, hogy a kis arcocskájából semmit nem láttunk. A kis kezeit mintha direkt odatette volna végig, hason feküdt és belebújt a méhlepénybe. :))
Szóval még egyszer szeretnénk majd menni, az asszisztens nőci kérdezte, hogy adjon-e időpontot köv. UH-ra, rá is vágtam, hogy igen.
De márc. 13. marha korán van, mert én a 36-38. hetire szerettem volna oda menni. De ha a labort Kecskeméten kell megcsináltatni ezzel együtt, akkor megint nem lesz jó így...
Szóval ha Solton le tudnám vetetni, akkor meg tudnám így csináltatni, de emlékszem Petránál ezt is kétszer kellett, mert amit a védőnő adott beutalót ide, azon a fele sem volt rajta a vizsgálatnak, ami kellett szüléshez.
Bocsi, kicsit hosszú lettem, de remélem érted mit akarok kinyögni.)
Teljes mértékben járványos szerintem a dolog, a családunkban is 4en kapták el. Fel sem megyek egyébként 3 napja anyuékhoz, a doki úgy magyarázta, hogy van egy kockám, ne szerezzek mellé egy pöttyöt is...ma már el is pityeregtem magam a páromnak, hogy nem bírom. Ő feljárkál, kiszolgál, tényleg nagyon aranyos, olyan jó, hogy pont a héten szabis. tök gáz, holnap van a szülinapom, szépen megünneplem, mondhatom...
Macskossz, ugyanez a baj, orr, láz, vagyis nekem már csak hőemelkedések, köhögés, már izomlázam van, és 3 nap után nem mondhatom, hogy jobb.
Macskossz! Nyugi, nekem azt mondták, az én keringésem és dobogásaim a babára is kihatnak, úgyhogy ne zakatoljam magam :D
Hát Clover, már alig várom, hogy lássak két pici mazsolát a galériában :D
elég uncsi idebent,pedig tvm is van.Kár,hogy nem tavasz van,akkor ki lehetne ülni a parkba.Sajna a sétát már nem nagyon bírom.
Egyébként a nővérek nagyon kedvesek,egy rossz szót nem mondhatok egyikre sem.
Még 7 nap!!! :D
Anyu most mondta, hogy megfazasra fekete retket kette kell vagni, kikaparni a belsejet es telerakni mezzel. Masnap reggel pedig megenni a mezet es a retket is.
Meg gyombert felkarikazva le kell forrazni es fel nap mulva meginni.
Na majd lehet kiprobalom.
Hat hihetetlrn, hogy mindenki mast mond.
A lenyeg, hogy mar nem vagy lazas. Gyogyulgassal gyorsan. Nekem idokozben megfajdult a fejem, de szerintem csak azert mert ugy ver a szivem majd kiesik a helyerol.
akkor a negróban kiegyezünk :)
hogy bírod a bent létet?
ezért nem rubophent szedtem be, az aszpirin c ről cak az utolsó harmadnál tiltja
itt vagyok,csak zugolvasok.
Egyébként nekem torokfájásra a fekete negró,calcium sandoz+c vitaminos pezsgőtabletta,és frissen csavart citromlé mézzel ízesítve vált be.Nem csak most,én régebben is ezekkel kúráltam magam,nem vagyok gyógyszerpárti.Persze hozzáteszem,nekem nincs mandulám,így könnyebb a gyógyulás.
jaj, de aranyos mindenki, hogy így aggódik, kész patikát nyithatnánk. Tehát, a köptetőt nem szedem be 2 okból: ha köhögök, iszonyat hasizomlázam van, sajnos reggelre lett is, de már nem szedtem be ma. a másik oka, hogy azt írják első 3 hónapban nem lehet.
torokra méz, és fekete negro, kiváló :D
este beittam egy aspirin c, pont a mérlegelés miatt, 38,1 volt a hőm. Ma már az is ok, 37,4 felé nem ment.
Tényleg Clover hol bujkál?
Jobbulast neked is.
Nekem meg a torkom kezdett tegnap fajni, ma meg egyfolytaban fujom az orromat, de legalabb a hom nem ment feljebb a szokasosnal.
Holnap akkor mar tobbet tudsz majd.
Es hogy bhirod a korhazat?
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház szülészete
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- A Nyíregyi Szülészet, orvosok szerintetek milyenek?
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- IV. ker. MÁV kórház szülészete és orvosok