Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kecskeméti szülészet és orvosok fórum

Kecskeméti szülészet és orvosok (beszélgetés)

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
1620. Alina25 (válaszként erre: 1615. - Macskossz)
2013. dec. 6. 17:19
Érdekes, hogy a fogadott szülésznő nem nyúlhat hozzám, akkor tulajdonképpen minek van ott? Mármint akkor ő mondja az ügyeletesnek, mit csináljon? Kár, hogy ez így van...
1619. Alina25 (válaszként erre: 1618. - Oszjudit)
2013. dec. 6. 17:16
Én semmi rosszat nem tudok mondani a kórházról, nekem csak pozitív tapasztalatom volt, tavaly márciusban szültem. (kivéve a szülést...) de a szülésznő, aki bent volt nálam, Dömötörné Rozi a neve, nagyon nagyon kedves volt, mindenben segített, őt szeretném most felfogadni. Nem fizetős baba-mama szobában voltam, 4 ágyasban, szuper volt, a benti védőnő is nagyon kedves. A baba végig veled lehet (kivéve éjszaka), bármikor szoptathatod. A mérleg, mikor én voltam rossz volt a mi szobánkban, de az én babám elég jó evő volt, lehetett látni, hogy gyarapszik:)) Szóval összességében nem egy wellness, de 3-4-5 napot simán ki lehet bírni, és a kaja se volt annyira rossz.
1618. oszjudit (válaszként erre: 1617. - Rosszcsontka81)
2013. dec. 6. 11:56

Na ez nekem is nagyon tetszik!!!Én mindenképpen -ha lehet- rooming-in-t fogok kérni,a lányom is velem volt végig és olyan jó volt.Egyre inkább megnyugszom ezzel a kecskeméti kh-zal kapcsolatban!:)

Igen,többedik gyereknél már rutinos az ember...Köszönöm,hogy írtál! :)

1617. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 1616. - Oszjudit)
2013. dec. 6. 10:23
Szia! Az Alapítványi szoba tényleg nagyon jó. De a rooming-inn sem rossz (a 2 ágyas főleg.) Ezekben ha a baba veled van, neked kell mérni és itt természetesen akkor szoptatsz, amikor akarsz. Én most szültem a második lányomat májusban - Alapítványiban voltunk, de sosem kérdezte senki, hogy mennyit evett, mikor. Én annyira nem bántam, második babánál azért volt némi tapasztalatom,szóval ott azt csinálsz, amit "akarsz" az megy be hozzád és akkor amikor akarod. Hozzám mindig jött a nagyobb lányom is,sosem szólt senki, hogy nem szabad, mert ugye elvileg 6 év alatti gyerek nem mehet be. De nagyon jó volt így.
1616. oszjudit
2013. dec. 5. 15:55

Sziasztok!Ha lehet én is csatlakozom hozzátok.Ha minden jól megy(s mért ne menne?),akkor május elején én is Kecskeméten fogok szülni.Van már egy kislányom,őt Pesten szültem anno.Kicsit félek/féltem ettől a kecsói kórháztól,de egyre több pozitív dolgot olvasok,hallok róla...Nekem a Tankó dr az orvoson(fiatalabb),rendes,sokan járnak hozzá nagyon,de nem egy sziporkázó mosolyalbum...:)

Az j kórházról én azt olvastam a baon.hu-n,hogy 2014 első v második negyedéve...Hát szerintem amilyen az én formám,megszülök pl. május 10-én és június 1-én átadják az új szülészetet...Ha tud valaki jó szülésznőt,az ne halgassa el a nevét!:)

Jó lenne kifogni azt az alapítványi szobát is majd...

Amúgy ott a babákat minden etetés előtt-után méregetik????Akkor gondolom az igény szerinti szopiztatásról amíg bent vagyunk le lehet mondani..:(

1615. macskossz
2013. dec. 5. 13:38

Én úgy tudom, mostmár egyáltalán nem kötelező a szülésfelkészítő, akkor sem ha először szülsz, ugyanis törvényben foglalt jogod van hozzá, hogy egy általad megnevezett hozzátartozód melletted lehessen. Ezt nem köthetik semmilyen feltételhez.

Egyébként a felkészítőnek egy fontos eleme van, a szülőszoba ltogatás, de ha fogadsz szülésznőt, ő ugyis megmutatja neked.

SAjnos az is igaz, hogy ha fogadsz szülésznőt és nem ő van ügyeletben, akkor ő nem nyúlhat hozzád! Semmit nem csinálhat, csak beszélhet hozzád. Nekem ez azért volt kényes pont, mert én gátvédelemmel szerettem volna szülni és ezért direkt olyan szülésznőt választottam, aki jártas ebben és többször is csinálta már. De ugye, ha nem ő csinálja.....!!!! De hatalmas mákom volt, mert éppen ügyeleletes volt. És így sikerült is.

Az új kórház meg szerintem korántsem biztos. Én majd hiszem, ha látom!

1614. Alina25
2013. dec. 4. 15:13
Nekünk elvileg nem kell, ha bemutatom az előző kiskönyvemben lévő pecsétet. De erre is rákérdezek majd mégegyszer.
1613. Tundeva (válaszként erre: 1611. - Alina25)
2013. dec. 4. 11:14

Én is meg vagyok vele elégedve, megbízom benne és eddig csak jókat halottam róla. Több ismerősöm nála szült és mind jó szívvel ajánlották, ezért is választottuk őt.

Barátnőm ajánlott szülésznőt is, azt hiszem valamilyen Csilla, de rákérdezek, mert lassan aktuális lesz felhívni.

Te jársz már a szülésfelkészítőre? Én hétfőn érdeklődtem, január 6-án kezdődik a következő, mi már csak akkor mehetünk :(

1612. Alina25
2013. dec. 4. 07:39
Ja, a szülésznőnek még kb 2 éve én is olyan 20000 Ft körüli összeget hallottam.
1611. Alina25 (válaszként erre: 1610. - Tundeva)
2013. dec. 4. 07:38
Én is elvileg febr 2.-ra vagyok kiírva, de remélem jan. vége felé már kibújik! Van már egy 20 hónapos kisfiam, az ő születése nagyon keserves volt, nem jött el az orvosom... Akkor fogadtam meg, hogy legközelebb lesz szülésznőm, mert aki akkor velem volt, nagyon nagyon kedves volt, pedig nem fogadtam meg. Egyébként Bakó dokival maximálisan meg vagyok elégedve,nagyon sajnálom, hogy az első kisfiamnál nem ő volt a dokim...
1610. Tundeva (válaszként erre: 1609. - Alina25)
2013. dec. 3. 21:03

Szia, én is nála fogok szülni februárban :) Én sem kérdeztem még rá, de szerintem rá fogok, hogy mennyiért vállalja el, valamiért nekem úgy rémlik, januárban amikor még a Ceglédi úton rendelt, 60 ezer volt kiírva az öltözőben, de itt az újban én sem láttam még árlistát... Egyébként sokaktól azt hallottam, hogy a szülési segély összegét szokás adni, az is kb. 60 ezer.

Szülésznőt én is szeretnék fogadni, mi arra 20 ezret kalkuláltunk, nem tudom, az elég-e, vagy mennyi a szokás. Mondjuk a java munkát ő végzi veled, nem is a doki...

1609. Alina25
2013. dec. 3. 18:14
Sziasztok!Én is itt szülök hamarosan Kecskeméten, Bakó dokinál. Szülésznőt is szeretnék fogadni, az lenne a kérdésem, mennyi pénzt adnak mostanság? Ez egy elég kényes kérdés, nem tudom hogy szoktak ezzel előhozakodni. Bakó doki régi magánrendelésén 50000 Ft volt kiírva a szülésért, most azt hiszem semmi nincs. Tudtok ebben segíteni? Köszi!
1608. Nina27 (válaszként erre: 1607. - Elza26)
2013. dec. 2. 12:52
Szia :) bárcsak igy lenne,de szerintem márciusba biztos nem költöznek még :( Jó lenne ha nyáron már az új helyen szülhetnék
1607. Elza26
2013. dec. 1. 05:42
Sziasztok új vagyok még ezen a fórumon, de szeretnék pár dolgot megosztani veletek amit saját tapasztalat alapján és barátnőim elmondásai alapján tudok  az új kórházba elvileg márciusba költöznek át de ez is még kérdőjeles, állítólag olyan baba mama szobák lesznek, hogy egész nap anyukákkal vannak a babák még éjszaka is. Szülésznő fogadásról annyit tudok ha nem dolgozik éppen akkor amikor szülsz, nem állhat be szülés levezetéshez, csak ott lehet veled és tarthatja benned a lelket(barátnőm így járt), elmondja mikor mit kell csinálnod és hogy mi fog következni, de ezeket alapból a nem fogadott is elmondja na meg az orvos is. Pelenkázás pedig tényleg úgy történik ha nincs lent veled a baba egésznapra akkor csak a csecsemős nővérek tehetik tisztába, mert ők mérik szopizás előtt és utána is babákat és ha tisztába teszed őket akkor rossz eredményt fog nekik mutatni a mérleg és nem tudják, hogy sikerült-e szopizni vagy nem, de ha megkéred őket, hogy tegyék tisztába megfogják csinálni, legalább is nekem a saját tapasztalatom ez volt. Meg csak akkor mondják el a baba ápolással kapcsolatos teendőket ha kéred a babát hogy egésznap veled legyen és azt a gyerekorvos is engedi.
1606. macskossz (válaszként erre: 1605. - Nina27)
2013. nov. 22. 12:27

Hozzám még nem nyúlt úgy,hogy fájt volna. Csak vajúdás alatt egyszer, de még akkor is bocsánatot kért. Az uh meg, igen, engem is min. 10 percig néz uh-gal. Néha már kicsit túlzásnak is érzem. Habár nagyon jó nézni a piciket a monitoron közben :-)

És vele kapcsolatban abban is biztos lehetsz, hogy nem császároz meg indokolatlanul a saját kényelme érdekében.

1605. Nina27 (válaszként erre: 1603. - Macskossz)
2013. nov. 21. 18:22
Majd az unokám ott születik egyszer,addigra biztos kész lesz :D Jó a kivitelező ha ilyen sok hiba van. Csuka doki szerintem is egy arany ember :)mikor megtudtam hogy babám lesz,egyből tudtam hogy nála szülőm meg. Egyik oldalon azért megkérdeztem a lányokat hogy kinek mi a véleménye. Hát ott nagyon sok rosszat irtak,hogy fáj ahogy vizsgál,gyorsan végez a uh.. jót nevettem,engem is vagy 10percig nézet Uh. ovatosan vizsgált,és türelmesen válaszolt a kérdéseimre. Ja és ő nemkezdet nekem parancsolgatni mint másik doki hogy fogyni kell mert sok a súlyom.. Én szerintem nagyon jó doki tényleg :)
1604. macskossz (válaszként erre: 1590. - Spinneli)
2013. nov. 21. 17:02

Dr. Csuka Fernec volt az orvosom, az egyetlen akiben ott meg tudok bízni.

Nagyon jó és lelkiismeretes orvosnak tartom. Csak dicsérni tudom.

1603. macskossz (válaszként erre: 1584. - Nina27)
2013. nov. 21. 16:59
IGEN, egyértelműen érdemes szülésznőt fogadni. Az új kórházról én úgy tudom, hogy az a baj, hogy az épületet rosszul építették meg és a tartószerkezet nem bírja el a műszereket. És most meg kell erősíteni. Meg állítólag az ajtók is kicsik és azokon meg nem férnek be.... Már egy éve minimum ott kellene üzemelnie a szülészetnek egyébként.
1602. macskossz (válaszként erre: 1585. - Rosszcsontka81)
2013. nov. 21. 16:56
Igen, kértem előre az orvosomat és szülésznőt is fogadtam. Mindketten pozitívan álltak a dologhoz és mindkettő kellett hozzá, hogy így is legyen és sikerüljön is.
1601. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 1600. - Mandala25)
2013. nov. 21. 16:36
Én májusban és nekem sincs. Jobban mondva csak jó van. :)
1600. mandala25
2013. nov. 20. 14:34
Én februárban szültem kecskeméten semmi rossz élményem nincs.
1599. Nina27 (válaszként erre: 1597. - Tundeva)
2013. nov. 20. 11:13
Miskolczi Zsófia ő az :) ő nagyon kedves volt máskor UH..az Ildikó nekem nem szimpi. sokat olvastam róla hogy ő csak ha magánba mész akkor kedves veled. Ma meglestem a szobákat a szülészeten, a fizetős szobák szépek, nem s volt benne senki,de a többi sima szoba tele volt. Kergetem a dokimat mert mikor voltam nála 2hete nem kaptam 12hetes beutalót és az lassan kéne, de pont szülésen volt. Kabát? szerencséd van akkor, én nem tudok senkitől se kapni..de 28ezret se akarok érte adni. Majd szétnézek a neten,hátha :)
1598. Tundeva (válaszként erre: 1596. - Nina27)
2013. nov. 19. 20:41

Én már kerestem, de nem találtam, még sima kismama kabátot sem, nemhogy hagyma fazonút... :(

Nekem úgy néz ki, szerencsém lesz, mert barátnőm múlt télen volt pocakos, ő odaadja az utolsó 2 hónapra a tavalyi kismama kabátját. Most még jó a sajátom, nem is tudom, hogy :D nem gondoltam, hogy ilyen bő ez a dzseki :D :D

1597. Tundeva
2013. nov. 19. 20:39

Én Bakó dokihoz járok, nagyon jó szakember, alapos (meg jópofa, vicces is :D )

Mi 4 hete voltunk 4D-n, Miskolczi Zsófiánál, a Csokonai utcában van a magánrendelése. Ő is nagyon szimpi, alapos, kedves, minden ami kell. Egyébként ő van az sztk-s uh-n is, meg Bérczi Ildikó.

1596. Nina27
2013. nov. 19. 19:48
tudnátok nekem mondani olyan boltot Kecskeméten ahol kismama télikabátot tudok venni? hagymafazont keresek
1595. Nina27
2013. nov. 19. 14:08
Örülök hogy csak vannak Kecskeméti kismamák :) nagyon elveszett volt már a fórum
1594. Nina27 (válaszként erre: 1588. - Tundeva)
2013. nov. 19. 14:07
Szülésznőket nem ismerek. lassan 2éve lakunk csak kecskeméten. Ha találsz valaki jót,ird már meg a nevét :) én anno akinél szültem a fiam az nagyon aranyos volt,bár csak én szültem akkor igy volt ideje rám, de gondolom itt ritka hogy csak egy kismama szül :) Itt van lehetőség szülőszoba látogatásra? 4D Uh kihez érdemes menni? bár máskor mikor voltam UH akkor valami Zsófia csinálta és ő nagyon kedves volt, úgy tudom ő is csinál 4D.
1593. Nina27
2013. nov. 19. 14:00
Köszönöm a választ lányok :) akkor talán van remény hogy Júliusba már ott szülhetek :) Én is alapítványi szobába szeretnék majd lenni, szerintem is kincs a fürdőszoba szülés után- Dr Csuka az orvosom. Ismeritek? Szerintem nagyon normális és jó doki.
1592. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 1586. - Nadáné)
2013. nov. 19. 13:17
Köszönöm. :)
1591. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 1589. - Spinneli)
2013. nov. 19. 13:16
Én is abban voltam, nem is volt kórház hangulata, mintha csak wellnessezni mentem volna. Nem mellesleg az adóból is leírhatod. :)
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook