Kecskeméti szülészet és orvosok (beszélgetés)
megkérdezhetem,hogy kihez jársz?
másban segített neki,nem ilyenben,de én alapból hiszem,hogy mindennek lelki oka van,és orvosi segítség mellett,szükség van a lélekgyógyászatra is,illetve hogy rájöjj ,hogy mi lehet a háttérben...
Hűűű basszus... milyen igazad lehet. :) Erre eddig még nem is gondoltam, hogy azért van, hogy türelemre tanítson. :)
De tuti így van. Én hiszek abban, hogy ott fent meg van írva mindenki sorsa. És hogy minden okkal történik. :)
A kezelésre, amire járok, ott reflexológiás talpmasszázst kapok, utána pedig biorezonanciát. :)
Egyébként van ismerősöd, akinek segített?
lehet hogy ezért kptad ezt most a sorstól ,hogy türelemre tanítson...mást úgyse nagyon tehetsz...
de megoldjátok,mert meg kell oldani ahhoz,hogy célt érjetek!
tudod mit tudnék még ajánlani?talp masszást,csodákra képes
Hát igen, sajnos ez nagyon nagy türelmet igényel.
Ez az egészben a legnehezebb. Ugyanis én sose voltam szinte semmiben kitartó. :(
Mindig is türelmetlen voltam, mint most is. Mert azért egy nő életében egy baba a legfontosabb dolog.
De nem adom fel. Tudom, hogy hamarosan nekünk is lesz. :)
akkor ehhez türelem kell....elég sok...
nagyon drukkolok!!!
Ááá dehogy állt be. :(
Ezért is vagyok teljesen elkeseredve néha.
Valószínű, hogy az ir az oka mindennek. Most azt próbáljuk beállítani gyógyszerrel, mert ha az "rendbejön", akkor helyreállnak a hormonjaim, és akkor helyreállhat a mensi is. És akkor könnyebben jöhet a baba is.
pfúúú az úgy elég nehéz...
és azóta beállt?
Azzal kezdtem októberben, hogy elmentem kivizsgálásra, mert áprilisban abbahagytam a gyógyszert, rá pár napra meg is jött, de aztán se májusban, se júniusban nem jött meg. Júliusban rendesen peteéréssel megjött, de azóta semmi. :(
Szóval úgy gondoltam, hogy dokikkal kezdem, mielőtt elpazarolnánk fölöslegesen 1 évet.
és már kivizsgált a doki?
vagy ezt már tudtátok előtte is?
Azért próbáljuk most azok nélkül, mert eddig volt már 2X1-es clostis kúrám, sikertelenül. Aztán volt 3X1 closti is, az is sikertelen volt. 6-8mm-esek voltak csak a tüszőim.
Valószínű, hogy az ir miatt van minden. Amíg helyre nem áll a cukrom és az inzulinom, addig valószínű, h lehetne bármennyi clostit szednem meg szurit is, akkor se lennének kellő nagyságúak a tüszőim. :((
Ha nem megy 1-2-3 hónap múlva sem, akkor viszont beadjuk a szurit és a gyógyszert is.
Most egyelőre bízunk a metben és a természetgyógyászatban. :/
Egyébként szeptember óta nem védekezünk. Akkor házasodtunk össze. :)
azokat miért hanyagoljátok?
együttes erővel lehet könyebben menne...
mióta próbálkoztok?
Ezen felül még az ir-emre szedem a metet, diétázok, és próbálom rávenni magam a mozgásra. :)
Most megbeszéltük a férjemmel, hogy a clostit, meg a szurit hanyagoljuk kicsit.
Aztán majd meglátjuk, hogy szükséges lesz vagy sem.
Annyira vágyom már rá, hogy azt el se tudom mondani. :/
Ez a kezelés, amire járok, ez természetgyógyászat.
Az endo doki azt mondta, h rosszat biztos nem teszünk vele, a nődoki meg azt mondta, h ő nem ért hozzá.
De mi bízunk benne, azért is járok. :)
de majd nemsokára az leszel:)
mit mondanak a dokik,segít a kezelés?
Igen, én is kecskeméti vagyok. :)
Temesváryhoz járok, illetve mivel pco-s és ir-es vagyok, így Naszódyhoz (endokrinológus) is.
Igazából tudom, h mivel még nem vagyok kismama, így nem sok keresnivalóm van itt ezen a fórumon, de szeretnék ismerkedni kecskemétiekkel is. :)
Olyan jó lenne vkivel tartani a kapcsolatot. :)
Mi is a problémád,és kihez jársz?
Drukkolok Nektek!!!
Te is kecskeméti vagy?
Remélem, hogy igazad lesz, és nekünk is lesz hamarosan.:)
Most jelenleg 2 kezelésen vagyok túl. Heti szinten járok 1-szer. Remélhetőleg az 5. kezelés után már kéne eredmény. Mármint most is van, mert elvileg már javultak az értékeim. De úgy gondolom, hogy látható javulás is lehetne. :)
Meg a metben is nagyon bízok. :)
Köszi, aranyos vagy. De elég nehéz eset vagyok, mint kiderült. :(
Remélem azért hamarosan én is meg leszek ajándékozva egy csöppséggel. :)
Te is kecskeméti vagy?
Azt nem bánnám, ha 2014. jan. 1. már az új kórház lenne. :)
Én már idén nem hiszem, hogy szülni fogok. :/
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház szülészete
- Jahn Ferenc Kórház szülészete
- Szent István Kórház szülészete, orvosok árak, tapasztalatok
- A Nyíregyi Szülészet, orvosok szerintetek milyenek?
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- IV. ker. MÁV kórház szülészete és orvosok