Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Karfiol hústakaró alatt recept

Karfiol hústakaró alatt recept

Elkészítési idő 75 perc

Kalória 1320 kcal

A Karfiol hústakaró alatt hozzávalói:
1 fej karfiol
35 dkg darálthús
2 tojás
2 evőkanál só
1 fej vöröshagyma megreszelve
1/4 teáskanál fehérbors
2 evőkanál vaj
1 csipet szerecsendió


A Karfiol hústakaró alatt elkészítési módja:
Kifőzzük a karfiolt sós vízben. Mikor negfőtt a torzsáját óvatosan kivágjuk. A vagdalthúst összekeverjük a tojással, hagymával és 1,25 dl vízzel gyúrjuk simára. Majd sóval, borssal és a szerecsendióval ízesítsük. Vajazzuk ki a jénai tálat, tegyük bele az egész karfiolt, a hússal borítsuk be. Sütőben 200 fokon 50 percig süssük. Sütés közben lehet vajjal kenegetni.

4 személy részére.
Egy adag 330 kalóriát tartalmaz.


Kategória: Húsételek receptjei


A karfiol hústakaró alatt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook