Karcagi Kátai Gábor Kórház Szülészete! (beszélgetés)
A tesóm és én közöttem 10év korkülönbség van,mert egyszerűen nem jött hamarabb,majd a tesóm után nagyon hamar lett volna még egy tesóm...
Érdekes!
Mikor derül ki,hogy sikeres volt-e az akciótok?
Remélem igen!!!:)
Köszi szépen jól vagyunk, most épp irtóra fáj a térdem, kicsit meghajtottam spinningen.:(
Szülőszoba látogatás: persze otthon is elmentem szülőszobára még a szülés előtt, és hát mit mondjak? elsőre tényleg amolyan "jézusom mészárszék érzésem" volt, de amikor mentünk már olyan "otthonosnak-ismerős terepnek" éreztem.Sztem mindenképp érdemes elmenni. Ha jól emlékszem minden hónap első keddjén van, de Anyu kijavít ha mégsem.
A légzéstechnika miatt meg ne aggódj. Adja majd magát, ösztönösen fogod csinálni. A lényeg, hogy engedd magad át teljesen a fájásoknak, amik jönnek, ne azt nézd, hogy mikor lesz már vége, hanem, hogy ezzel is közelebb vagy a babádhoz és neki segítesz.Én teljesen kikapcsolatam. Olvasd el szüléstörténetem, ha akarod. Mindjárt visszakeresem, hol van
Szia!
Nem kérdés már, ha nem jön hamarabb a babó, természetesen Karcagon szeretnék szülni... Márciusban tervezzük majd a szülőszoba látogatást, addig nem is sokkolom magam...De az tök jó, ha ott elmondanak mindent:))
Mizujs Veletek? Jól vagytok?
Szia!
Eldöntötted már hol szülsz? mert Karcagon is van szülés felkészítő, meg szerintem Debrecenben is
Judit!
Örülök, hogy minden rendben:))) Jó sokat izgulhattál.
Ne viccelj már Ágica, hogyne sikerülne a kistesó. Zazi rá az élő példa, hogy tudtok valamit:)))
És nem is akármilyen kis remekművet alkottatok:)))
Igen, köszi sikerrel jártunk. Soká értünk Debrecenbe (mert előző nap kanbuli volt nálunk azaz pókerparty)úgy dél körül és azt a kocsit vettük meg este 6-kor, amit először megnéztünk. Persze közben járkáltunk, de legalább vettünk kókuszmatracot, ágyneműt meg 1-2 apróságot is. Zoli nagyon hősiesen bírta a strapát, most én voltam a gyengébb láncszem, folyton pisilni kellett, hideg volt, csúsztak az utak...
Majd lefényképezem a kocsit és teszek fel róla képeket, csak egyenlőre az ősöknél hagytuk.
Hogy vagytok ebben a hidegben? Csajszik megérzik, ha időjárásváltozás jön? Emlékszem mikor az általánosban dolgoztam simán lehetett érezni a 6-7 évesek viselkedésén, ha front volt.
Sziasztok!
Judit örülök,hogy jó lett az eredményed:)
Ágica akkor most küldhetjük a gólyákat,vagy nem?A múltkor "gólyastopp "lett,de ha változott a helyzet akkor azonnal útnak indítok egyet.
Mariann nagyon édes Janka és milyen ügyesen ül!Amúgy köszi a tippet,ha lesz jó nyomtatóm megcsináljuk.
Inco majd mesélj mi volt a bevásárló körúton!Ja és ha építkezni akartok,akkor nagyon gondoljátok meg,hogy kivel.Mi 3 éve építkeztünk,de ahol csak lehet át lettünk verve.Soha nem kezdenénk bele újra!!!Bár lehet csak mi vagyunk(voltunk) ilyen jóhiszeműek:(
Betti most olvastam,hogy mégiscsak tejallergia?!Nagyon sajnálom:(Később írathatsz fel sinlacot,úgy jóval olcsóbb.Eszter később nagyon szerette a rizs és szójatejet is.
nagyon nehéz ma a fiatalok helyzete lakás ügyben.Annak idején mi mertünk kezdeni egy épitkezésbe, mert volt egy biztos jövedelmünk, munkahelyünk, s még tartalékolni is tudtunk. Ma meg? Örülünk ha hónap végéig kitart a fizu, s van munkahelyünk.
Sajnos a szülők ma már nem tudnak úgy segíteni sem.
Holnapra sok szerencét, jó vásárlást!
Most kezdtem a szakdolit, már van néhány oldalam...Holnap megyünk bóklászni Debrecenbe babakocsi ügyben, remélem sikerrel járunk. Megnyugtatna, ha találnánk valami jobbat jó áron. Aztán már jöhetnek az apróbb dolgok.
Amúgy visszateérve a lakáshelyzetre, mi úgy vettük a lakótelepit, hogy 5 éven belül építkezünk majd. Már 3 éve itt lakunk és gyanítom, hogy nem fogunk tudni egy ideig lépni. Hihetetlen helyzetben van az ország...