Kb. hány kg egy 2 éves kislány? (beszélgetés)
Jéé, tényleg azt hittem, elírtad. D
De most nem kövér, pont jó srác.:)))(már amennyit láttam belőle)
Igen:D A férjemmel mosolyogtunk, hogy amikor majd a kisfiúnk 4.-ben 180 cm magas lesz:DDDD
És annyi lett:D
Sajnos kenytelen vagyok vegignezni ahogy rontja a gyereket. Ez borzalmas. De ahogy egyik uncsitesom szokta mondani: "Nem csinalhattam mindenkit en. "
Nehez tehetetlennek maradni, de mar annyiszor probaltam elmagyarazni normalisan persze, mindhiaba.... Feladom. :-(
így van,ahogy írod,egy életre megbetegítheti,ami ugyanolyan rossz,mint aki bántja......
de innentől nem a te gondod,ha nem fogadja meg a jószándékú tanácsot
Amikor elsobe mentem, alig voltam 18 kg.
Mara mar otvennel tobb :D
Én is azt hittem, hogy a genetika a hibás a gyermekkori kövérségemért, egészen addig amíg el nem kerültem egyetemre és le nem fogytam. Sőt a családom most is furán néz rám, amiért lefogytam, mert valami furcsa mód az ők meglátásukban a szép ember (legyen az nő vagy férfi) 100 kg körül létezik. Aztán a sok betegségükkel csak pislognak és továbbra is szidják a génjeiket....
Tényleg nem tudom megérteni azokat az embereket, akik most is ennyi információ mellett túlsúlyossá etetik a gyermekeiket, ezzel megbélyegezve talán egy életre őket.
Pff na hat igen. Aki hulye, az hulye. Elolvasta szomszedom is a hozzaszolasokat, es sajnos csak annyit szurt le belolle, hogy biztos mert ok is nagydarabok marmint ok, a gyerek szulei, es h a kicsi imadja a jo kis cukros kakaot nem fogja megvonni tolle amit szeret (ekozben egy tomenyen tele porcukorral peksutemenyt nyomott a gyerek szajaba majd melegitette is neki a mai masodik nyuszis kakaoadagjat a cumisuvegben es meg hol a nap vege?...kerdem en).
Emelett meg szobakerult h en az enyemnek ilyenkor telen a gyumik es zoldsegek melle szoktam neki adni multivitamin cseppeket is. Nalluk a kicsi nathas, javasoltam neki h adjon o is. Hidegben mikor korulottunk mindenki nathas a plusz vitamin nem arthat. Erre o azt mondta h nem akar neki adni mert meghizhat a gyerek a vitaminoktol, az egyik ismerose is ugy jart.
En mondtam neki h ebben nem hiszek. A cukorban h az hizlal abban hiszek.
Asszem feladom.
Azt nem ertem es lehet kovezni, ha fizikailag bantja vki a gyereket azt buntetik okes kell is, de en buntetnem azokat is akik a gyerek egeszseget "bantjak".
Ő akkor nagyon picike volt.
Kislány?
Én amikor 6 évesen kezdtem az elsőt 20 kg és talán 120 cm magas voltam.
A fiam ugyan ennyi idősen 60 kiló és 165 cm magas:D
Nem hiszem.
Mi kakaón nőttünk fel és sosem voltunk kövérek gyerekként, sőt! inkább túl soványak voltunk.
A reggelink minden nap 1 liter kakaó vlt és fejenként 2 kifli vagy 2 zsömle vagy 3 szelet kalács:D
Sajnos már nem ehetünk minden nap, mert már hízunk tőle:(
hát inkább azt mondanám,h a saját étrendjüket állították be a kicsinek is,így a rossz szokás alakult ki..persze ez az én véleményem,nem ismerem őket.....napi 3 kakaó,az rengeteg,mondjuk a napi 1 édességet az enyémek is megkapják,de mellette próbálok változatosan etetni őket,nasi inkább gyümölcs,minden nap van zöldség is a tányérban...igaz fiam válogatós,de akkor is próbálok úgy"alkudozni" vele,h ne vmi vacak péksüti,mert épp a nyers zöldséget nem akarja a vajas kenyérhez pl,mert akkor egyen friss gyümit mellé,főtt ételekkel nincs gond :-)
ő mondjuk 6 éves,24 kg,de a magassága is megvan hozzá
Kíváncsi leszek....
A tapasztalatom az, hogy a szülő kompenzálni szeretne a gyerekénél a túletetéssel.
Ezen kívül utálják, ha megmondják nekik, mit rontottak el. Eltagadják a problémát, homokba dugják a fejüket és tovább hízlalják a gyereket.
Hol van az emberek egyszerű, józan paaszti esze??
nyilván Nesquick-et iszik, dugig cukorral.
Úgy felhízlalták a gyereket, mintha malacuk lenne, felháborító, hogy felnőtt embvernek nincs annyi józan esze, hogy nem ad ennyi kakaót a gyereknek!
Aham. Akkor lehetseges h a kakao miatt rossz alvo. Hat ennek nem fognak orulni, marmint h igazam volt. A kakao lesz ott a ludas mindenert. Nekem anno meg a fogaimat is elrontotta. Pedig a mai napig imadnam a kakaot, de gyerekkorom ota nem ittam. Nem is fogok.
Ha leteszi a kakaot akkor a suly is lejjebb megy gondolom...
További ajánlott fórumok:
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Szerintetek mivel lehet büntetni egy 9 éves kislányt? Egyest hozott haza.
- Kislány hány éves korától használhat tampont?
- 2,5 éves kislányom nem akarja meginni a sós oldatot. Megy a hasa, hány! Mit tegyek?
- Egy kislánynak szerintetek hány éves kortól illene egyedül hajat mosni?
- Mennyi idős koráig mostad a haját (hosszú hajú) a kislányodnak, és hány éves koráig szárítottad? Ergo hány éves koruk körül önállósodnak?